2012. november 2., péntek

A szívcsakra megnyitása meditáció - nov.30.

"November 30. – A hónap utolsó napja egy hatalmas támogató erőt közvetít mely segít a szív megnyitásában. Olyan szívnyitogató energiák érkeznek, melyek a belső megelégedettség erőit tárják fel bennünk. Megnyitják a szív eddig elzárt energiatereit, hogy képes legyen mindenki szeretete és hite szerint összekapcsolódni az isteni Szívenergiával és az emberi Szívszeretettel."




A szívcsakra megnyitása - meditáció


November 30. – A hónap utolsó napja egy hatalmas támogató erőt közvetít mely segít a szív megnyitásában. Olyan szívnyitogató energiák érkeznek, melyek a belső megelégedettség erőit tárják fel bennünk. Megnyitják a szív eddig elzárt energiatereit, hogy képes legyen mindenki szeretete és hite szerint összekapcsolódni az isteni Szívenergiával és az emberi Szívszeretettel.
Az emberi Szív és az isteni Egy-Szív szereteterőben összeolvad, hogy a belső megelégedettség mindenkiben benne lehessen általa.
Azért, hogy önmagad tisztán, elfogadón és szeretettel láthasd, úgy, ahogy Atyánk lát bennünket - Téged.(Pusztai Orsi üzenete - kristalycsakra.eoldal.hu) 

 
Megerősítés

Megnyitom a szívem, hogy szeretetet adjak és befogadjak.
Szeretem magam, és az univerzum minden szegletébe szeretetet árasztok.



Meditáció

Helyezkedj el kényelmesen, 
olyan testhelyzetben, amit kényelmesnek érzel. Ha fekszel, tegyél egy párnát a térdeid alá. Ha ülsz, helyezd lábaidat a padlóra. Bokáidat ne tedd keresztbe. Természetesen a hagyományos meditációs póz is tökéletes.

Most pedig koncentrálj a légzésedre, 
töltsd meg a tüdődet békességgel és nyugalommal, s kilégzéssel fújj ki magadból minden aggodalmat és szorongást. Hagyd, hogy légzésed lelassuljon, szabályossá és ritmikussá váljon. Miközben lélegzel, engedd, hogy a békesség tested minden részében szétterjedjen. Légy békés, nyugodt, érezd, hogy minden aggodalom és szorongás kiárad a belőled gyökércsakrádon és talpaidon keresztül. Engedd, hogy tested és elméd a békesség állapotába kerüljön.

Ezután figyelmed fordítsd a mellkas középpontjában elhelyezkedző szívcsakrádra.
 Lásd, hogy gyönyörű zöld fényben örvénylik, forog és forog. Lásd magad előtt, hogy egy csodálatos smaragdhoz hasonlóan ragyog. Miközben nézed, ahogy forog, szívcsakra elkezd kinyílni, és rózsaszín fényt pillantasz meg benne. Ez a szeretet színe. Amint tovább nyílik, látod, hogy a fény kezd ki áradni belőle, beragyogja egész testedet, megtölti aurádat, rózsaszín ragyogásban fürdeti minden részedet, a s minden sejtedet szeretettel tölti meg. Érezd, hogy szeretetben és gyöngéd gondoskodásban van részed; most, hogy lényed minden porcikája részese a szeretetnek. Élvezd ezt az állapotot.
 
Most pedig hagyd, hogy a szeretetenergia aurádon keresztül kiáradjon, 
és szétterjedjen a helyiségben, és egy kilégzéssel engedd egyre messzebbre és messzebbre terjedni: túl a falakon a környező területre. Lásd magad előtt, hogy a szeretet kiárad, és mindent megérint, mindent rózsaszín fénnyel borít be, gyógyít, energizál, harmóniába hoz. Engedd, hogy tovaterjedjen a városban, ahol vagy, és azon is túl, hogy betöltse az egész országot. Egy lélegzettel lélegezd az egész bolygó köré, hadd töltse be, hadd gyógyítsa azt.  Engedd, hogy a szívedből kiáradó szeretet megérintsen minden élőlényt, megérintse a bolygó minden részletét. Érezd át, hogy szeretetteljes kapcsolat fűz minden létezőhöz.
 
Most pedig hagyd, hogy a szeretet kiterjedjen az egész világegyetembe, 
és küldj vele egy gondolatot és kívánságot, hogy minden gyógyuljon, aminek meg kell gyógyulnia, hogy szeretet áradjon oda, ahol szeretetre van szükség, hogy békét, megbocsátást hozzon, hogy helyreállítása a kommunikációs kapcsolatokat. Tedd hozzá saját személyes üzenetedet.
 
Maradj ebben az állapotban egy ideig,
 
 majd egy lélegzettel engedd, hogy az energia visszatérjen
 a bolygóra, vissza az országba, vissza a városba, vissza a helyiségbe, végül vissza a szívedbe. A jó hatás, amit most tettél, örökké fog tartani. 
 
Engedd, hogy a szeretetsugár még egyszer felragyogjon a szívedben, 
tudván, hogy bármikor megnyithatod, és bármikor szeretetet és gyógyító erőt küldhetsz bárhová, ahová csak akarsz.
 
Hagyd, hogy az örvénylő smaragzöld fénykerék bezáruljon a rózsaszín sugár felett, 
és egy kicsit lelassuljon. 
 
Ismét fókuszálj a légzésedre. 
Lassan és finoman kezdd ismét érezni jelenlétedet a helyiségben. Légy tudatában fizikai testednek. Mozgasd meg az ujjaidat és lábujjaidat. Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed. 
Igyál vizet, és ha úgy érzed, jegyezd fel a meditációval kapcsolatos tapasztalataidat.

Dr. Brenda Davis: A szívcsakra megnyitása



 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése