2012. szeptember 9., vasárnap

Új világrend? - NAM- Összefogás az USA ellen


"Egy új világrend van kialakulóban, de ez nem a bankármaffia új világrendje."


"A jelenlévők lehetőséget kaptak, hogy ismertessék aggályaikat, amelyekkel torkig vannak saját országukban"


NAM csúcstalálkozó és a cionista harag 


NAM csúcstalálkozó és a cionista harag


 Annak ellenére, hogy a Nyugat-tudatosan figyelmen kívül hagyta az El Nem Kötelezettek Mozgalmának csúcstalálkozóját Teheránban, ​tagadhatatlan tény, hogy a csúcstalálkozó óriási haragot váltott ki Washingtonban és Izraelben, és hogy a civilizációk közötti párbeszéd megvalósítása, a globális béke még mindig egy hatékony eszköz.

Pontosan egy nappal NAM - Non Aligned Movement csúcstalálkozó megkezdése előtt Izraelben Netanjahu tipikusan és cinikusan kijelentette, hogy a több mint 120 képviselet csúcstalálkozója "folt az emberiségen". Netanjahu dühének oka nagyon is érthető.

A 16. NAM csúcs, amely hivatalosan is véget ért pénteken Teheránban, már elfogadott egy állásfoglalást, több mint 700 szempontot figyelembe véve. A végső állásfoglalás, amelyet Mahmúd Ahmenidezsád iráni elnök olvasott fel, bejelentve, hogy Irán atomenergia programjának támogatását, elutasította az Egyesült Államok. Egyoldalú szankciókat alkalmaz az Iszlám Köztársasággal szembeni. Ahmenidezsád több erőfeszítést kért a palesztin üggyel kapcsolatban. Vessenek véget a faji megkülönböztetésnek a világon. A NAM csúcstalálkozó megérintett számos kényes kérdést, amit a Nyugat hibásan vagy alulértékelt, mint például Irán békés célú nukleáris programját, a palesztin kérdést és a jogosulatlan amerikai drone támadásokat, melyek eddig sok polgári áldozatot követeltek Pakisztánban, Afganisztánban, Szomáliában és Jemenben.

A jelenlévők lehetőséget kaptak, hogy ismertessék aggályaikat, amelyekkel torkig vannak saját országukban, mondta a pakisztáni külügyminiszter Hina Rabbani Khar. Az ország az illegális drone támadások miatt felszólította Washingtont, hogy azonnal vessen véget a gyilkológépei pakisztáni bevetésének.

"Látható, hogy Pakisztán álláspontja világos, ma és a múltban is. A mi álláspontunk az, hogy ez kontraproduktív. Ez jogellenes. Ez törvénytelen, ezért leállítjuk. Ezt a pakisztáni Parlament jelentette ki" mondta Rabbani Khar szerdán.

A csúcstalálkozó központjában Khamenei ajatollah az iszlám forradalom vezetője a "csúcstalálkozó magjához" intézett beszédében , egyértelműen megerősítette az Iszlám Köztársaság hivatalos álláspontját kulcsfontosságú kérdésekben, mint például a nukleáris fegyverek, és világossá tette, hogy Irán soha nem törekedik nukleáris fegyverek építésére. Erre a szörnyű útra sosem teszi a lábát, és hogy a beszerzésük, és a termelésük az ilyen fegyvereknek, megbocsáthatatlan bűn. Washington paradox politikájának mély elemzése figyelmet érdemel. 
 
Ami "a keserű iróniája korunknak," mondta Khamenei ajatollah, "a tény, hogy az amerikai kormány a legnagyobb és legveszélyesebb atomfegyverekkel, és más tömegpusztító fegyverek arzenáljával rendelkezik, és az egyetlen olyan ország, ahol azok bűnös alkalmazása megengedett, de a lobogóját a non-proliferáció ellen emeli fel. Ez rendszer azonos a cionista hódítókéhoz, felszerelve nukleáris fegyverekkel, és így komoly fenyegetést hoznak létre a kényes területeken".

(Non-proliferáció: Az egyik legnagyobb veszélyt a nemzetközi békére és biztonságra a tömegpusztító - nukleáris-radiológiai, vegyi és biológiai - fegyverek, valamint az előállításukhoz és célba juttatásukhoz szükséges eszközök és technológiák elterjedése jelenti. Fennáll a veszély, hogy terrorista csoportok vagy a terrorizmust támogató államok is hozzájutnak e fegyverekhez és anyagokhoz. Ezt a folyamatot idegen szóval proliferációnak nevezik.)

Tény, hogy Washington és Tel Aviv kezére játszik az ördög, akik igyekeznek elkülöníteni a nemzeteket és gyarmatosították országaikat a "Global Enemies" (globális ellenségek) "szerzői jogán".

Abban a tekintetben a NAM csúcstalálkozónak fontos szerepe van, hogy átalakítsa az amerikai kormány destruktív szerepét, és a többi uralkodó hatásköreit, azok pusztító szerepét, a vezetése alatti NAM Államokban. Ahhoz, hogy mérsékelje a csúcstalálkozó fontosságát, a nyugati média elhomályosította az igazságot, és elkerülhetetlen, hogy számoljon a különböző módon feltárt tényekkel és szándékokkal. A nyugati média-áramszünete megfelel az ájulásnak az igazságtól és a hittől. Így világos, hogy miért tesz globális erőfeszítéseket a béke és a harmónia szakadékba -és kudarcba döntéséért. Ahhoz, hogy lazítani lehessen a maffia markának szorításán, Ezzatollah Zarghami javasolta fő iráni műsorszolgáltatást (IRIB) alternatív médiának. A kezdeményezés ajánlott, de valójában nem tekinthető hatékony eszköznek, hogy kompenzálja a cionista média vak elfogultságát.

Mély meggyőződéssel, lehet mondani, hogy, sajnos, néhány ember szabotázsakciókkal akadályozza meg az erőfeszítéseket egy egységes globális béke vezetés kialakításában. A jövőben elsőbbséget kell kapnia a NAM csúcstalálkozón megfogalmazott hatékony módszereknek a harchoz, hogy megoldja a globális válság problémáit és nemzetközi konszenzust érjen el. Hogy csökkentsék a politikai befolyását Washingtonnak és az önkényes, diktatórikus vezetését háttérbe szorítsák. Itt az ideje, hogy az Egyesült Államok abbahagyja a "játékait". Első lépésként, a NAM tagok törekednek, hogy megszabaduljanak az ENSZ Biztonsági Tanácsának szolgai fogságból, akiket az Egyesült Államok és szövetségesei képviselnek.

Egy új világrend van kialakulóban, de ez nem a bankármaffia új világrendje. Ebben az új világrendben, az imperializmus megfogyatkozik, és az ötlet is, hogy a folyamatosan növekvő katonai kiadások zászlaja alatt a terrorizmus elleni küzdelem, és a demokrácia címén diktál, terrorizál, kifoszt és pusztít.
Ezek az ötletek még nagyon messze vannak a valóságtól, de kivitelezésük nem lehetetlen. Megvalósíthatók, köszönhetően a közös erőfeszítéseknek az összes országban. Pontosan ez az, ami az USA vezette Nyugatot félelemmel tölti el, és amire a világnak szüksége van. Az Egyesült Nemzetek Szervezete, a gonosz és megakadályozza, hogy előmozdítsák a világ számára helyes dolgok véghezvitelét.

(Az ENSZ jelenleg 193 tagországot foglal magába, ebből 120 már nyíltan fellép ellene, és az USA-Izrael-Nagy Britannia-Franciaország rablók ellen. Nem elegen tudják, hogy az ENSZ megbízatása megszűnik, ha Németország (nem a BRD, vagy NSZK) békét köt az USA-val a II. Világháború lezárásaként. Ezért nincs Németország, csak BRD, egy 10.000 euró alaptőkével bejegyzett cég, aminek most Merkel az ügyvezetője. A szabad Németország megalakulása, brit és amerikai katonai jelenlét nélkül, az ENSZ felbomlását, és egy békés, a "Ne árts" alapvetésén nyugvó világszervezet létrehozását tenné lehetővé.)
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése