2012. szeptember 22., szombat

Megbirkózni a Felemelkedés tüneteivel


Te és kristálytested: III. rész - 

Megbirkózni a Felemelkedés tüneteivel


Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül
 
Ezt az üzenet egy olyan fénymunkás kérdésére érkezett válaszul, akinél súlyos felemelkedési tünetek jelentkeztek.

„Azok, amiket a felemelkedés tüneteinek neveztek, fizikai egyensúlytalanságok, melyek akkor tűnnek fel, amikor egy lény teljesen sokdimenzionálissá válik, mégis, amikor a kozmikus energiák túlságosan erőssé válnak, nem képes megtartani a középpontját, belső egyensúlyát.

Most, ahogy a Felemelkedő Új Föld energiái egyre erősödnek, ezek a tünetek mindaddig folytatódni fognak, ameddig a felemelkedő emberiség meg nem tanulja, hogyan őrizze meg az egyensúlyát ezen energiák közepette.

Így hát, most azt kívánjuk nektek elmondani, hogy létezik egy útmutatás, melynek révén – reméljük – képesek lesztek a jövőbeni csillagkapukon, energiaörvényeken áthaladni egyensúlyotok olymértékű elvesztése, illetve olyan úttévesztés nélkül, mint amilyeneken korábban átmentetek.

Mindehhez a kulcs a magas és alacsony szintű energiáitok tökéletes integrálása, ami nem jelent mást, mint hogy tökéletesen LE VAGYTOK FÖLDELVE és így képesek vagytok leföldelt fizikai járműveteket magasabb, a multidimenzionális tudatosság szolgálatában álló energiatesteitekkel összeegyeztetni.

Értsétek meg, hogy a bolygóra erős spirituális elhivatottsággal érkező emberek oly sok időt töltenek a spirituális birodalomban, hogy ez komoly veszélyt jelent földeltségükre, mivel ezáltal nincs elég erős alapozásuk a Föld bolygón ahhoz, hogy megtartsák az Új Föld erőteljes felemelkedett energiáit. Ezért azokban az időszakokban, amikor az energiák különlegesen felerősödnek, elvesztik önnön egyensúlyukat, fizikai járművük túlzott megterhelés alá kerül, ami betegségeket és boldogtalanságot okoz.

Minden fizikai szimptóma gyökere, hogy a magasabb és az alsóbb testek nincsenek egymással tökéletesen összhangban és egyensúlyban. Amikor ugyanis a testek egymással harmonizáltak és a SZÍV kiteljesedve működik, az energia tisztán áramolhat a magasabb szintek felül a szívcsakrán keresztül a Földbe, ahogy annak lennie kell. Mostanában sok ember képtelen átadni a magasabb szintű energiákat a fizikai síknak, és ez okozza a szívdobogásokat, a szédülést, ahogy az energia visszaüt a magasabb testekre. Az alsóbb test fáradtnak, gyengének, betegesnek érzi magát, mivel a magas energiákkal való harmónia állapotán kívül reked.

Egyszóval túlérzékenynek, érzelmesnek, dühösnek, sírósnak, depressziósnak találhatjátok magatokat. Vagy pedig elmerültök önmagatokba, egó- és kontrolljátszmáitokba. Számotokra már nem egyértelmű, hogy „meg kell gyógyítanotok belső gyermeketeket”, mivel a felemelkedett lények már általában átmentek ezen az alapgyógyítási folyamaton. A felsőbb csakrákat uraló erőteljes energiák kimozdítják egyensúlyukból az alsóbb csakrákat. Képzeljétek el, ha akarjátok, hogy az alsóbb csakrák éppen felgyorsulnak, és ebben a folyamatban egy kis sebességingadozás és elcsavarodás jelentkezik, ahogy a csakrák hozzáidomulnak új pörgési arányukhoz.

Sok ember mondta nekünk, hogy nem értik, miért éreznek annyi dühöt, egyensúlytalanságot vagy miért túl érzelmesek. Vagy azt, hogy képtelenek ez ellen tenni. Hát, igaz, ami igaz. Ha egyszer az alsóbb csakrák elkezdtek azon a fordulatszámon pörögni, ami ahhoz kell, hogy a magasabb csakrákkal egyensúlyba kerüljenek, nem sokat tehettek, azon kívül, hogy átengeditek magatokat a folyamatnak, és tudatában vagytok, hogy hamarosan a felemelkedésnek az eredményeit is élvezhetitek majd. De annak is legyetek tudatában, hogy ez a kiegyensúlyozó folyamat természetes és automatikus, és hogy a magasabb energiák majd egyensúlyba kerülnek a megfelelő időben és helyen.

Mindez csupán egy átmeneti igazodási fázis, és idővel energiatesteitek és fizikai testeitek rájönnek, hogyan egyensúlyozzák ki egymást, hogyan hangolódjanak egymáshoz. Segíthetitek ezt a folyamatot, ha megértitek, hogy ez elsődlegesen egy behangolási eljárás, mely egymáshoz igazgatja a magasabb és alacsonyabbat, ezáltal enyhítve ezeket a tüneteket. Persze, hogy a KULCS a SZÍV! A szívnek teljesen nyitottnak kell lennie, annak érdekében, hogy megengedje a kozmikus teremtő energiának a rendszeren való átáramlását. Amikor a testek összehangolódnak, és a szív nyitva van, a fizikai test optimálisan működik, az isteni teremtőenergia csatornájaként.

Ebben a totális együttműködésben és áramlásban megteremtődik a csodák megtapasztalását szolgáló tér. Az isteni teremtőenergia ugyanis olyan intenzív és erőteljes, hogy azáltal szinte minden elérhető.
Azonban ez a szív-energián és nem az elmén keresztül érhető el, mivel, ahogy a fej vagy az egó megpróbálja átvenni az irányítást a folyamat felett, az áramlás leblokkolódik, a csodák manifesztációja megáll. Mindennek egy „hullámvasút” érzés az eredménye, ami mellett semmi nem történik az életetekben.

Ténylegesen ti magatok vagytok azok, akik létrehozzátok a „lefagyás” energiáját, azáltal, hogy nem akarjátok elfogadni, hogy csodák történhetnek az életetekben. Racionális elmétek így szól: „nem, ez nem lehetséges”, ezáltal elzárjátok az energia csapját, visszautasítjátok a csoda valóra válását. Így aztán egy olyan helyen éltek, amely mintegy a senki földjén található, ahelyett, hogy a hatalmas gazdagság és bőség világában lennétek, feltéve, hogy megengeditek a szíveteknek, hogy odavezessen benneteket. Csupán arra van szükségetek, hogy hagyjátok a dolgokat megtörténni, megtapasztaljátok, amit éreznetek kell, és felhagyjatok az állandó fejbeli ítélkezésre, analizálásra való vágyatokkal, az egóból való reagálás késztetésével.

Az egót edzeni kell, hogy a szívvel harmonikusan legyen képes együttműködni, hogy átengedje a szívnek a vezetést. Csak ekkor fogtok teljesen belépni a SZÍV FÖLDJÉRE, és lesztek képesek úgy egyensúlyt teremteni az energiákban, hogy megteremthessétek, amire vágytok. Gyakran oly sok energia megy el az ellenállásra, a különbségre aközött, amit ti akartok megteremteni, és amit az Univerzum akar nektek ajándékozni. Teljesen lemerítitek magatokat a régi programok és hiedelmek fenntartására való erőfeszítésetekkel.

Itt az idő mindezt elengedni, és beengedni az isteni teremtő intelligencia áramlása által nektek adományozandó szeretet-bőséget és az anyagi jólét bőségét.

És így, azt is elmondjuk, hogy ahogy a 11:11 csillagkapu felé közeledtek, majd később a 12:12 csillagkapu felé, a nyári napforduló felé, ezek az energiák még jobban felgyorsulnak és így egyszerű változásokat indíthattok be az életetekben.

Biztosítsátok, hogy minél több időt töltsetek naponta a szabad levegőn, a természetben sétálgatva, vagy a kertben munkálkodva. Ez segít, hogy leföldelődjetek.

Próbáljatok meg kiiktatni minden feldolgozott ételt, és a friss gyümölcsökre, zöldségekre koncentráljatok, egyetek barna rizst, hüvelyeseket, babcsírát. Ez friss és erős szívenergiával lát el benneteket az élelmen keresztül.

Minden nap szenteljetek egy kis nyugodt időt a meditációra, személyes növekedésetek – nem a bolygó, vagy mások, hanem saját magatok – érdekében. Mérlegeljétek saját személyes növekedéseteket, azt, hogy mire lehet szüksége tőletek a lelketeknek és szellemeteknek földi életetek során. Halmozzátok el magatokat feltétlen szeretettel, így lesztek képesek arra, hogy ezt másokkal és a bolygóval is megosszátok.
Ezután pedig, ahogy odaértek ezekhez az energetikai csúcsokhoz, sokkal földeltebbnek érzitek majd magatokat, és jobban megbirkóztok majd velük.

Azt is szeretnénk ajánlani napi gyakorlatként, hogy vizualizáljátok magatokat, amint a földön álltok az energiaáramlásban. Lássátok a kozmoszból érkező energiát belépni a koronacsakrátokon, leáramlani a szívetekig, majd, át testeteken, behatolni a földbe és Föld Csillag Csakrátokba, majd a kristályhálóba. Ez létrehoz egy olyan energiaáramlást, mely képessé tesz benneteket központotokban maradni, nyitottnak lenni anélkül, hogy elvesztenétek egyensúlyotokat, hogy csakráitok kibillennének, egyensúlyvesztést és kényelmetlenséget okozva.

Fordította: Redáz







1 megjegyzés:

  1. Szeretném veletek megosztani egy történetemet.A testem közepe(szív, tüdő környékén) körül, inkább kívül, mint belül éjszaka, olyan szorító gömb érzést érzek(kb. 3 napja), mintha be lennék szorulva valahová és nem kapnék rendesen levegőt, nagyobb levegővételkor fájdalmas nyilalásokat érzek.Reggelre nagyon rossz, és nehezen múlik el, de napközben elviselhető.Gyorsan rákerestem a neten a felemelkedés tüneteire, és meg is találtam.Igaz előtte elolvastam ezt az írást.De kevésnek találtam, nem találtam benne igazán megoldást a problémámra.Tovább kutattam...és rátaláltam egy kincsre amit érdemes lenne minden felemelkedés mellett döntő személynek sokszor átlapoznia.Legalábbis nekem egy kincsnek tűnt!Én azonnal kinyomtattam, és könyvvé formáltam magamnak, hogy bármikor belelapozhassak ha szükségét érzem.

    Szóval nem cigarettázom, viszonylag egészséges életet élek, évek óta nem szedek gyógyszereket, úgy gondoltam a fájdalmak sem a szívem és sem a tüdőm betegségéből valók.Több helyről megbizonyosodtam, bizony ezek lehetnek az átmenet, vagy felemelkedés, szívtudatra hangolás, vagy a fénytest alakulásának a tünetei(szerintem mind ugyanaz, csak attól függ, ki hogy nevezi).Ha biztosan meggyőződtél róla, hogy a mellkasi fájdalmak nem betegségből eredőek, akkor bizony előfordulhat, hogy éppen a fénytest kialakulásának negyedik síkján tartasz.Na ez volt az a pont amikor, azt mondtam hoppá, hát valóban átalakulunk, valóban fénytestünk lesz, galaktikus lényekké alakulunk át?Hallottam már régebben a fénytestről de az olyan távolinak tűnt mindaddig, amíg meg nem tapasztaltam saját magamon a tüneteket....és akkor jött a többi tünet is aha valóban, tényleg, ez is volt, ez is megtörtént velem....és a többi.....

    Közkinccsé adom a kincset, hátha más is úgy gondolja, neki is az lehet!Nekem nagyon bejön ez az írás, igaz már "nem mai darab".

    http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/upload/658331_1277208295_08827.pdf

    A reggeli készülődés közben segítségül hívtam még Szerafisz Bey-t is.Őt Doreen Virtue Arkangyalok és felemelkedett mesterek könyvéből ismerem.Ő is egy olyan mester aki segítheti a lelkeket a felemelkedésben.Nem volt reggel időm elmondani a teljes fohászt, és rákoncentrálni, hogy mit kell tennem, de csupán annyi elég, volt, hogy elolvastam a fohászt, rágondoltam, és félretettem, hogy majd később foglalkozok vele.A teafőzés, és szendvicskészítés közben hirtelen egyik percről a másikra egyszer csak eltűnt a kellemetlen fájdalmam.Biztos vagyok benne, hogy az ő segítsége volt az amitől eltűnt a fájdalom.Köszön Szerafisz Bey!

    VálaszTörlés