2012. szeptember 28., péntek

Elég volt a képmutogatásból Mr.Netanyahu..!


VILAGHELYZETE.com BÉKEKAMPÁNY

Final Stage: PEACE,  NOT WAR
 

 

Elég volt a képmutogatásból Mr.Netanyahu...és tényleg le a terrorizmussal !


VÉGSŐ FÁZIS : A szív és a szeretet ! Nem a háború! Mr. Benjamin Netanyahu....  
Irán soha senkit nem támadott meg a történelemben !!! Tudtommal jelenleg sem tart megszállva területeket, nem is akar elfoglalni egyetlen országot sem.

Elég volt a képmutatásból és már a képek mutogatását sem vesszük be!
Egy dologban értünk egyet: a terrorizmus veszélyes!

Más nemzetek terrorizálása a legveszélyesebb és legmocskosabb dolog a világon ! Tehát jó lenne, ha Izrael és az USA több terrorcselekményt nem hajtana végre sem más nemzetek, sem saját állampolgárai ellen (lásd. 2001. Szeptember 11.) Érdekes, hogy egyedül Ahmedinejad mert eddig csak beszélni erről az ENSZ előtt.....


- Melyik ország nem tartja be az ENSZ határozatát az 1967-es határok visszaállításáról ?

- Melyik ország tart megszállás alatt saját államuk területén élő palesztinokat ?
- Melyik ország tart életben mai napig Appartheid rendszert és nőket, gyermekeket gyilkol, ezrével börtönöz be a megszállt területeken ?
- Melyik ország nem enged be segélyszállítmányokat ezen karanténba zárt, szülőföldjükön élő emberek számára ? (Egy kötelező és díjnyertes film az igazságról : OCCUPATION 101 ) 

Hát nem IRÁN az ország neve.........................Arról miért nem beszél, hogy Izrael illegálisan több ezer nukleáris töltettel rendelkezik, van számtalan atombombája és a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség embereit a mai napig nem engedi be ?! (SBG Buddha)MAHMOUD AHMADINEJAD: "Ma a jelenlegi nemzetközi fejleményeket tekintve, megpróbálom egy más szemszögből elemezni a jelenlegi helyzetet..."
"Közel 3 milliárd ember él a világon kevesebb, mint napi 2,5 dollárból. Több mint 1milliárd ember él úgy, hogy elegendő minimális ételhez jutna. A szegény világ lakosságának 40%-a a teljes globális bevétel 5%-án osztozik. Közben a leggazdagabb emberek a teljes előállított érték 75%-át osztják szét! "


Szeretnék pár kérdést feltenni önöknek:

Kik kényszerítették emberek 10millióit Afrikában és a világ más részein otthonukból való elmenekülésre a rabszolgaság sötét időszakában?  Ezek az emberek az anyagi kapzsiság áldozatává váltak.
Kik kényszerítették gyarmatosításukat a világra 4 évszázadon keresztül?

Kik foglalták el más nemzetek földjeit, aknázták ki ásványkincseiket, Kik rombolták le a tehetségüket, idegenítették el a nyelvüket, kultúrájukat és identitásukat más nemzeteknek ?
Kik robbantották ki az első és második világháborút, ami 70 millió áldozatot és több százmillió sebesültet, otthontalant hagyott maga után?
Kik csinálták a háborút a Koreai-félszigeten és Vietnámban?


Kik kényszerítették, cselvetéseken és képmutatáson keresztül 60év háborúval, otthontalanság, terror és tömeggyilkosságok segítségével  a Cionizmust a palesztín emberekre és a régió országaira? Kik ?

Kik támogattak és hoztak létre évtizedeken keresztül katonai diktatúrákat és totalitárius rezsimeket Ázsiában, Afrikában és Latin Amerika országaiban?  
Ki használt nukleáris bombát védtelen emberek ellen és halmozott fel több ezer töltetet arzenáljában?
Kiknek a gazdasága támaszkodik hadviselésre és fegyvereladásra ?

Ki provokálta ki és bátorította Saddam Husseint, hogy támadja meg Iránt egy 8évig tartó háborúban? Ki járult hozzá és szerelte fel Őt vegyi fegyverekkel, amiket városaink és lakosságunk ellen vetett be?

Kik használták fel a titokzatos Szeptember 11 eseményeit ürügyként, hogy megtámadjákAfganisztánt és Irakot, megölve, megsebesítve, elkergetve milliókat két országban azzal a nyilvánvaló céllal, hogy dominanciájukat kiterjesszék a Közép-Keletre és olaj-kincseire?
Kik semmisítették meg a Breton Woods (aranytartalékon alapuló pénzkibocsátás) rendszert billió dollárokat nyomtatva anélkül, hogy lenne mögötte aranyfedezet? Ez az,ami elindította az inflációt világszerte és az a cél áll mögötte, hogy gazdasági előnyöket szerezzen más nemzeteken.
Melyik ország éves katonai költségvetése haladja meg a több ezer milliárd dollárt, mely több mint a világ összes országának együttesen?

Melyik kormánynak van a legnagyobb adóssága a világon?

Ki uralja a világgazdaság politikai döntéshozatalának rendszerét?
Kik felelősek a világgazdaság recessziójáért és terjesztik ki a következményeket egész Amerikára, Európára és a világra?
Mely kormányok állnak készen bármikor bombák ezreinek bevetésére más országok ellen, de gondolkodnak és haboznak, mikor éhínség sújtotta embereken kellene segíteni Szomáliában és más helyeken?
Kik uralják az ENSZ Biztonsági tanácsát, mely látszólag felelős lenne a védelemért és nemzetközi biztonságért?

Rengeteg ilyen kérdés létezik még.
A válasz természetesen egyértelmű.

A világ nemzetei többségének egyáltalán nem volt szerepe a jelenlegi globális válság kialakulásában és tulajdonképpen áldozatai az előbb említett intézkedéseknek.

IRÁNIAK, mi sosem fogjuk bombázni az országotokat, SZERETÜNK TITEKET
 *
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése