2012. augusztus 22., szerda

Egy NASA-bennfentes leleplező üzenete


 






 Egy NASA-bennfentes leleplező üzenete 
2012. Augusztus 17. - Szerző : Száraz György


Számos videó-üzenet kering az Interneten, amely megdöbbentő információkat tár fel és szivárogtat ki a tudományos körök belső berkeiből. A NASA és a hozzá hasonló intézmények természetszerűleg nem hozhatják nyilvánosságra valamennyi kutatási eredményüket, de más módon azért – például csepegtetve – kiadhatnak néhány fontos részletet. Egy ilyenről lesz szó.

Állítólag 2008-ban már rögzítésre került, de biztonsági okokból csak két évvel később tették fel az Internetre azt a videót, amelyből kiderül, hogy a hivatalos szervek sok igazságot eltitkoltak a világunkban, a világűrben és a Naprendszerünkben jelenlévő idegenekkel kapcsolatban. A vélemények megoszlanak, de ez a kiszivárogtató a nevadai Groom-tó közelében épített egyik földalatti bázis dolgozójának mondja magát, aki több mint nyolc éven keresztül dolgozott ott.



Ez a forrás tisztában volt azzal, hogy amit el fog mondani, azt sokan fenntartással fogják fogadni, mindazonáltal azt állítja, hogy az információi tényszerűek és ismertek a legmagasabb körökben.
A forrás maga egy úgynevezett ET-program kutatója és elemzője. Ennek a projektnek az a feladata, hogy a Naprendszerünkben és más dimenziókban kutassák, elemezzék és megvizsgálják a földönkívüli jelenlétet. Tulajdonképpen az illető ezt leplezi le, már amennyire meri. Ő maga mondja el, hogy ezzel tulajdonképpen vét a törvények ellen, hiszen olyan információkat ad közre, amelyeket nem volna szabad. (Az ezotériával és ufológiával foglalkozó irodalom ismerőinek ezek egyáltalán nem képezik meglepetés tárgyát, de egy tudományos szakember szájából nagy eredményként könyvelhetjük el, hogy ilyenekről beszél.) Éppen ezért arra kérte ennek a videónak a tulajdonosát, hogy legalább két évet várjon a videó közreadásával mindkettejük biztonsága érdekében. Az időszak letelt. És most következzék a videó tartalmának egyik része!

„Az idegen lények igenis valósak és a technológiájuk igenis létezik. Ugyanolyan valósak, mint Önök vagy én. Sokkal több minden zajlik odakint, mint amit a legfantáziadúsabb hívők el tudnának képzelni. Az az igazság, hogy mi, emberek, vakok vagyunk és nem látjuk, hogy valójában mi folyik a világmindenségben, illetve a világűrben.
Azokat a lényeket, akiket az emberek idegeneknek hívnak, mi dimenzióközi lényeknek nevezzük. Rájöttünk és már a 70-es évek óta tudjuk, hogy léteznek más dimenziók és síkok, amelyek egymásra rakódnak. Úgy takarják egymást, ahogyan egy takarót rakunk a másikra, majd azok tetejére egy újabb takarót, és így tovább. Ennek megértéséhez képzeljék el úgy a Földet a mi valóságunkban, mint egy vékony takarót. Az összes többi magasabb dimenzió takaróként rakódik közvetlenül a miénkre, de mi csak a saját takarónkat látjuk.

Azok az idegen lények és űrhajók, amelyeket a videókon láttunk, s amelyekről az emberek az évek során felvételeket készítettek, lényegében „ugrók”, ahogyan mi hívjuk őket, abban az értelemben, hogy a saját relatív dimenziójukban léteznek, de valójában átugrottak a miénkbe.


Arra is rájöttünk, hogy az idő nagy részében azért nem látjuk őket, mert a miénktől eltérő hullámhosszon léteznek, így érzékeinkkel, szemünkkel, fülünkkel nem tudjuk őket érzékelni. Azok az információk, amiket összegyűjtöttem és amelyekről eligazítást kaptam, elárulják, hogy a saját síkunkban található minden bolygó, csillag és galaxis, illetve az Univerzum  ezekben a másfajta dimenziókban is létezik. Rájöttünk, hogy legalább négy másik dimenzió is létezik. Minden bolygó és minden galaxis ezekben a dimenziókban is megtalálható. Ugyanakkor minden új dimenzió, minden bolygó, csillag és galaxis eltérő formát ölt.

Ezt leegyszerűsítve úgy lehetne elmagyarázni, hogy megnézzük a saját Jupiter bolygónkat, ami a Naprendszerünk távolabbi részén van. A mi számunkra ez egy halálos, gázokkal teli bolygó, teljesen lakatlan. Ha azonban egy magasabb dimenzióból nézzük a Jupitert, azt látjuk, hogy teljes formájában megváltozik. Többé már nem halálos gázbolygónak látjuk, hanem egy szilárd, más színű bolygónak, amin élet van.

Ezt onnan tudjuk és azért is felel meg a valóságnak, mert a kormánynak olyan technológia áll a rendelkezésére, amellyel észlelni tudja ezeket a magasabb dimenziókat és lényegében némi betekintése van abba, hogy milyennek látszik a Naprendszer „odaát”, ezekben az eltérő dimenziókban.

Nagyon sok olyan dolog van, amelyet nem tudunk a Naprendszerről és az Univerzumról, de az itt elmondott tények valósak, és azokról tájékoztattak engem és utasítást kaptam azokkal kapcsolatban a velem együtt dolgozó emberekkel együtt.

Nem vagyunk egyedül az Univerzumunkban. Idegen lények vannak a mi űrdimenziónkban csakúgy, mint más dimenziókban. A Föld bolygó korai szakaszában van, talán azt mondhatnánk, hogy iskolába jár, ahol mi, mint lények, addig élünk, amíg a magasabb dimenziókba nem kerülünk.
Nem a tápláléklánc legalján vagyunk. Rájöttünk, hogy legalább két dimenzió van a saját síkunk alatt. De erről csak ennyit mondhatok.”

„Az általunk Mars néven ismert bolygó valaha lakott volt, de később a bolygón lakó nép felélte azt. Az a nép technológiailag sokkal fejlettebb volt nálunk. Erre a bolygó körüli áramlatokban talált kémiai anyagok vizsgálata és elemzése alapján jöttünk rá, illetve a bolygón feltárt leletek alapján. Ilyenek voltak a NASA néhány nyilvánosságra hozott fényképeken látható hírhedt „üvegtubusok”.
Nos, ezek nem üvegszerkezetek, hanem olyan üvegszerű anyagból készült dolgok, amelyek ezerszer erősebbek, mint a Földön található bármely anyag vagy az acél. Ezeket a „tubusokat” a bolygón lakó nép föld alatti és feletti utazáshoz használta.
Kutatásaink alapján úgy gondoljuk, hogy a Mars bolygót továbbra is idegen lények lakják, de most csak ennyit mondhatok. Erről a dologról ismét eligazítást kaptam. Egyáltalán nem szándékom a ködösítés, próbálok képet adni arról, ami odakinn folyik anélkül, hogy még nagyobb veszélynek tenném ki magamat, mint amilyenben máris vagyok csupán azért, mert néhány dolgot közzéteszek.

Az egyik utolsó dolog, amit nyilvánosságra hozok és ami határozottan tény, és amiről eligazítást kaptam, és amiről a „Black OP” közösségben dolgozó számos más személy is eligazítást kapott, az az, hogy a Holdon idegen lények bázisai vannak, de bázisokat épített ott a kormányunk is. Földönkívüliek tartózkodnak ott, elsősorban a Hold sötét oldalán.
Az Apolló-program teljes egészében felderítő küldetés volt azzal a céllal, hogy felderítsük, hogy mik és kik vannak ott pontosan. Látni fogják, hogy az Apolló küldetésekről készült számos fényképen épületeket és bázisokat retusáltak ki, és ez a teljes igazság. Az Apolló-küldetéseket dokumentáló filmanyag körülbelül fele valójában itt a Földön, az 51-es körzetben készült. Ha megnézik a műholdas képeket, akkor valójában látni fogják, hogy az 51-es körzetben létrehozott „krátermező” lett felhasználva a filmezéshez.
Az az igazság, hogy a Holdról készült filmanyag jelentős része egyszerűen bázisokkal, idegen lények épületeivel volt tele, és az egyik asztronauta ezt mondta, idézem:
„Idegen lények űrhajói voltak folyamatosan jelen, ide-oda röpködtek a felszín felett, és a filmanyag tele volt velük.”
Most is csak azt mutatták meg az amerikai népnek, amit lehetett. Amit pedig nem lehetett, azt megszerkesztették itt, a Földön. Az alapján, amit tudunk, többnyire a Hold sötét oldalán vannak az idegen lények. Ez egy primitív idegen faj annak alapján, amit látunk és amit a kutatások mutatnak. Primitívebbek, mint a legtöbb idegen lény, akiket magasabb dimenziókban láthattunk, de még így is évezredekkel, ha nem évmilliókkal járnak előttünk. A mi bázisaink elsősorban a Nyugalom-tengerén vagy annak közelében vannak, ami az Apolló 11 leszállási helye. Egy másik bázis, amiről tudok, a Szabina D kráter mellett van.
Jelenleg is küldünk titkos egységeket a Holdra és érkeznek onnan titkos egységek. Azonban én sem tudom pontosan, hogy mit csinálnak ott.”

Forrás: www.youtube.com

Boldog napot!

*
Forrás: 
http://boldognapot.hu/cikkek/426


*
Hozzáfűzéseim a fenti cikkhez (DK)

A videó megtalálható pár éve, de még most sem hiszi el az emberek nagy része, pedig azóta sok víz lefolyt a Dunán. Mivel a hivatalos vélemény más...és a média azt támogatja....nekik hisznek. 

"Meg különben is, nem akarom az eddigi életszemléletemet megváltoztatni" - gondolják sokan.

 Úgy van jól, ahogy eddig volt?? Igazán? Nem kéne, hogy másképp legyen? 
Hogy jobb legyen?




A videót feltöltő megjegyzése:

"A hangfelvételt készítő NASA dolgozó nyugdíjba vonulása után egy Dallashoz közeli autóbalesetben elhunyt.Talán mert túl sokat tudott?"

*

Egy hozzászólás a sok közül a videó alatt. A többit nem tenném fel, de ezt megéri, annak ellenére, hogy nem egészen szalonképes.
Mert fején találta a szöget:

"Erről még kitudja hány évtizedig, évszázadig vita lesz, hogy igaz-e vagy sem ez a sok információ, meg videó és kép..... 
DE! AKI AZT HISZI, HOGY EGYEDÜL VAGYUNK EBBEN A KIB...TT NAGY UNIVERZUMBAN, ÉS MI VAGYUNK AZ ÁSZOK, AZ EGY HÜLYE! :D"

*

A cikket egy másik lapon extra képekkel osztották meg, akit érdekel, annak itt a link. Mert én az eredetit raktam fel.

 http://rejtelyekszigete.blogger.hu/2012/08/21/egy-nasa-bennfentes-leleplezo-uzenete


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése