2012. augusztus 13., hétfő

Aisha North csatornázása 25.- Az időtől az oroszlán ordításáig

2012. augusztus 12., vasárnap


Aisha North csatornázása 25. rész


Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/
Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta: Andrea (Köszönjük munkájukat!)
Szerkesztette, "szépítette": Andrea és Szabolcs
150396_313590175387605_1606622773_n.jpg"171. rész (2012.július 22.)
A mai üzenetben egy nemrég érintett témával foglalkozunk, az idő témájával. Amint már mondtuk, elérkezik a nap, amikor az időről való fogalmatok örökre szétesik. Ez egyfajta felszabadulás is lesz, de e mellett az elszámolás napja is. Engedjétek meg, hogy bővebben kifejtsük.
Attól a naptól kezdve az emberiségnek szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy többé már semmi sem lesz a régi, tehát nem kevés dolog forog kockán. Elég pusztán belegondolni, hogy az emberiség évezredeken át azt vallotta/tartotta magáról, hogy ő az egyetlen fejlett lény az egész Teremtésben. A bolygón lévő lényeken kívül nincs más érző teremtmény a világegyetemben, így magatokat a teremtés koronájának véltétek, hiszen csak magatokat ismertétek a fejlett lények közül. Nos, ahogy az idővonalak összeomlanak, azzal a ténnyel fogjátok szembetalálni magatokat, hogy nem csak az idő, de sok minden más is más, mint ahogy eddig képzeltétek/véltétek. Többek között az a tény is, hogy nem vagytok egyedül ebben az óriási létben. Arra is rá fogtok jönni, hogy messze nem ti vagytok a legfejlettebb lények. Valójában meg fogjátok látni, hogy bőven van mit tanulni a többi civilizációtól, hiszen nagyon el vagytok maradva és nagy különbséget kell áthidalni. Ez bizonyosan ijesztő lesz nektek. Mindez majd azon képesség kifinomodásával kezdődik, hogy elkezditek átkarolni a többszörös idővonal használatát.
Az a képesség, hogy szabadon mozogjatok közöttük(idővonalak között), nagyon sok energiát fog felszabadítani bennetek, amely most szigorúan korlátozva van, ezáltal fenntartva azt a korlátot, hogy nem tudjátok elérni az óceánnyi lehetőségben rejlő információt. Az egy idővonal alól való felszabadulásotok képessége fog segíteni abban, hogy ihassatok az idő és információ óceánjából, hiszen az idő nem csak mozgás és előrehaladás. Az idő sok mást is magába foglal - nem csak a történések sorozatát -, az információ tárolója is. Tudjuk, hogy ez nagyon zavarosan hangozhat, de szeretnénk, ha úgy gondolnátok az időre, hogy az nem csak egy óramutatón meghatározott szám. Az idő egy nagyon folyékony fogalom és nagyon intelligens is, hiszen sokkal több, mint a puszta órák, valamint másodpercek számvetése. Intelligencia is és sok energiát tartalmaz magában. Azáltal, hogy az egy idővonalról a többszörös idővonalra váltotok, azt is jelenti, hogy az egy korlátozott energiaforrásról átváltotok a végtelen energiaforrásra. Annyi mindenre lesztek képesek megnyílni, ahogy ez az egy korlátozó idővonal vonakodva elenged benneteket,…minden meg fog nyílni előttetek. A számtalan időválasztással egy óriási információtömeg is jár, s ez az információ fel fog szabadítani benneteket az összes korlátozottságotok alól.
Fel fog szabadítani benneteket, de ugyanakkor el is veszi az összes alapotokat, amire az életeteket építettétek. Ez pedig szó szerint földet rengető lesz sokatok számára, hiszen miben tudtok hinni, ha minden amit eddig ismertetek, igaz fényében lesz megmutatva, és csupán csak egy töredék része annak, ami létezik? Az a tény pedig tényleg nagy megmérettetés lesz, hogy ti emberi lények csak egy parányi részeit képviselitek az óriási Teremtés számos lényének. Amint már régebben is elmondtuk, ti vagytok a szerencsésebbjei, hiszen ti úgy döntöttetek, hogy kiteszitek magatokat ezeknek a tényeknek még a felfedés előtt, s így már hozzászokhattatok ahhoz, hogy nem vagytok egyedül a Teremtésben. A többi embertársaitoknak viszont, ez a felfedés sokkoló lesz, több, mint amit meg tudnak emészteni. A mai üzenetet azzal szeretnénk befejezni, hogy nagyon fontos elkezdeni kitágítani az elméteket, annyira, amennyire csak képesek vagytok. A hátralévő időben kezdjetek el helyet csinálni benne a számos időnek(idővonalnak) és a bőséges információnak is. Ez több, mint kihívás lesz a képességeiteknek, kedveseim, de ne féljetek, hiszen ez már régi hír számotokra. Jusson eszetekbe, hogy ez csak egy visszaemlékezés, ti már magatokban hordozzátok ezt az információt, csak le volt tiltva az elérése eddig. Hamarosan viszont elérhetővé válik, és mint ahogy a rég nem használt izmot kényelmetlen újra használni, ez is hasonló lesz, de hamarosan képesek lesztek az izmaitokat újra hajlítani és elkezdtek hitet adni az erejüknek, valamint elkezditek kipróbálni a képességeit.


172. rész (2012.július 24.)
Amint az idő múlik, a leckék és kihívások csak halmozódnak és egyre hevesebbé válnak, és sokatok nem tudja az összpontosítást fenntartani. Ezt mi nagyon is megértjük, hiszen oly sok változáson mentetek keresztül ezidáig, így nem csoda, hogy nem nagy kedvvel teszitek ki magatokat a még nehezebb munkának. Mikor lesz már szünet és mikor ér véget ez a sok gürcölés? Szeretnénk azt mondani, hogy ettől a naptól kezdve, de ez nem így van. Gondoljuk, hogy ez már nem is lep meg benneteket, mégis bátorítólag szeretnénk szólni. Lenyűgöztetek minket, hogy mekkora szándékkal vetettétek be a szíveteket és a lelketeket ebbe a folyamatba. Az ebből származó eredmények lenyűgözőek, de ezek még nem igazán kézzelfoghatóak (nektek), így az egyetlen eredmény egyenlőre csak a fáradtság és kimerültség, ezért úgy gondoljuk, még egy adag bátorításra van szükségetek. Nem azért, hogy elhúzzuk a mézes madzagot előttetek, hanem azért, hogy segítsünk messzebbre látni ettől a kényelmetlenség tengertől, melyben épp most úsztok.
Amint már mondtuk, sokan nehezen látnak bármilyen eredményt is az erőfeszítéseikből, de mi látjuk azokat, csodálatosak. Számotokra kicsinek és jelentéktelennek tűnhetnek, ha egyáltalán láthatóak, de nekünk egy régóta folyó háború győzelmének a jelét mutatják. Egy olyan háborúnak, mely több módon és több szinten van vívva, de most a végső stádiumába jutott. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.
Ti mind harcosok vagytok, több szempontból is. Ti a fény harcosai vagytok és olyan erőkhöz csatlakoztatok, melyek jelenleg a bolygótok energiaszintjének megemelésén dolgoznak/harcolnak. Egy olyan bolygóén, melyet néhány sötét lény alacsonyabb rezgésszinten tartott. Ebben nagyon is sikeresek voltak, de most ti a közös erőfeszítés hatására sikeresen felemeltétek az energiaszintet annyira, hogy biztosított legyen a teljes légkör átváltozása, amennyiben úgy akarjátok. Ez egy hosszú erőfeszítés volt, sokatokon szinte számtalan harci heg van, de ezt büszkén viselhetitek, hiszen azt mutatják, hogy mindent beleadtatok abba a harcba, mely azért történik, hogy a fény újra feltűnjön a kis kék bolygótokon. Így részei vagytok a győztes seregnek. Annak a seregnek, mely olyan emberekből áll, mint ti is, akik mindannyian az egyéni terheiket cipelik ebben a magasabb szférák felé való kivonulásban/exodusban. Mindent beleadtatok, amit magatokban hordoztok, még a sötétnek tartott részt is. A kettősségetek arra a nagy szakadékra helyzetétek, mely elválasztja a világotokat a teremtés többi részétől, azáltal, hogy feladtátok a kettősségeteket(a többi világhoz), szorosan hozzánk kötöttétek magatokat, ezáltal sikeresen kitöröltétek a múltatokat.
Újra teljesek tudtok lenni, hiszen össze tudtátok kapcsolni a két feleteket, mely eddig el volt választva egymástól. Ezáltal az egész világ teljessé válik, hiszen ti egy-egy darabjai vagytok az egésznek, és ahogy a darab meggyógyul, úgy az egész is. Tudjuk, hogy ez zavaros lehet, de elmondjuk, hogy nagyon erősek vagytok, erősebbek, mint azt érzitek. A cselekedeteitek is nagyon fontosak, hiszen ez nem csak egy személyes utazás, hanem mindenkit érint. A cselekedeteiteken keresztül begyógyulnak a régi sebek, melyek számunkra is fájdalmasak voltak.
Ez még nem lesz azonnal nyilvánvaló, hiszen még a gyógyulási folyamat befejezésével szenvedtek, de higgyétek el, hogy ez a fájdalom hamarosan el fog tűnni/párologni. Örvendezzetek, kedveseim, ismét teljesek lettetek, veletek együtt pedig mi is. Tisztelgünk előttetek, ti vagytok a legnagyobb harcosok, akit csak láttunk eddig, hiszen keresztül mentetek a belül lévő űrön/szakadékon. Többet nem tudnak irányítani benneteket, hiszen erőtlenek a teljességetekkel szemben. A cselekedeteiteken keresztül ezer és ezernyi lélek talál bátorságot ahhoz, hogy ugyanezt tegye. Évezredekig bámultak ugyanebbe a mélységbe, de most megtalálják azt a belső erőt, amely segítségével beléphetnek az ismeretlenbe. Lesz, aki tétovázni fog az utolsó pillanatban is, nem fognak bízni ebben az erőben, mely az utolsó lökéshez/lépéshez szükséges, hogy elérjék a másik oldalt. Helyettük több ezer más ember fog csatlakozni. A sebek begyógyulnak és ti újra teljesek lesztek, ezáltal mi is. Hiszen mi a testvéreitek vagyunk, ti pedig a mieink, s együtt fogjuk megünnepelni az újraegyesülés győzelmét. Az ünneplés pedig az örökkévalóságig fog tartani.

173. rész (2012.július 26.)
A mai üzenetet azzal kezdenénk, hogy a feszültség ismét növekszik, de úgy gondoljuk, ezt már sokatok a csontjaitokig érzi. Bizonyosan érződik ez az újrarendeződés a fizikai testetekben, főleg a nem annyira rugalmas részeken, szerkezetetek legsűrűbb részeiben. Így valószínűleg éreztetek már (olyan) fájdalmat is, amit a változások okoznak. Ez időnként nagyon kellemetlen lehet, még akár mással is össze lehet keverni, hibásan lehet diagnosztizálni. Ne féljétek ezen változásoktól, kedveseim, hasonlítanak a kontinensek mozgásához, a súrlódás és csúszás érződik mindenfelé, de mégsem fog akkora felfordulást kelteni, mint amikor a földrészek összecsúsznak. Nyugodjatok meg, minden rendben van, még ha a testrészeitek mást is mondanak.
Ez egy növekvő fájdalom és az élessége mást jelezhet, mégsem káros. Ez egy újabb jele annak, hogy az új valótokba léptek, mentális és fizikai értelemben is. Persze a fizikai résznek hosszabb idő kell, hogy átálljon. Ez a részetek fog legtöbbet lázongani, hiszen oly sok módon lett arranevelve, hogy bármilyen változást elkerüljön. Viszont, most el kell, hogy szenvedje az állandó energia (be)áramlás következményeit, úgyhogy ismét hőbörögni és morogni fog. Gyanítjuk az utóbbi napokban ez még hangosabbá vált.
Végső időpontot most sem fogunk megadni, csupán elismételjük, hogy minél hangosabb a testetek válasza erre, annál átfogóbb/mélyrehatóbb a folyamat. Ne érezzétek a padlón magatokat, ahogy ez az átállítódási fájdalom megjelenik, hanem engedjétek, hogy jöjjön és menjen, csupán egy következő lépcsőként tekintsetek rájuk a sokat emlegetett célvonal elérése felé. Ahogy közeledtek ehhez a célvonalhoz, a nyomás egyre nagyobb lesz és ennek hatása a testetekre is. Csak lélegezzétek át magatokat rajta, s ne féljetek, ne gondoljátok, hogy valami hibásan történik(vagy félrecsúszott). Újra vagytok építve, az eredi terv szerint, s amint meglátjátok a végeredményt, egyet fogtok érteni azzal, hogy minden fájdalmas pillanatot megért.

174. rész (2012.július 27.)
A mai nap nagyon fontos nap lesz számos ember életében, hiszen ez a nap jelzi a következő fontos energia (el)indulást. Először nem lesz nyilvánvaló, de ennek az átváltoztató energiának az alsó áramlata annyira erős lesz, hogy szó szerint lerepíti a tetejét az összes rejtett igazságtalanságnak/hamisságnak, mely az emberiség zugaiban rejtőzik. Talányokban beszélünk, mint mindig, de higgyétek el, amikor azt mondjuk, hogy ez a látszólag csendes reggel saját életre kel és az alatta/benne rejlő áramlatok láthatóvá válnak mindenki számára. Sok minden el lett végezve annak érdekében, hogy visszaállítsák az emberiség jövőjét, de sok minden más is akad még, ami érintetlen. Ez már nem marad így sokáig, hiszen azok az erők, amelyek szabadjára lettek engedve, hamarosan lehetővé teszik az egész teljes újraértékelődését.
Oly sok minden volt elrejtve a kis bolygótok lakosai előtt, hiszen az uralkodó erők nagy hasznot húztak ebből a játékból. Ti csak a jéghegy csúcsát láthattátok, de ez mindörökké megváltozik azon események által, melyek felkapcsolják a fényt még az otthonaitok legsötétebb zugaiban is. Ez persze drámai esemény lesz, sokan félnek is a teljes nyilvánosságra hozás következményeitől - hogy nevezzük most ezt így. Ahogy a fertőzött sebnek is tiszta levegőre és napfényre van szüksége, hogy megtisztuljon, úgy a ti civilizációtokat is a legbelsőbb, legmélyebb és legfertőzöttebb sebesüléseivel kell szembesíteni, azért, hogy kiöblítsétek az eddig összegyűjtött fertőzés(ek)t és újra teljesek legyetek. Ez a folyamat magában soha nem kényelmes, de nagyon is fontos. Különben a fertőzés sosem szűnik meg és a sérülés sosem gyógyul be.
Legyetek nyugodtak és nézzétek meg, ahogy a fény első sugarai megérintik az egész emberiség belső szentélyét. Azt, ahogy elkezdi a varázslat véghezvinni a csodáját az egész fertőzésen, mely oly sokáig rejtett volt. Eljött az idő, hogy a legsötétebb sarkokba is bejusson a fény és a levegő. Ne feledjétek, hogy azok, akik a sötétséget keresik, heves harccal próbálnak majd ellenállni, ahogy látják, hogy a kedvenc rejtekhelyüket felfedezték. A sarokba szorított patkány(az angolban róka ez a szólás - Tom) hevesen harcol, amíg menekülő útvonalat keres. Így ezek a ravasz rókák (patkányok)- akik vadászterületté változtatták a bolygótokat - is így fognak tenni. Nem fogják könnyen feladni, de mi nem fogunk esélyt adni nekik a menekülésre. Ki lesznek öntve a rejtekhelyükről és velük együtt a fertőzés összes nyoma is.
A megtisztítás épp kezdődik, tehát ne lepődjetek meg, ha a lábatok egy kicsit nedves lesz a folyamat során. Amíg a fejeteket a vízfelszín felett tudjátok tartani és a fény felé fordultok, addig minden rendben lesz. Azok (is) viszont, akik kétségbeesve megpróbálnak visszahúzódni a legsötétebb barlangjaikba, teljesen el lesznek árasztva a bejövő energiával, így nem tudnak majd a jó öreg rejtekhelyeik “biztonságában” maradni és a megtisztító hullám ereje ismét a felszínre fogja őket hozni.

175. rész (2012.július 29.)
A nap ismét szabadon/ingyen adja a csodálatos ajándékait, még ha nem is tűnnek ajándéknak amikor elérnek benneteket ezek az energiasugárzások, mégis azok. A szabadság és az energia dicsőséges ajándékai. A testetek ismét “felkaphatja” a fejét, mint máskor is, hiszen annyi szükségtelen hulladékot/üledéket takarítanak el belőletek. Néhány napig ismét nyomot fog hagyni bennetek, amíg minden lenyugszik.
Már elég jártasak vagytok ezekben az energiaáramlásokban(a hatásaiban), mégis fontos, hogy emlékeztessétek magatokat arra, hogy még ha nem is kellemes a folyamat, akkor is megéri. Tehát, maradjatok nyugodtak, még akkor is, ha a testetek túlhajtódik, lélegezzetek nagyokat/mélyeket és engedjétek el azokat a dolgokat, amelyeket el kell engedni, hogy helyette a legtisztább bejövő energiával tudjátok megtölteni magatokat.

Aisha (2012.július 30.)
Az összezavarodottság ideje.
A számítógépem előtt ültem ma reggel, mint mindig, bekapcsolva, hogy megnézzem jött-e üzenet. Üzenet valóban jött, de gyorsan rájöttem, hogy az Állandó Segítőinktől is, így újra hozzákapcsolódtam a forrásomhoz. Sikerült az Állandó Segítőinkkel kapcsolatba kerülnöm és egy nagyon érdekes üzenetet adtak át, melyet szeretnék megosztani veletek. Úgy gondolom, mindannyiunk nagyon óvatos/figyelmes kell, hogy legyen az eljövendő időszakban. Ezt üzenték:
“Sokan vannak, akik el akarják téríteni a nyitott csatornákat és a mai nap is ez történt, tehát jobb, ha felkészült vagy ezentúl. Maradj annál, akit ismersz és alaposan vizsgáld meg, ha valaki az ajtódhoz lopódzik. Kint hamarosan elszabadul minden és lesznek, akik megpróbálják megvetni a lábukat a fény szolgáinak ajtajában. Mint tudjátok, könnyű rájönni, hogy milyen értéket hordoz, amikor viszont nem vagytok biztosak benne, akkor álljatok meg és módszeresen ellenőrizzétek. Így a jó szolgálatában maradtok az elkövetkező nagyon kaotikus napokban is. Azt is szeretnénk elmondani, hogy a jó szándék, attól még, hogy annak tűnik, nem mindig az. Nagyon zavaros idők jönnek, sok történéssel a sötét és a mi oldalunk között. A dolgok a felszínre kerülnek, így ti is ki lesztek téve a káosz erőinek, mely megpróbálja kirántani a szőnyeget a lábatok alól. Persze nem tudnak sikerrel járni, viszont sok embert össze tudnak zavarni és félelmet tudnak kelteni közöttük. Legyetek éberek és figyelmesek, érdekes időszak következik a Föld lakói számára. Ennyit mára.”

176. rész (2012.augusztus 1.)
Amint a napok múlnak, úgy tűnik minden szép lassan a feje tetejére áll, annyi mindent amit biztosra vettetek, el kell engednetek, mint ahogy a homokszemek is keresztül gördülnek az ujjatok között. Ez a folyamat nagyon átfogó, de számotokra ez szinte elviselhetetlenül lassú. Ne feledjétek, hogy teljesen átváltoztok, szó szerint kívül-belül és mivel még mindig ebben a fizikai testben lakoztok (azért, hogy véghez tudjátok vinni, amiért jöttetek), ennek a testnek időre van szüksége, hogy teljesítse ezt a folyamatot. Amíg darabokra nem estek, addig tartanotok kell  a megfelelő időt az átváltozáshoz még akkor is, ha a türelmetek és indulatotok elfogyott mostanra. Értsétek meg, hogy ez valójában nagyon gyorsan zajlik és a léptéket/iramot nem lehet jobban felgyorsítani a mostaninál.
Nem tudjátok felfogni azokat a monumentális változásokat, amelyeken már végigmentetek, hiszen oly kevés látható a felszínen. Nektek úgy tűnik, ugyanaz a fizikai kifejeződés néz rátok a tükörből, ha belenéztek, de számunkra ti már egy teljesen más hangon szóltok/daloltok, már rég nem azon, mint valaha. Akkor olyanok voltatok, mint egy szomorú suttogás az erdőben, most viszont olyan a hangotok, mint az oroszlán ordítása.
Hamarosan a világ többi részének is fel kell állni és meghallgatni benneteket, mert hamarosan szabadjára engeditek az új keletű erőtöket. Büszkén és egyenesen állva jelentitek be mindenkinek a jelenléteteket. Nem tudnak tovább elrejtve tartani benneteket kedveseim, ahogy ez a hosszú folyamat a végéhez közeledik. Kezdjétek gyakorolni a hangotokat kedveseim, hiszen ez az értelem és az öröm hangja, készüljetek fel arra, hogy ezen az új hangon daloltok miközben beléptek a Multiverzumot dicsőítő kórusba."
 http://www.spiritiszta.hu/cikkek/aisha-north-csatornazasa/aisha-north-csatornazasa-25.-resz.html

 *

Forrás: http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/08/aisha-north-csatornazasa-25-resz.html

Más forrásból az időről: A meghódított idő - Galaktikus üzenet: http://ufo-sirius.blogspot.hu/2012/08/galaktikus-uzenet-meghoditott-ido.html?showComment=1344165103651#c4018994638449268595

Más forrás az idővonalakról:  http://tomkenyon.com/az-idovonal-ugras-muveszete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése