2012. július 24., kedd

Időn Kívüli Nap július 25-én és a Merkúr retrográd hatásai


Tudott, hogy az Időn Kívüli Nap július 25-én történik meg. 

Ez a különleges nap, egy idő az emberiség szándékának helyretételére, összpontosítással az egész világra kiterjedő [globális] szövetséggel és lelki [spirituális] felébredéssel.





Planetáris friss információ

Merkúr retrográd és 
az Időn Kívüli Nap


Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Weave the Web – Mercury Retrograde and the Day Out of Time – July 22, 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


A Merkúr – a kommunikáció bolygója – július 14-én elkezdett visszafelé haladni [az óramutató járásával megegyező, retrográd irányba], és augusztus 8-ig lesz ebben a retrográd ciklusban. Csupán emlékeztető mindenki számára: ez az, amikor a kommunikációs rendszerek hatalmas hajlamossággal bírnak, hogy kudarcot valljanak, bizonyosodjatok meg arról, hogy támogatjátok számítógépeiteket. A Merkúr retrográd hajlik egy bizonyos szintű zavarodottság létrehozására, hiszen a Merkúr uralja alsóbbrendű, gondolkodó, aggódó elménket.


A Merkúr befolyással bír olyan dolgok felett, mint a beszéd, tárgyalás, vétel és eladás, hallgatás, hivatalos szerződések, dokumentumok, utazás, kommunikációs rendszerek és a posta. A tételek / adatok eltévedhetnek, talán találkozók elmaradnak, vagy összekeverednek, az utazási előkészületek késnek. Az élet mindezen területe érintett, amikor a Merkúr egy pangó állapotban működik. A döntéshozatalt teszik próbára a Merkúr retrográd során. Szükségtelen említeni, hogy nem egy tanácsos idő szerződések aláírására, elkötelezettségre egy fontos döntéshozatalban, vagy egy új vállalkozás beindítására. A halasztások és a kihívások valószínűbbek a Merkúr retrográddal. Ezt az időszakot az újraszervezésre és az elmélkedésre a legjobb felhasználni.


Amikor egy kicsit másképpen tekintünk a világra, néhány nagyon fontos belső felfedezéssel hozakodhatunk elő. Talán nehéz őket kifejezni e hatás alatt, azonban nincs mindennek ésszerűsítésre szüksége. A Merkúr retrográd időszakai a kiemelkedő belső tudatosság idejét teremtik meg, amikor a meditáció, napló vezetése, a régi tervek újradolgozása, és a múlt felülvizsgálata támogatott. Én személyesen hiszem, hogy abszolút nincs ok egy projekt [tervezet] felfüggesztésére, mely már mozgásba lendült. Nem eszményi idő újat kezdeni, vagy szerződéseket aláírni, egyszerűen azért, mert az, hogy meggondoljuk magunkat, nagyon valószínű, amint a Merkúr irányt változtat. Elmémről / véleményemről úgy tűnik, hogy percről percre változik. Jóllehet, ez egy mesébe illő idő, hogy némi „a dobozon kívüli” gondolkodást végezzünk. Mindamellett az ezen elgondolások szerinti cselekvésnek akkor kellene megtörténnie, amint a Merkúr előre halad.


Van egy másik küszöbön álló kiemelkedő nap. Habár e nap körül sok eszmecsere folyt, azt választom, hogy hasznosítom erejét. 


Tudott, hogy az Időn Kívüli Nap július 25-én történik meg. 

Ez a különleges nap egy idő az emberiség szándékának helyretételére, összpontosítással az egész világra kiterjedő [globális] szövetséggel és lelki [spirituális] felébredéssel. A maják ezt az ünnepélyes napot a tisztításra és minden lénynek történő megbocsátásra használták az imádságon keresztül, elengedve minden adósságot és sérelmet / fájdalmat, azért, hogy mindenki új kezdetek lehetőségével bírhasson az új naptári ciklusban. Július 25-e a Tizenhárom Hold Naptár évének 365. napja, egy összhangzó [harmonikus] időmérési szabvány, mely méri az évet tizenhárom egyenként egyenlő 28 napos hónapban, 52 tökéletes hétben, összesen 364 napot kitéve. A 365. nap az „Időn Kívüli Nap”, valóban egy Időn Kívüli Nap. Ez volt a természetes körforgás [ciklus], melyet az egyház befolyásolt, amikor a Gergely-naptárt megalkották. Ezt a napot tartogatták a megbocsátás, az adósságok elengedése, az adósságok alól való megszabadítás, a megtisztulás, béke és az életben lévők szabadsága iránti szándékra való összpontosításra . Ez egy lehetőség megtapasztalni az igazi időtlenséget és a szerető jóságot. Egy nap, amikor nem kötődünk múltunkhoz, és nem félünk jövőnktől. Még akkor is, ha általában ajánlom a Széttáró Szertartást [Uncrossing Ritual], mely a Hold Ciklus és Szertartáskönyvem [Moon Cycle and Ritual Book] végén található, hogy Teliholdnál végezzék el, az Időn Kívüli Nap egy tökéletes nap a régi energiák kereszteződéseit megszüntetni / széttárni, melyek régi történeteinkhez / történéseinkhez kötnek minket.

Félszegnek, ingerlékenynek és nagyon érzékenynek érezzük magunkat. Érezzük, hogy minden érzelmünk tajtékzik odabenn, és másokkal megegyezni szinte lehetetlen, hiszen a dolgokat tévesen halljuk, vagy úgy találjuk, hogy a próbálkozás megegyezni a családdal és barátokkal meglehetősen nehéz.


Úgy éreztem magam az elmúlt pár napban, mint egy gyorsfőző fazék [kukta], mely épp készül elsülni. Tudván, hogy a Merkúr retrográd mindenkire bírhat ezzel a hatással, azt választom, hogy valóban elismerem az Időn Kívüli Napot. A változások újraértékeléséhez szükségem van az egyensúly visszaállítására, és hogy hátralépjek, és meglássam, miért nyomkodják az én gombjaimat. Igen, ez nehéz, azonban ez alkalmas idő egy kis kiértékelést végezni, és befelé pillantani tisztázásért és útmutatásért. Emlékezzetek, éppen egyetlen hozzáigazításnyira vagyunk annak az álomnak az élésétől, melyre vágyunk. Használjátok az Időn Kívüli Napot a betekintés és világosság elnyeréséhez, azáltal, hogy időt fordítunk a látatlan világ tiszteletére. Találjatok időt arra, hogy leüljetek a természetben, és megtapasztaljátok a négy elemet! Hallgassátok a szél lelkeit, akik az ősök üzeneteit viszik! Öleljétek fel a nap erejét / hatalmát, hiszen ez hozza működésbe a belső alkotó tüzet! Ha ez egy felhős, vagy esős nap, gyújtsatok meg egy gyertyát, és üljetek elé, belélegezve a tűz lényegét [esszenciáját]! Teremtsetek szent vizet, azáltal, hogy egy tál vizet tartotok szívetek felett, és a víznek való szeretet és összhang átadására összpontosítotok. Ajánljátok fel a vizet vissza a föld anyának, és igyatok egy keveset a szent vízből a belső béke és nyugalom érzetének helyreállítása érdekében.


Üljetek le egy fa alá, és ismerjétek el a tündérvilágot, vagy vigyetek gyönyörű virágokat otthonotokba, és adjatok hálát és mondjatok köszönetet a látatlan világnak, hogy megtartják az egyensúlyt az emberi világ számára. Ismerjétek el, hogy ti vagytok az ötödik elem, a fény és szeretet / szerelem kifejezése [a szer-elem]. Időzzetek el, üldögélve a nyugalomban / csendben, és érezzétek, ahogy biológiai elektromos kapcsolási rendszereteket kiigazítják, ahogy e szavakat mondjátok: „mutasd meg nekem, vezess engem! ÉN készen VAGYOK előrehaladni.”


Kiegyensúlyozottabbnak, összpontosítottabbnak és fénnyel telítettnek fogjátok magatokat érezni.


Varázslatot kívánok nektek, ahogy áthaladunk ezen a retrográd időszakon, és tiszteljétek az IDŐN KÍVÜLI NAPOT!


Szeretet és szivárványok: Robbyne



Robbyne

Fehér Farkas Utazásai – White Wolf Journeys
http://www.whitewolfjourneys.com/
Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése