2012. július 20., péntek

Felhívás Fénymunkásoknak

 

 

Felhívás Fénymunkásoknak



Szinte minden üzenet arra kér minket, hogy ne várjuk, hogy az események megtörténjenek, hanem cselekedjünk, gyűljünk össze, és együtt meditáljunk, vagy sugározzunk pozitív, szeretetteljes energiákat. Az adott területen lévő szeretet mennyiségének összessége hat a kollektív tudat rezgésszintjére. Kirael mester szerint a 100 fő a határszám, mely fölött, ha egy pozitív cél megvalósítása okán gyűlnek össze emberek, energiájuk hatalmas mértékben megnöveli az adott közösség és terület együttes rezgését.

[Lásd:
http://fenyvilag.blogspot.com/2012/04/fiastyuki-kilencek-tanacsa-2012-04-17.html]

Gregg Braden szerint a legkisebb szám a minimális pozitív hatás eléréséhez a következő:

„A hatást először akkor veszik észre, amikor egy bizonyos számú ember vesz részt. Ez a szám, a minimum szám egy adott népesség egy százalékának a négyzetgyöke (√1%).”


[A teljes cikket lásd: http://visualizedaily.com/transcript-hu.html]
Ez Budapest népessége esetén 150 fő, Magyarország esetén pedig 320 fő körüli. Gregg Braden szerint a közös meditálásnak nagy hatása van.
(Megj: a meditálók számával nem összeadódik a hatás, hanem  meghatványozódik!/DK)

 
Ha ilyen nagy számban szeretnénk összegyűlni és meditálni, akkor tudjunk róla, hogy mai világunkban kell hozzá engedély, és a helyiségnek is meg kell felelni a szigorú tűzrendészeti és egyéb előírásoknak. Egy ilyen helyiség bérleti díja igen-igen borsos.


Épp a minap hallgattam egy riportot a rádióban arról, hogy milyen szomorú, hogy a templomokba szinte alig járnak, és van olyan eset, hogy három-négy idős hölgynek tartanak istentiszteletet – még Budapesten is.


A bejegyzett nagy egyházaknál a templom megfelel a tűzrendészeti előírásoknak, és még nem is kell engedélyt kérni, ha többen össze szeretnénk gyűlni ott. Szerencsére Magyarországon minden nagyvárosban van olyan, egész nap nyitva tartó hely (templom, dóm, bazilika) ahol össze lehetne gyűlni ilyen számban, és néma csendben meditálni lehetne, hogy a térség és az ország kollektív tudata egy kicsit békésebb és szeretettel telített legyen, és feltöltődjön felemelkedettebb, tiszta rezgésekkel – természetesen úgy, hogy a többieket semmiképpen se zavarjuk, még ha nem szertartáson veszünk is részt.


Távozáskor ne feledkezzünk meg a perselybe pénzt tenni, hogy legközelebb is szívesen fogadjanak bennünket – ahogy manapság szokás, a rendszeres keresettel rendelkezők, akik nem a szájuktól vonják meg a falatot, általában 1.000,- Ft-ot szoktak adni, vagy ahogy pénztárcájuk megengedi, egy kicsit többet.

(Ez csupán egy ötlet...)

A szervezésre már nincs erőm, ellenben szívesen biztosítok fórumot ezen az oldalon az ilyen kezdeményezéseknek, ha valaki felvállalja a szervezést.


Remélem ezzel egy új együttműködés indul el a SZERETET nevében.


 

 Árpád-kori templom Velemben



Kék Villám felhívása 
 [http://fenyvilag.blogspot.com/2011/12/kekvillam-felhivasa.html]

Általában a csatornázott üzenetek, az indián bölcsek és spirituális mesterek azt mondják, hogy találkozzunk személyesen nagy számban (egyszerre egy helyen legalább százan), örüljünk, legyünk boldogok, énekeljünk és táncoljunk. Szent helyen legyünk szent időben! A régi bölcsek tudták, hol vannak az energiakapuk, és ezeket a területeket nyilvánították ők „szentté” – ami lehet, hogy ma már csupán egy rom, illetve egy hely, ahol valaha egy szentély, vagy templom volt, és most jobb esetben egy fakereszt, vagy homokóra áll. „Szent idő” nemcsak keresztény ünnep lehet, hanem a napéjegyenlőségek, bolygó együttállások ideje is.


Kék Villám azt javasolja, hogy minden nép a maga népdalait énekelje, és táncait táncolja, és alkalmazza az ősöktől örökölt művészetét, hiszen minden területhez a Teremtő hozzárendelt egy adott „gyógyítási technikát” amivel az Anyatermészetet meg tudjuk gyógyítani. Ezek a gyógyítási technikák a népművészet jelképeiben, a népdalokban és ősi táncokban élnek tovább. Kék Villám nagyon fontosnak tartja a táncot, mert ezzel a lábunkkal is adunk gyógyító örömöt és szeretetet az Anyaföldnek és energiarácsának.

Az őshonos amerikaiak szerint ami történt az adott területen, az nyomot hagy az Anyaföld energiarácsában. Bizonyára hallottunk az indián vének által oly sokszor említett pókanyó hálójáról. Ha rossz dolog történt (háború, stb.), az esetleg árvizeket, viharokat okozva folyamatosan rezeg az adott terület energiahálójában (mint egy megérintett pókhálóban), amíg azt meg nem tisztítják. Azt is javasolja, alkalmazzuk azt, hogy egy adott szent időben a kérdéses térség minden fontos súlyponti szent helyén rendezzünk gyógyító szertartásokat, amely elsősorban abból áll, hogy gyűljünk össze, imádkozzunk, adjunk szeretetet és örömöt a Földnek, és így az egész térség meggyógyul, illetve kitisztulnak az adott terület szent helyeit összekötő energiavonalak, tehát ezzel az egész térség kitisztul energetikailag, méregtelenítődik és meggyógyul!

Ezért fontos, hogy mindezt egyszerre tegyük a különböző szent helyeken, szent időben, és fontos az is, hogy ebben elégséges számban vegyenek részt az emberek.

Tehát, mit kell tennünk Kék Villám és az indián vének szerint? Legalább százan összegyűlni egy terület (pl. Magyarország) térségében lévő súlyponti szent helyeken, szent időben, imádkozni, ősi népdalokat énekelni, boldognak lenni, örülni és a régi magyar táncokat táncolni – körtánc, stb. (Igazán hab lenne a tortán, ha a boldogság és öröm szimbólumait magán viselő népviseletben tennék ezt a résztvevők.)

Miről is szól például a pünkösdi búcsú?

Kék Villám figyelmeztet arra, hogy kizárólag azt gyakoroljuk, ami igazán ősi, és valóban az őseinktől származik!

A népművészet jelképeinek alkalmazásáról fontos megemlíteni, hogy ősi tudást hordoznak, viszont tudni kell, hogyan használjuk őket, és a jelentésükkel sem árt tisztában lenni – lásd például az őshonos amerikaiak [indiánok] által a mai napig alkalmazott sziklavéseteket és sziklarajzokat.



Üdvözlettel:

Clarissa


Fényvilág Press


 (Képek behelyezése tőlem /DK)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése