2012. június 20., szerda

Válasszuk az örömöt!

 

Az Új Energia - Válasszuk az örömöt!

 Részlet

 Nagy szeretettel köszöntelek!

Épp Londonból írok Neked,....

Hihetetlen mély átalakulásban volt most is részem, csak úgy mint áprilisban, az ezt megelőző tréningemen.

Most épp régi spirituális mesteri aspektusok jöttek fel, a maguk merevségeivel, elszántságával, korlátoltságával és aszkétizmusával.

Ezek várták azt, hogy valóban az Örömöt válasszam a jelen életemre..ők voltak azok, akik a háttérből valahogy még mindig kontrollálták a "fejlődésemet", kinyílásomat, kiteljesedésemet..az öröm és az élvezet, élmény , bőség mennyiségét az életemben...találkoztam olyan tipikus aspektussal is a héten, amelyről nem gondoltam, hogy nekem is van:)))) Jól elbújt...szeretett volna a teljes elszigetelésben, elkötelezettségben tartani, elhovatottságban, amelybe nem fér bele semmilyen igazi földi öröm, szerelem, gazdagság, mert az majd letérít az útról...hány ilyen él bennünk...és nekik kell kimondanunk újra és újra..a tápláló, nektár- örömteli lélegzetet magunkhoz véve, hogy IGEN, az ÖRÖMTELI ÉLETET választom!

Hadd hallják meg ők is, hadd érezzék, hogy a szívünk öröme az, ami felszabadulást hoz...ami a kiteljesedést hozza..nem pedig holmi szigorú diszciplina betartása.

Csodás áramlások nyíltak meg ismét a testemben, elengedésre került sok maradvány energia, és érzem, hogy rengeteg mindent átkódoltunk ezalatt az egy hét alatt, aminek még nincs is vége!!!


Tudd, hogy nagyon intenzív energiák jellemzik most a Magyarországi dinamikát..ettől sokan fáradtak, terheltek..a sok beáradó új energia, amelyet többek közt a Vénusz tranzit is hozott, áramolni szeretne...új dolgokat teremteni...de a beragadt régi energiák gátolják..ezért elég nagy a feszülés...és kimeríti főleg azokat, akik nyitottak, és hajlamosak magukravenni az ország, térség energiáit...

Lélegezz sokat, mozogj mindennap, áramoltasd az energiát magadban..és engedd el mindazt, ami nem a tiéd, könnyedén a kilégzéseddel!!

Ez a kis ajánlásom a számodra...és élvezd a napjaidat!!

Szippantsd be az örömöt, amely rád vár!
Remélem, hamarosan találkozunk!!
Szeretettel:
Szénási Kata




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése