2012. június 30., szombat

Valami lehet, mert "visszavágtak"


Fénykép: Violent derecho storms ravage Eastern U.S. leaving 5 dead and 2 million without power

http://situationoftheworld.blogspot.hu/2012/06/violent-derecho-storms-ravage-eastern.html 

 Haarp?

Előre valószínűsítették az informátorok (Cobra vagy Drake), ha elkezdik a letartóztatásokat, valamilyen maradék fegyverükkel vissza fognak vágni a sötétek, esetleg az időjárással.. Szerencsére már csak ez maradt nekik. Viszonylag kevés a halott, ahhoz képest, hogy milyen dühös és elkeseredett lehet a Cabal




Öt halott a pokoli hőséget követő viharban

Legalább öten vesztették életüket az Egyesült Államok keleti partvidékén végigsöprő viharban, jelentette az AP hírügynökség és a CBS televízió. A pénteki hőséget követően, amikor a fővárosban, Washingtonban 40 fokkal a melegrekord is megdőlt, este érkezett a pusztító vihar.

Egy kilencvenéves virginai asszonyt az ágyában ért a halál, amikor egy fa dőlt a hálószobájára.
Életét vesztette egy testvérpár is, a két- és hétéves fiúk szüleikkel kempingeztek New Jersey-ben, a Parvin State Parkban. A vihar egy fát döntött a sátrukra szombat hajnalban.

A viharzóna a jelentések szerin 160 kilométer kiterjedésű volt, 90-130 kilométeres szelekkel söpört végig több államon. A partmenti államokon kívül Nyugat-Virginiában és Ohióban is pusztított.


A vihar útjában kétmillióan maradtak áram nélkül.

A meteorológusok szerint a vihar igazán különleges. 

Ilyen típusú, egybefonódó viharzónák általában a mélyen a szárazföldön, a közép-nyugaton szoktak kialakulni a déli meleg és az északi hideg levegő keveredéséből.

 A partvidékekre ez nem jellemző.

 Forrás:
 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése