2012. június 3., vasárnap

Újra világmeditáció! - Június 5-6-án - Vénusz tranzit



A Vénusz napnyugta után már kereshető a nyugati látóhatár közelében, 
de alig háromnegyed órával a Nap után már nyugszik.
A képen a ragyogó csillag a Vénusz bolygó.
A kalauzcsillagok közé tartozik, hiszen segítette az embereket utazásaik során a tájékozódásban. Emiatt nagyon kedvelt volt és szívesen adtak különféle hangzatos neveket neki, külön a reggel látható és külön az esti Vénusz számára, mint például a Hajnalcsillag és Esti csillag nevet, amelyből keletkezett a jól ismert Esthajnalcsillag elnevezése. A régi görögök a kettőt még két külön égitestnek hitték.

 

•Az Istennő visszatérése 2012. június 5-6

2012.06.03. 04:27 FehérVándor


Kedves Olvasók,
Fantasztikusan sikeresek voltak az eddigi meditációk, azt hiszem mindenki érezhette, milyen alapos, mélyreható változásokon mentünk keresztül május folyamán. Június nagyon intenzív  lesz és egyöntetű előrejelzések alapján, ebben a hónapban fognak elkezdeni dőlni a dominók, az Esemény júniusra várható. 
Tegyük meg ami tőlünk telik a változás elősegítésének érdekében és arra buzdítok mindenkit, hogy a  korai időpont ellenére legyetek részesei  ennek a történelmi jelentőségű meditációnak! 

FehérVándor
(Köszönjük Miczonak a segítséget és a hasznos észrevételeket)



Az Istennő visszatérése 

2012.június 5-6
 
Írta: Cobra
Fordította: Benedictus,Miczo
Eredetileg megjelent: 2012. május 27.
TERJESZD!


One.jpg

A nagysikerű Világ Felszabadulásának Napja és a még sikeresebb Háló újrahangolása után folytatjuk erőfeszítéseinket a bolygó felszabadításának érdekében. 

Ezúttal kisebb-nagyobb csoportokba fogunk rendeződni, egyénekként és párokként, a Vénusz, Nap előtti átvonulásának pontos idején június 5-én, a világ egyes részein 6-án. Tömegesen összegyűlünk és vizualizáljuk az Istennői energiák Földre érkezését, így 5000 év után először adódik meg újra a lehetőség, hogy együttesen, harmóniában alakítsuk spirituális sorsunkat, végre túllépjünk már ezen az idejétmúlt háborúkkal és konfliktusokkal teli társadalmon, és a helyén egy spirituálisan sokkal fejlettebb és megértőbb közösséget hozzunk létre.

Június 5-6-án lesz a Vénusz átvonulása, egy nagyon ritka égi jelenség, melynek során a Vénusz átvonul a Nap korongja előtt.  


A Vénusz átvonulása egy 8 éves ciklus lezárását fogja jelenteni, az Istennő Visszatérését, mely az előző 2004-es Vénusz átvonuláskor kezdődött. Az Istennői energia a Szeretet tiszta női esszenciája, ami majd segít megkönnyíteni a Föld felszabadításának folyamatát. Mind a a cselekvés férfias energiájára, mind a befogadás női energiájára szükség van a folyamat sikeréhez. Az összes sötét lény eltűnése közvetlen következménye lesz annak, hogy sikerült elérnünk a férfi és női energiák új egyensúlyát a bolygón.

Venus.jpg

Mindannyian ugyanabban az időpontban fogjuk csinálni a meditációt, a Vénusz átvonulása alatt.


Pontos időpontok időzónánként:

15:30  HAST Június 5 (Hawaii)
17:30  AKDT  Június 5   (Alaska)
18:30  PDT  Június 5   (Los Angeles)
19:30 MDT  Június 5   (Denver)
20:30  CDT  Június 5   (Houston)
21:30  EDT  Június 5   (New York)
22:30  BRT  Június 5   (Rio de Janeiro)
2:30  BST Június 6 (London)
3:30  CEST  Június 6  (Paris)
3:30 CEST Június 6 (Budapest)
3:30  SAST  Június 6  (South Africa)
4:30  EEST  Június 6  (Bulgaria)
5:30  MSK  Június 6  (Moscow)
7:00  IST  Június 6  (India)
9:30  CST  Június 6  (Beijing)
10:30  JST  Június 6  (Tokyo)
11:30  AEST  Június 6  (Sydney)
 
Ha a tartózkodási helyed nincs a listán, itt megtalálsz bármilyen területhez tartozó pontos időpontot:
 
 
A meditáció lépései:

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig  figyeled a légzésedet.

2. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy  villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig. Ezután képzeld el a szeretet női minőségének jelenlétét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedni az égből és belépni a fizikai testedbe.Ha nő vagy, ez a jelenlét harmonizálni fogja belső nőiségedet és szeretőbbé tesz téged. Ha férfi vagy, ez az energia kiegyensúlyozottabbá teszi majd a cselekedeteidet. Egy ideig maradj egyesülve ezekkel a beáramló energiákkal.

3. Képzelj el egy gyönyörű, fényes új jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben élnek, a társadalom végre megszabadult az igénytől a háborúkra és konfliktusokra, ahogy mindegyik sötét lény, akár fizikai, akár nem-fizikai, eltűnt a bolygóról. Vizualizáld, hogy az emberiség összes sebe begyógyul, és minden emberi lény inspirációt kap, belső vezetésre lel, az emberiség  minden tagja megtalálja a kapcsolatot a Lelkével és a Forrással, tökéletes egyensúlyban a belső női és férfi aspektusukkal.

Kérlek ne térj el a fent megadott instrukcióktól, mert akkor a vizualizáció nem fogja elérni a kívánt hatást. A meditáció ideális esetben 10-15 percig tartson, ha úgy érzed még szívesen csinálnád tovább, ne hagyd abba.
Videó, magyar felirattal, hálás köszönet Smaly7-nek, aki a hivatalos, angol videót is készítette.



[ Az átvonulások mindig párban történnek, az előző 1874 és 1882 folyamán volt a következő pedig 2117-ben és 2125-ben lesz, de a '17-es nem lesz Magyarországról megfigyelhető a '25-ös pedig télen lesz, amikor ugye jó eséllyel felhős az ég, így nem érdemes erre játszani.. :)

Magyarországon a Vénusz-átvonulás pontos csillagászati adatai (Budapestre vonatkoztatva):A tranzit kezdete 2012-06-06 00:00:28-kor (Magyarországról nem látható nyilván,mivel éjszaka van).
Napkelte (a Nap  a horizonton): 2012-06-06 4:44:31s (hogy mikor pillantjuk meg  a Napot, az a domborzattól és az észlelés helyétől is függ.)
A Vénusz kifelé haladva érinti a Napkorongot: 6:32:12s, majd teljesen kilép a napkorong elöl 6:49:00s-kor.
Az átvonulást a Napkeltétől figyelhetjük, tehát amikor a Nap felkel a Vénusz már jócskán a korongja előtt halad.
Távcsöves észleléshez mindenképp kérjétek hozzáértő, Napészlelésben jártas amatőr segítségét! Szabad szemmel a Napot csak nagyon erős hegesztő szemüvegen vagy speciálisan erre a célra készített, csillagászati boltban kapható szemüvegen keresztül nézd, távcsöves észlelésnél a szűrő a távcső frontlencséje elé kerül. Távcsővel, szűrő nélkül a Napba nézni tilos, azonnali és maradandó látáskárosodást okoz! szerk. megj.]

További infók a Vénusz átvonulásáról, angolul:


 5204Venus-Transit-of-Sun_1_1.jpg
venus-transit-278x225.jpg
venus-transit-miwi.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése