2012. június 4., hétfő

Radikális váltás - A Vénusz átvonulása 2012-ben

                     Brenda Burke - Vénusz születése c. festménye
2012. június 03. vasárnap, 19:53    

Celia Fenn 

RADIKÁLIS VÁLTÁS -

A VÉNUSZ ÁTVONULÁSA  

2012-BEN


Azt hiszem, most már a legtöbb ember tudatában van annak, hogy egy rendkívül erős Energia Kiigazítás és Újrabeállítás sorozatán megyünk át. Ezek a márciusi napéjegyenlőséggel kezdődtek el és azóta is folyamatban vannak és átterjednek a Vénusz Átvonuláson keresztül, június 6.-án.

 Mihály Arkangyal azt mondta a januári átalakulásunk ideje alatt, hogy a Vénusz Átvonulás lesz az év egyik sarkalatos erőpontja 2012-ben a kettő közül (a másik a Fény Kapun való átkelés decemberi napfordulón), és ez bizonyosan így is fog megtörténni.

Az első részben egy Nagymérvű Újrahangolás fog történni, amely majd tovább visz bennünket az Új Föld 2012-es Kapujához, és ennek az Újrahangolás a kulcsszava. Mindannyian a Fénytestünkre hangolódunk, és így alakulunk át, hogy fel tudjuk emelni a tudatosságunkat és a személyes frekvenciánkat a következő szintre, amely lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben boldoguljunk az Új Földön.

 Szó szerint mit is jelent ez. Egyszerű kifejezéssel élve, nagy és jelentős változásokat fogunk látni, a pénzügyeinkben, otthonunkban, kapcsolatainkban, foglalkozásunk területén, minden olyan dolgunkban, amelyen a 21. századi életünk alapulnak.

Ez azért van így, mert az Új Föld miatt minden olyan dolgunkat újjá és át kell, szerveznünk, melyek nincsenek összhangban az új érzékelésünkkel, különben hatalmas stresszként fognak jelentkezni amint összeomlik és szétesik mindaz, ami nem szolgál bennünket.

Ha valóban bölcsek vagyunk, akkor rájöhetünk arra, hogy jobb megengedni magunknak ezeket az átalakító folyamatotokat és együttfolyni velük, mintsem harcolni, küzdeni ellenük.

Tudnunk kell azt is, hogy ahol ezek a folyamatok megjelennek, akkor ott valami sokkal jobb lesz és sokkal jobban fogunk összhangban kerülni az Új Földbeli életünkkel, ahol majd élni fogunk.

Ezek a változások és kihívások meglehet, hogy nagyon erőteljesek lesznek, mert többé-kevésbé az utolsó kiigazítás előtti nagytakarításon esünk át, mielőtt keresztülmegyünk a 2012-es Kapun. Ezért is nevezem ezt úgy: Gyökeres Átalakítás, mert ezen a ponton a Felsőbb Énünk adja meg a végső lökést a tekintetben, hogy mi az, ami nem működik már számunkra és mi az, amit el kell tudnunk engedni és valami újat teremteni helyette.

Természetes az, ha megengedjük a változásokat és váltásokat, akkor ezek úgy jelentkezik majd, hogy az életünkben új szintjei nyílnak meg majd a Teremtőképességünknek, Társas viszonyainkban, Kapcsolatainkban és Örömeinkben.

Ha ezzel a szenvedéllyel öleljük át az életünket és munkánkat, akkor rálelhetünk az Új Föld Bőségének energia áradásra. 
Ha nem így teszünk, akkor ez az időszak nem fog gyökeres változásokat hozni, de akkor mélyebb kiigazításokra lesz majd később szükség.


A Vénusz, a Naprendszer Tudatosságának szintjén
 az Istennő Energiájával rezonál.
 A Szeretettel, Kapcsolatokkal, 
Bőséggel, 
 Szenvedéllyel és Szépséggel van összefüggésben. 

Ebben az időben, 
mindezek a kérdések kerülnek majd a felszínre, 
és ha szükséges, átalakításra. 

Planetáris szinten is láthatjuk, ahogy a gazdasági rendszerek omladoznak össze körülöttünk, különösen az Első Világban, az USA-ban és Európában, és mindezek majd átalakítva elvisznek bennünket egy fenntartható és az együttműködésen alapuló életmódhoz.

Személyes szinten sokan találják majd úgy, hogy a gyökeres változások megérintik a pénzhez való viszonyulásukat és a szembetűnően túlzó fogyasztásai szokásainkat is, melyeket aztán felváltja egy a vágyaink szerinti, egy kiegyensúlyozott módon és harmóniában élés a Földdel. A pénz egy egyszerű eszköz arra, hogy kiegyensúlyozott életmódot lehessen élni, de az élet energetikai hangsúlyának a Szépségen és a Harmónián kell majd alapulnia minden lénnyel és a Földdel együttvéve.

Szoros összefüggésben van mindezzel az, ha olyan munkát találunk magunknak, amely begyújtja az élet iránti szenvedélyünket, és amely összhangban van a lelkünkkel, aminek az a célja, hogy örömet szerezzen nekünk. Sokan fogják egy sürgető késztetést érezni arra, hogy engedjék el a korábbi munkahelyüket és munkakapcsolataikat, ezzel is kifejezve a Lelkük és Szenvedélyük választását.

Ami a személyes kapcsolatokat illeti, társas kapcsolatainkban ott feszültségek adódhatnak, melyek nem a Lelkünk céljának megfelelően alapszanak és melyek nem az Új Föld energiái szerint valók. Ezen a ponton, irányítva leszünk arra, hogy vizsgáljuk felül a kapcsolatbéli szerződéseinket, vagy egyszerűen hozzunk létre egy új személyes kapcsolatot, amely jobban igazodik ahhoz, amit szeretnénk létrehozni az életünkben.

Ezek az energiák és kihívások, június 6.-án keresztül érkeznek meg hozzánk. Az is előfordulhat, hogy ebben az időben, vagy tájékán, néhány alapvető és mély változást hoz majd az életünkbe. Ne essünk kétségbe! Ezek mind valami jobb és alaposabb dolgokra vezetnek majd bennünket, és még jobban megmutatják azt az irányt, ahol leszünk majd a 2012-es Kapu után.

Igen erős, intenzív testi tüneteket is érezhetünk az Átvonulás idejében, amint a Fénytestünk megteszi a végső beállításokat az Átvonuláskor. Ahogy a Lélek Csillagunk és a Föld Csillag csakrái „közvetlen élő összeköttetésbe” kerülnek, előfordulhat, fájdalom- és fáradtságérzet a lábainkban, vagy szédülés, hányinger, tájékozódási zavarok, hirtelen belázasodás, influenza vagy megfázás szerű tünetek. Ezek mind részei annak a folyamatnak, ahogy a DNSünk aktiválódik, és a Fénytestünk átsugarazza energiával a szervezetünket, hogy benne minden harmonikus és aktiválható legyen. És ez fogja majd aktiválni az Isteni Tökéletesség Emberi Tervrajzát a DNS-be szintúgy, ami képessé tesz bennünket arra, hogy megtegyük a következő lépést a Spirituális és Fizikai Evolúciónk folyamatának folytatására.

Celia Fenn




A kivonatot közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Radical Shift: The Venus Transit of 2012 a message from Celia Fenn
Friday, 1 June, 2012
http://spiritlibrary.com/starchild-global/radical-shift-the-venus-transit-of-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=3c13aa7845-Daily_Update&utm_medium=email
© 2006-12 Celia Fenn and Starchild Global http://www.starchildglobal.com - You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése