2012. június 18., hétfő

Világmeditáció minden vasárnap - Világunk felszabadításáért!

Kedves Olvasók,

íme a mára és ezentúl minden vasárnapra tervezett meditáció, egészen a Föld felszabadulásáig. Ha pozitívan rezonál veled az üzenet, akkor kérlek ahogy eddig is, csatlakozz hozzánk :)

Akik nem olvasták volna, ma már korábban megjelent egy írás az oldalon: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/cobra_radio_interju_osszefoglalo_1_resz

 

Világ Felszabadítási Mozgalom



Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/cobra_radio_interju_osszefoglalo_1_resz
Eredetileg megjelent: 2012. június 15



A Világ Felszabadítás Napjának nagy sikere és a Háló Újrahangolásának valamint az Istennő Visszatérésének még hatalmasabb sikere után, a fáradozásaink a bolygó felszabadulásáért folytatódnak. 

Továbbra is kisebb-nagyobb csoportokban, egyénekként és párokként fogunk meditálni minden vasárnap, amíg a bolygónk fel nem szabadul a sötét elnyomás alól. 

A háttérhatalomnak(Cabal) 25000 év kellett, hogy létrehozza a Mátrixot és rabszolgasorba taszítsa a Föld népességét. Nekünk ellenben viszont sokkal rövidebb időre van szükségünk ahhoz, hogy felbomlasszuk ezt a Mátrixot és tevékeny részt vállaljunk az emberiség felszabadításában. A rendszeres meditáció által, egy bolygószintű Fényhálózatot hozunk létre a nem-fizikai síkokon, amely azután megkönnyíti  a sötétség átalakítását.

 Ha a bolygón az emberek kritikus tömege feltétel nélkül elkötelezi magát a Fény irányába, a Fény akkor manifesztálódni is fog a Földön. Valószínűleg az elkötelezetten meditálók száma hétről-hétre nőni fog, amíg elérjük a kritikus tömeget és az áttörés megtörténik.

 (Remélem azért nem kell majd túlzottan sokáig meditálni ebből a célból és létrejön az az áttörés mihamarabb. Nagyon remélem. szerk. megj.)


Grid5.jpg


Tudományos kutatások bizonyították a meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, szóval amit csinálunk annak valóban óriási haszna van, mint azt korábbi sikereink is mutatják. Link egy ilyen tudományos kutatáshoz, angol: http://www.mum.edu/m_effect/dc_md.html



Instrukciók:

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.


2. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy  villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból( vagy a Forrásból szerk. megj.), ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig. Majd vizualizáld az asztrális- és éterikus sík minden negatív entitásának eltávolítását együtt az ártó szándékú spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel  a Föld körül, majd azt, hogy a fizikai testet nem öltött, magasabb dimenziókban létező szabadságharcosai a Fénynek elvezetik őket a 'Fénybe'. 

Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Képzeld azt, hogy végül a világ felszabadul a lelki [spirituális] rabszolgaság alól, megszabadulunk minden negatív fizikai vagy nem-fizikai lénytől.. Képzeld el, hogy az éterikus- és asztrális síkok  rezgésszintje (vibrációja) egyre magasabbá, fényesebbé, és ragyogóbbá válik, míg nem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad hátra.


3. Képzeld el, ahogy a háttérhatalom tagjai békésen megadják magukat és lemondanak minden hatalmukról, így a pénzügyi rendszer és a tömegmédia felszabadul a totális kontroll alól. Képzeld el, hogy az egész folyamat világszerte simán és békésen zajlik le. Vizualizáld, hogy a világunk végre felszabadul a pénzügyi rabszolgaságból, és megszabadulunk a kegyetlen diktátoroktól ill. a korrupt politikusoktól.


4. Vizualizálj gyönyörű, szép, új jövőt az emberiség számára, benne egy új és igazságos pénzügyi rendszerrel, ahol az összes adósságot eltörölték, a jóléti alapokat kiosztották, a humanitárius projekteket megkezdték, fejlett technológiákat vezettek be, a természetes ökoszisztéma helyre van állítva, és az emberek végre minden elnyomástól mentesen szabadok. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe meggyógyul, mindenki inspirálva és segítve van az átalakulásban és mindenki megtalálja a kapcsolatát a saját Lelkével és a Forrással.



Pontos időpontok időzónánként:

9:00  HAST vasárnap (Hawaii)
11:00  AKDT vasárnap (Alaska)
12:00  PDT vasárnap vasárnap (Los Angeles)
13:00  MDT vasárnap (Denver)
14:00  CDT vasárnap (Houston)
15:00  EDT vasárnap (New York)
16:00  BRT vasárnap (Rio de Janeiro)
20:00 BST vasárnap (London)
21:00  CEST vasárnap (Paris)
21:00 CEST vasárnap (Budapest)
21:00 SAST vasárnap (South Africa)
22:00  EEST vasárnap (Bulgaria)
23:00  MSK vasárnap (Moscow)
00:30  IST hétfő (India)
3:00  CST hétfő (Beijing)
4:00 JST hétfő (Tokyo)
5:00 AEST hétfő (Sydney)



Kérlek a megadott módon végezd a meditációt, mert különben nem fogja elérni a kívánt hatást. 

Ha szeretnéd ezt a meditációt naponta vagy hetente néhányszor elvégezni akkor kérlek ne habozz. Emellett még néhány fontos meditációt fogunk csinálni, amikor fontos portálok megnyílnak a közeljövőben.

Azok számára akik a napforduló idején meditálni kívánnak, ennek a pontos ideje magyar idő szerint június 21 hajnali 1:11  lesz.


(Nem könnyű ennyi mindent memorizálni, esetleg akik végeztek Agykontroll tanfolyamot használhatják a memóriafogas technikát vagy le lehet bontani mondjuk 10 részletre  a meditációt és aztán végigmenni a lépéseken az esti vizualizáció előtt néhányszor. FV)

Köszönöm mindenkinek ezúttal is, a korábbi és a jövőbeli részvételt!
FV






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése