2012. június 19., kedd

Hulladék információk akadályoznak benneteket


"A rendszer, melybe életetek belemerült, elhiteti veletek, hogy szükségetek van mindarra a 'hulladék' információra, mellyel szünet nélkül bombáznak titeket, s melytől úgy érzitek 'éltek'."


 
2012. június 18., hétfő


Üzenet Szent Germaintől



A rendszer, melybe életetek belemerült, elhiteti veletek, hogy szükségetek van mindarra a 'hulladék' információra, mellyel szünet nélkül bombáznak titeket, s melytől úgy érzitek 'éltek'.


Drága Testvéreim:


Azzal a szándékkal fordulok hozzátok, hogy kérjek tőletek valamit: kérlek, ne töltsetek oly sok órát a TV előtt ülve!


Higgyetek nekem, számos módja van, hogy sokkal hasznosabb módon töltsétek ki időtöket, minthogy a TV előtt lazsáló emberek legyetek, megengedve a képek és a tudatküszöb alatt érkező üzenetek hatalmas áradatának, hogy kitöltsék tudatos és tudatalatti elméteket egyaránt.


Talán nem vagytok ennek tudatában, de annyi órát töltötök a TV előtt szükségtelen információkat felcsipegetve, hogy azok már sérülést okoznak a pszichéteknek, továbbá szemétként raktározódnak el mentális testetekben.


Másrészről pedig számos, igen erős és egyúttal halálos hatalom célpontjai vagytok, akik próbálnak tévútra terelni haszontalan és banális információkkal, hogy ne ébredjetek rá a valóságra, mert az veszélyezteti a hatalom és a befolyásolás gyakorlását, melyet a sötét erők élveznek.


Bizonyos értelemben, ők meg akarnak tartani titeket a teljes tudatlanság állapotában, hogy folytathassák további tervek kieszelését, melyekkel irányítás alatt - s ennél fogva - becsapva tartanak titeket.


Nem kell kétszer átgondolni, hogy drasztikus változtatásokat hozzatok mindennapi rutinotokban és szokásaitokban - kapcsoljátok ki a televíziót! De ha ez nem megy, legalább alaposan válasszátok meg, hogy milyen műsor elé ültök le és néztek meg a családotokkal.


A lényeg, hogy ne töltsétek meg elméteket olyan képekkel, hogy mit, hogyan, vagy miért vásároljatok, hogy kitaláljátok ki lehetett a gyilkos egy thriller sorozatban, s a rendőrség vajon hogyan fogja elkapni, vagy, hogy megtudjátok, melyik csapat fogja megnyerni a bajnokságot.


A lényeg az, hogy tanuljátok meg kiüríteni az elméteket a rengeteg haszontalan gondolattól, melyek egy percig sem hagynak nektek nyugalmat, s arra késztetnek, hogy újra és újra megtöltsétek magatok színes, buta és teljességgel hasztalan dolgokkal.


A rendszer, melybe életetek belemerült, elhiteti veletek, hogy szükségetek van mindarra a 'hulladék' információra, mellyel szünet nélkül bombáznak titeket, s melytől úgy érzitek 'éltek'. Példának okáért azt gondoljátok, hogy nektek naprakésznek kell lennetek az újságokban és hírműsorokban leközölt, lenyűgöző mennyiségű, botrányos történések terén. Így minden nap mohón befaljátok őket, majd erről beszéltek a barátaitokkal, s ha mindez még rémísztő is annál jobb, hisz kihangsúlyozza a beszélgetés morbiditását. Vagy nem így van?


Nem veszitek észre, hogy milyen káros rátok nézve a haszontalan és üres fecsegés és pletykálkodás?


Hacsak fele annyi időt szánnátok meditációra, mint amennyit a TV előtt töltötök, életetek rendkívüli módon megváltozna, s végtelenül élettel telt, hasznos és produktív lenne.


Ma ez kommunikációm célja, hogy megkérjelek titeket, vegyétek a fáradságot, és legalább nézzétek kevesebbet a televíziót, s olvassátok kevesebbet az újságokat, ha feladni még nem is tudjátok őket. Időtök nagyobb részében merüljetek el mélyen magatokban, s keressétek az örök igazságot, melyet gondosan és féltve őriznek belső templomotokban.


A jelenlegi bonyolult gazdasági válság és társadalmi bizonytalanság idején az egyetlen elérhető menedék az igazság keresésében, s az önmagatokban való létezésben rejlik.


Döntsetek, s kezdjetek neki a változtatásnak, mely egy újjászületett és bölcs lélekké alakít titeket, a másokért és a Teremtő feltétel nélküli szeretetéért való tiszteletből.


A Tudatosságban élő Testvéretek szólt most hozzátok, aki mélyen és feltétel nélkül szeret titeket.


Szent Germain.





Forrás: Szent Germain

Csatornázó: Kris Won


Translated by / magyar nyelvre fordította: Daniel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése