2012. június 11., hétfő

Fulford - a Háttérhatalom béketárgyalásokba kezdett


2012. június 11., hétfő

 

Benjamin Fulford - A Háttérhata​lom Béketárgya​lásokba Kezdett, Részletes Megbeszélé​sek Következne​k!



A háttérhatalom, mely illegálisan bitorolja a hatalmat a nyugati világban, illetve megpróbált felállítani egy diktatórikus fasiszta rémuralmat, melyet Új Világrendnek neveztek volna, most egy békés átmenetről próbál tárgyalni, hogy egy "élhetőbb" világot alkossanak!!! Habár számos dologról nem tudunk beszámolni azért, hogy ne veszélyeztessük a folyamatban lévő tárgyalásokat, azonban annyit tudhatunk, hogy a beszélgetések arra fókuszálnak, hogy sima legyen az átmenet, melyben a fosszilis üzemanyagok és a nukleáris energia eltűnne a süllyesztőben, illetve harmónikus összhang kialakítása Észak, Dél, Kelet és Nyugat között!
Mindamellett nem tiszta, hogy a családok, melyek uralják a Federal Reserve-t, nem cselekednek-e túl későn és keveset kínálva, hogy megelőzzék a forradalmat titkos kormányuk ellen. Szintén érdemes megemlíteni, hogy a Bilderberg találkozó, mely nemrég ért véget, egy hatalmas médiaőrületté vált, hogy elterelje a figyelmet a valódi titkos találkozóról, amely Június 21-én lesz!

A június 21-i találkozó Kimball Castle-ben, Colorado államban lesz és olyan emberek fognak ott feltűnni, mint például Bush-ék, akik előzőleg sátánista rituálékon vettek részt ezen a helyen!

A White Dragon Társaság azon van, hogy összeállítson  egy igen különleges, részletes anyagot, mely bizonyítékul szolgálna arra Bush-ék ellen, mely szerint emberáldozatokat és sátáni rituálékat mutattak be. Mindez olyan bátor tanúk elmondásával történik, akik az életüket kockáztatják ezen dolgok felfedésével! Üzenet George Bush juniornak: Ha szerencséd van, egész hátralévő életedet börtönben fogod tölteni!!!

A Pentagon és az amerikai "fehérkalaposok" már nem ilyen megbocsátóak, mint a White Dragon Family és egyre valószínűbb, hogy 1 millió nyugati sátánista vezetőnek szembe kell néznie az igazságszolgáltatással!
Zord idők járnak a sötét erőkre Európában is. Egy korábbi üzenet így szólt: "az amerikai ügynökség "tisztább" egy név "Leftie" által. Az üzenet el lett küldve Olaszországba, hogy takarítsák ki a szemetet". Érdemes megjegyezni, hogy miután a P2-es fasiszta páholyt informálták erről a dologról, az olasz kormány kijelölt 20000 rendőrt, hogy őrizzenek 550 magánszemélyt! Szeretnénk megköszönni az olasz kormánynak, hogy azonosították azokat a személyeket, akikről úgy vélték, hogy "söpredékek". Ezúton is szeretnénk megkérni az olasz kormányt, hogy kérdezze ki saját "söpredékét", hogy mit tud a 3/11-es nukleáris terrorról, melyet Japán ellen követtek el!

Ami az eurót illeti, az embereknek meg kell érteniük, hogy rendkívűl titkos és kifinomult csoportokkal van dolguk, melyek évtizedekre vagy akár évszázadokra előre megtervezik az eseményeket! Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az Európa Parlament épületét szándékosan tervezték olyanra, mint Bábel tornya!

Az eurónál maradva, az egységes valuta a kezdetektől fogva arra lett tervezve, hogy elbukjon, mert ha emlékszünk rá, az emberiség számos különálló frakcióra szakadt Bábel tornyának leomlása után. Érdemes megjegyezni, hogy, mind Görögország, mind Spanyolország, Olaszország és Írország vagyontárgyaira rátette a kezét az enyveskezű bankár rablóbanda!

A Pentagon és az ügynökségek biztosak akarnak lenni abban, hogy a nemzetközi közösségek továbbra is biztosítják számukra a működésükhöz szükséges tőkét, mielőtt hagynák, hogy az új legitim amerikai kormány megkönnyítené az adófizetők terheit a védelmi kiadások tekintetében.

Eközben Ázsiában tovább folynak a tárgyalások. A döntésnek 1 buktatója lehet, mégpedig az a tény, hogy a Federal Reserve kibocsátott többezer trilliónyi dollárt, az ázsiai arany tulajdonosainak, cserébe az aranyukért. Az ázsiaiak azt hiszik, hogy X mennyiségű trilliójuk van, azonban a tény az, hogy a világ össz GDP-je "mindössze" 75 trillió dollár!

Egészen mostanáig a FED reakciója arra a kísérletre, hogy valaki beváltott legális, de hihetetlenül nagy névértékű kötvényeket, az az volt, hogy ezen személyeket nemes egyszerűséggel eltette láb alól! A legradikálisabb dolog ezektől a sötét alakoktól az  9/11 volt, melynek célja az aranykészletek visszaszállításának elodázása volt, melyeket 1938-ban szállítottak el Kínából.

A FED ugyanakkor azt mondja, hogy igazából ők nem kaptak akkora aranyszállítmányt, mint amennyi kötvényt adtak, így nem kötelesek visszafizetni az Ázsiaiak összes aranyát! Azt is mondja a FED, hogy fizikailag lehetetlen mindent visszafizetnie a tulajdonosoknak! Más szóval kijelentették, hogy vis major és csőd, de megtagadták azt, hogy "elhagyják a területet"!

A White Dragon Társaság indítványozza, a gordiuszi csomó megoldását azáltal, hogy mindkét félnek (Kelet és Nyugat) 50/50%-ot ajánl, mellyel finanszírozhatják projectjeiket szerte a világon. Szintén szükség van egy "jubileumi" és általános adósság elengedésre. Ez megtörné a pénzügyi rendszer csúcsán kialakult patthelyzetet, illetve óriási pénzeket szabadítana fel, melyekből hatalmas projecteket lehetne finanszírozni.

A nagy kérdést meg fogják vizsgálni a héten a tárgyalások alatt, mely az, hogy mi legyen a szabad energiával. Ha a tárgyalások jól alakulnak, az új technológia oly módon lenne bevezetve, hogy az egyúttal belépő lenne az egyetemes bőség és szabadság aranykorába! Ha pedig a dolgok rossz irányt vennének, akkor abból káosz és háborúskodás lenne, ahol is sokan birtokolnának veszélyes fegyvereket, amivel komoly károkat okozhatnának!

A White Dragon Társaság ezen technológiák fokozatos bevezetését javasolja, elkerülendő a társadalmi zavarokat és a káoszt. Ez azt jelentené, hogy a nagy energiaipari vállalatoknak is védelmet kellene biztosítani bizonyos területeken, egészen addig amíg az átállás meg nem történne a szénhidrogénekről, mint energiaforrásokról. Ezek a hatalmas vállalatok képesek nagy projecteket megvalósítani, képesek a sivatagot zöldellő oázissá változtatni, víz alatti városokat építeni, és új ökoszisztémákat alkotni.

A White Dragon Társaság jelezte az amerikai kormány felé, hogy szükséges lenne felállítani egy új valutát, mely kiváltaná a dollárt. Az egyetlen mód arra, hogy az amerikai gazdaságot ismét versenyképessé tegyék, az az, hogy az életszínvonal leessen a kínai és az indiai szintre.

Eközben Japánban a tőzsde lejtmenetbe váltott, mert a spekulánsok, akik illegálisan szereztek nagy tulajdonrészt Japán cégekben, most eladják részesedésüket és mindent hátrahagyva menekülnek a piacról, mielőtt az új kormány elkapná őket! A Japán részvényekhez most jutányos áron lehet hozzájutni!


Fordította és bejegyezte: Magellán

 
Forrás:
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése