2012. június 26., kedd

Cobra - Csillagpor hadművelet

 

 

Csillagpor Hadművelet 2 (Cobra)


2012.06.22

Csillagpor Hadművelet 2


Lehet, hogy meg akarják hallgatni ezt a csodálatos Drake interjút, különösen a 18-86. perc között: http://www.blogtalkradio.com/global-voice-2012-radio-network/2012/06/20/drakes-mid-week-update


Ezen a ponton nyilvánvalóvá vált, hogy a háttérhatalom(Cabal) összességében nem akarja megadni magát. A tömeges letartóztatások eredeti terve lép életbe. A tárgyalásokra szánt idő nem volt hiábavaló. A Cabalnak megadtuk az esélyt. Az eredeti ajánlatot visszautasították, és ez felhatalmazást adott a pozitív földönkívüli erőknek(ET), hogy elkezdjék akciójukat. A Galaktikus kódex IV/2 pontja alapján a Galaktikus Konföderációnak elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga, hogy alkalmazza a kódex betartatását katonai eszközök alkalmazásával is amennyiben szükséges.


Ez a cikkely jogszerű alapja a bolygó felszabadításának, amely katonai erővel lett megszállva. A Konföderáció katonai erői eltávolítják, vagy segítik a helyi pozitív katonai erőket az eltávolításban a sötét erők képviselői tekintetében, és a foglyok kiszabadításában.

A Csillagpor 2 hadművelet a Plejádiak által lett végrehajtva a Föld körüli térségből. 

A csillagpor a kódneve egy speciális, fejlett nanotechnológiának. Ez egy por, amely kicsiny nano részecskékből áll, amellyel lefújják a fizikai testét a Cabal tagjainak – az ő értelemzésükben – kozmikus chemtrails. Ez a nanopor – bármely technológiával – eltávolíthatatlan az ismert földi módszerekkel. Ez két fázisban aktiválható. Az első fázis azonnal blokkolja a központi idegrendszert, és a személy mozgásképtelenné válik. A második fázis aktiválása megöli a személyt. Ez abban az esetben lesz aktiválva, ha a Cabal megpróbál bármi kárt okozni. Az esetek nagy többségében az első fázis aktiválása eredményes. 

A Csillagpor művelet oka a Doom33 terve a Cabalnak, amelyet kidolgozott a tömeges letartóztatások esetére. A pozitív katonai erőkkel együttműködésben ez alapjaiban ad mattot a Cabal erőinek. Ez a technológia azonban nem lesz aktiválva az ESEMÉNY előtt. Az ESEMÉNYkor a pozitív katonai erők és a civil felhatalmazottaknak szüksége lesz, hogy megtegyék a részüket. Az oka ennek a hadműveletnek, hogy megkönnyítsük a dolgukat.

Ha a Cabal magas vezetőinek szükségük lesz bizonyítékokra, hogy a Csillagpor 2 valódi, akkor ezt be tudjuk mutatni nekik.


Én azt tudnám nekik sugallni, hogy azelőtt adják meg magukat mielőtt az ESEMÉNY bekövetkezik. Az akik megadják magukat, illetve együttműködnek a fény erőivel sokkal enyhébb elbánásban részesülnek.


Azt is szeretném hangsúlyozni, hogy a Cabal családok többsége nem bűnös, és nem elítélendő. Ahogyan olvasható ebben a rövid riportban: http://iamstasha.blogspot.com/2012/06/my-dirty-little-secret-im-rockefeller.html


Én arra tudnék biztatni másokat is, akik hasonló helyzetben vannak, hogy tegyenek vallomást. Én a blogomban helyet fogok adni ezeknek. Ez másoknak is gyógyulást fog hozni.

Mintahogy már többször mondtam, nem tudom, hogy az ESEMÉNY mikor következik be. Nincs ember aki tudja, csak a Teremtő.


Igen, ez bekövetkezhet néhány napon belül, de nincs rá garancia. Évekkel ezelőtt már kaptam információt arról, hogy a határidő 2012 április, nem június. Az egyedüli dolog, amit 100%-osan tudok, hogy meg fog történni. Beszámolok róla, amint publikus lesz.

Cobra


Forrás:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése