2012. június 9., szombat

Bankmentő állami támogatások


 



Ezt minden emberhez el kell juttatni, mert le kell verni ezt a tudatlanságot, meg az orbángyurcsányozó ellentéteket, amik családokat és baráti társaságokat rombolnak nap, mint nap.

Kérdés itt csak az, hogy MERITEK felfogni ezeket a számokat?

És meritek-e kinyitni a szemeteket, hogy minket, hogyan kúrnak seggbe nap, mint nap...és máshol mi a helyzet?

Tisztára mosták szépen az egész lufipénzt, és megkapták a fincsi adófizetők pénzét. Jó lenne, ha végre ezt mindenki tudatosítaná magában, mert ez a gusztustalan féreg módszerek csúcsterméke. Nem kell ide háború, szépen komótosan lenyúlnak mindent.

Ingyen pénzt zsarolnak ki az államoktól..és ahelyett, hogy ebből hiteleznének (ezért követelték) , beteszik a bankba, és mesterségesen keltett hisztériával felviszik a kamatot, hogy nekik ez az ingyenpénz óriási pénzeket kamatozzon. Várnak egy kis hatásszünetet, mondjuk egy évet, és utána megvádolják az európai társadalmakat, hogy nem szégyenlitek magatokat? Hát ilyen brutális államadósságot csináltatok, nyilván azért van, mert zabáltok, hedonizáltok össze-vissza..és elkezdik a megszorításokon keresztül még egyszer elszívni a pénzt az állampolgároktól. 


Nyilván ez nem jöhetett volna létre, az áruló országon belül ténykedő magasan beosztott emberek segítsége nélkül, na de itt van feketén-fehéren. És még mindig orbángyurcsányoztok, komolyan emberek. Kapjatok már a fejetekhez, mert különben azt is leszakítják :DD Én már csak nevetni tudok az egészen, mert annyira primitív dolog, és mégis pofátlanul megcsinálják. Már kínomban röhögök, hogy micsoda színjátékot hoztak létre.



Forrás: Napi Elemózsia
 https://www.facebook.com/NapiElemozsia?filter=3


 


Egy közösség a sok közül, ahol valami csodálatos dolog készül. Az Új Világunk. Mindenképpen  erős, összetartó csoportokat   kell létrehoznunk ahhoz, hogy komoly változások legyenek!

Napi Elemózsia


Ne a világ határozzon meg téged, hanem te határozd meg a világodat! :) 
 
Hozzuk létre EGY-ütt azt a világot! :)
 
 
Küldetés
 
Változtassuk a széthúzást, kohézióvá. Fogadjuk el a felelősséget és a kihívást. Legyünk részesei a szükséges változásnak, hogy a világ olyan legyen, amilyennek MI szeretnénk látni. Minden, amit tennünk kell az az, hogy befelé figyelünk. Mindannyiunkban megvan az erő, hogy befelé figyeljünk.
 
Leírás
 
Ez a közösség azért jött létre, hogy segítsük egymást és alkossunk valami csodásat együtt közösen :)

 Írta: Napi Elemózsia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése