2012. június 2., szombat

Aisha North - A felemelkedés kézikönyve 141-144. rész



Aisha North csatornázásának tömör fordítása,
 a felemelkedéssel kapcsolatos tudnivalókról. 
 

Bevezető - a blog célja

A blog célja: Aisha North csatornázásának lényegi átirata magyar nyelvre. Aisha a "The constant companions" ("Állandó társaság" - társaság = kísérő) hangját hallja. Ők a "Minden ami van" sorait szolgálják. 2011. augusztus óta veszi az információkat. Más és más hangjaik vannak, gyanítja, hogy különböző civilizációkból valóak, segíteni jöttek a Földre. Szinte naponta üzennek neki, és nem tudja, meddig tart ez még így, de azóta írja az üzeneteket. Mindegyik hang más témáról beszél, és sűrűn váltogatják egymást.

Eredeti, angol nyelvű oldal: http://aishanorth.wordpress.com/

A blog-on közölt anyagok nem a teljes fordítás, hanem összefoglaló a szövegben található lényeges mondanivalóról. A fordítás Fodor Tom érdeme.



A felemelkedés kézikönyve

 

 141. rész - az új frekvencia

2012. május 21.
Hadd gratuláljunk a jól elvégzett munkáért. Nem is tudjátok, milyen fontos dolgokon vagytok túl. A mai nap egy teljesen új nap már, több szempontból is. Ez az utolsó beállítás egy új frekvenciát állított be bennetek, így most már egy egész más dallamon szóltok a tegnaphoz képest. A régi rendszer így felülíródott. Nem csak bennetek, de a körülöttetek levő világban is. Pontosabban nem is felülíródott, inkább mondhatni kitörlődtek dolgok, így most végre szabadok lehettek.
Mint általában kívülről még nem sok látszik, de belül már minden sokkal könnyebbnek érződik. Ahogy általában a fizikai testetek most is lehet, hogy nehezen alkalmazkodik az új rezgéshez, de hamarosan elsimul ez is. Érezni fogod, hogy mennyivel könnyedebb vagy. Emellett mégis sokkal "alapvetőbbnek/lényegesebbnek" érzed magad, hiszen a benned rejlő erő végre újra a felszínre törhet. Az elkülönülés oly hosszú ideje óta végre ismét a valódi önmagaddal tálalhatod szembe magad. Ez különböző módon nyilvánulhat meg, de úgy gondoljuk, hogy érdekes "beszélgetés" fog zajlani a belső önvalótokkal az elkövetkező napokban.
Ennyi marad, kedveseim. Ne feledjétek megköszönni magatoknak az elvégzett nehéz munkát. Tudjatok róla, hogy felszabadítottátok magatokat, és nem csak önmagatokat, de a gyönyörű bolygótokat is. Még ha a szemetek nem is látja a történések/változások teljes terjedelmét, biztosak lehettek abban, hogy a félelem és a rossz vezetés ideje lejárt.
 



142. rész - a lavina nemsokára beindul

2012. május 22.
Ahogy az idő múlik, minden egyre nagyobb lendületet kap, hasonlóan egy lavinához. Először apró, de hamarosan méretben és gyorsaságban is megnő, utána pedig már nem lehet megállítani többet. A domboldalon minden le lesz tarolva. Hasonlóan a bolygón is eget rengető változások lesznek, és semmi katasztrófikus eseményre nem akarunk utalni, inkább arra, hogy a jelenlegi felállított status quo felborul. Bár, számukra ez igenis katasztrófikus.
A világuk le fog állni, a többség kizsákmányolása a kisebbség által nem maradhat fenn többet, nem tudja többet fenntartani magát a bolygótokon elengedett erőkkel szemben (a fény erői - Tom). Semmi nem tudja visszatartani azt a nagy változást, ami a partotokra érkezett meg. Ha ezek a magukat vezetőknek kikiáltott erők továbbra is folytatni szeretnék az üzérkedéseiket, nem tudnak elbújni azon tény elől, hogy valami már nem úgy működik, és hogy az egész rendszerük a széthullás szélén áll. Ide-oda rohangálnak, találkozókat tartanak, találkozók (gyűlések) után hiú reménnyel megpróbálják összetákolni a magabiztosságukat, mind a ti szemetekben, mind a sajátjukban. A kétely megjelent ezekben az emberekben, a szívük elkezdett suttogni. Sokan el tudták némítani ezt a suttogást, de akadnak olyanok is, akik nem tudják figyelmen kívül hagyni ezt a kitartó belső hangot. Amikor csak meghallják, a félelem azonnal megjelenik az elméjükben, hiszen már látják, hogy az egész életükben járt út romba dől.
Mit fognak ezek az emberek csinálni, amikor rájönnek, hogy a hatalmuk a félelmen alapul, és hogy most ez a félelem pont rájuk támad? Átadják magukat a félelemnek vagy megvizsgálják a másik hangot magukban? Az értelem hangja vagy a szeretet hangja? Az idő meg fogja mutatni, ahogy a lavina lendületet vesz. Ahogy már mondtuk, a meglepetés bármelyik pillanatban itt lehet, meglepően viselkedhetnek különböző posztokon levő emberek. Semmit ne vegyetek készpénznek, ezt nem győzzük hangsúlyozni. Annak ellenére, hogy egy bizonyos végeredményt vártok, tartogatunk még meglepetéseket az ingujjban. Abban viszont biztosak lehettek, hogy örömmel fogjátok látni és hatékony segítség lesz.
Ennyi ma reggel, kedveseim. Tudjuk, hogy nehéz időszakotok van az új rezgések megemésztésében. Engedjétek, hogy a testetek megmutassa, mire van szüksége. Pihenjétek jól ki magatokat, és játszatok is eleget.


143. rész - órási lépés az új holnap felé

2012. május 24.
Ma az épp folyó változásokról szeretnénk szólni. Még ha a felszínen nem is látszódnak annyira, mint amennyire egyesek szeretnék, biztosak lehettek benne, hogy ez a világ egy óriási lépést tett az új holnap felé. Az utóbbi napokban megnövekedett aktivitású energia sugárzódott az bolygótok felé. Úgy mérlegeljük, sokan ezt fizikai fájdalomként, zavart alvásként és egyfajta késztetésként érzik. Olyan késztetésként, hogy nem tudnak nyugton ülni, még akkor sem, ha a test teljesen elfáradt. Veletek párhuzamosan a bolygó többi része is ezt a késztetést érzi a mozgásra. Semmi sem lehet most mozdulatlan vagy passzív.
Van, akinek ez abban mutatkozott meg, hogy késztetést érez a körülötte levő dolgok megváltoztatására, akár fizikai értelemben (a bútort átrendezve a szobában, stb.) vagy pluszmozgásban, mint a futás és más megerőltető aktivitás, de az is lehet, hogy a régi mintákat fogja megtörni. Mint például a lakóhely, a munkahely vagy esetleg a partner megváltoztatásával. Az új energiák beérkezésével semmi nem marad érintetlen.
Semmit nem vehetsz biztosra, ne lepődj meg, ha valami váratlan és furcsa történik. Mert elhiheted, történni fog. Az összes régi "szerződés" érvényét veszítette. Jól nézzétek körül, mert könnyen lehet, hogy amit ma láttok, az nem lesz holnap már ott, és ezt mind egyéni mind globális szintre is értjük. Senkinek nem lesz megengedve, hogy továbbra is a régi kerékvágásban járjon tovább.
Ennek érdekes következményei lesznek, hiszen semminél sem félnek jobban az emberek, mint az életükben való változástól, ez vonatkozik a megválasztott politikusokra, a sebészekre vagy az átlagos lakosokra egyaránt. Mindenki változásokkal fogja szembetalálni önmagát, akár kis vagy nagy változások. Az elkövetkező időszakot ez fogja jellemezni. Semmit nem vehettek többet biztosra, és nem mehettek tovább autó-pilóta üzemmódban. Többet nem tehetitek reflexszerűen, mint eddig, ez a lehetőség többé nem elérhető. Sem nektek, de a többieknek sem. Szóval ragadjátok meg keményen a kormányt, hogy irányítást nyerjetek, az életetek minden részén. Nem lehet tovább vitorlázgatni a régi útvonalon (kerékvágásban). Eljött az idő mindenki számara, hogy felébredjen és megnézze merre is halad, a vakon történő utazás többé nem lehetséges.
 



144. rész - a járművünk kiállja a vihart


2012. május 26.



Ahogy már mondtuk régebben is, eljött az idő a felgyorsulásra. Sokan ezt érezhetitek is a fizikai testetekben, abban is egyezünk veletek, hogy ez semmi eddigihez nem hasonlítható. Ennek a felgyorsuló impulzusnak számos következménye lesz, nem csak a fizikai testetekben, de mindenben körülettetek. Mind a látható, mind a láthatatlan birodalmakra is utalunk ez alatt. Ez az új hang minden alapját, magját érinti. Először nem sok látszódik ebből, de idővel minden összehangolódik és beindul az úgymond közös éneklés. Ennek sok hasznos hatása lesz, még akkor is, ha némely dolog nem tűnik hasznosnak.


Annak ugye tudatában lehettek, hogy különböző rezgések/frekvenciák különböző módon tudnak együttműködni. Vannak, amelyek kompatibilisek, vannak, amelyek kioltják egymást, és vannak, amelyek diszharmóniát okoznak, ha találkoznak. Olyan, mint a különböző hanghullámok ütközése, olyan mint egy kaotikus minta. A lassú hullámokat megzavarja a gyors rövid hullám, így minden kizökken az összhangból, egész addig, amíg újra nem vesz fel harmonikus mintát. Ilyen lesz a bolygótok is az elkövetkező időszakban.


Nem csak ti, de a bolygó maga is egy kitartó ritmusban volt korszakokon keresztül, most viszont az új bejövő energiák hatására ez a minta megtörik. Egy kaotikus időszak következik, mielőtt minden újra lenyugodna egy új - mondhatjuk úgy egészségesebb - mintába. Már érezhettétek ennek a hatását a testeteken. Hatással lesz az érzelmi testetekre is, hiszen minden szoros kapcsolatban áll. Így érezhetitek majd e hullámok közötti háborgást anélkül is, hogy azt éreznétek, előre haladtok. Ez nagyon nyugtalanító lehet, de ne aggódjatok, ha nem is érzitek az irányt kedveseim, szépen lassan ráéreztek majd arra a lassú és kitartó tolóerőre, ami előre tol benneteket.


Tehát ne veszítsétek el az önmagatokba vetett hiteteket, a legjobb helyen vagytok. Hiszen változást akartok, és ez, amit éreztek pedig tiszta jele annak, hogy a változás elkezdődött. Még ha kicsit nyugtalannak is érzitek magatokat, ne feledjétek, hogy a világ többi része még nyugtalanabb ezen erőteljes új hullámok hatására. Eljött az idő, hogy kikapcsoljátok az autó-pilótát és szilárdan megmarkoljátok a kormányt. Mint a viharvert tengerészek, bízzatok abba, hogy a járművetek kiállja a vihart, ne veszítsétek el a fejeteket és ne csináljatok buta dolgokat. Ne próbáljátok elkerülni a vihart és az ellenkező irányba evickélni. Ez nem lenne tanácsos, a járművetekkel csak lovagoljátok meg a vihart, ne harcoljatok ellene. Amikor pedig az égbolt ismét kitisztul, lehet, hogy itt-ott ütött-kopottak lesztek, de még így is be tudjátok fejezni az utazást.


Ne féljetek a változás szeleitől kedveseim, még akkor sem, ha nagy morajjal csapódnak be. Nem ér annyira váratlanul benneteket, mint másokat, és úgy gondoljuk, ti még örömkiáltást is fogtok hallatni, amikor a szél első csapása eléri az arcotokat.
Bejegyezte: TR

Forrás: http://www.felemelkedeskezikonyve.blogspot.hu/2012/03/bevezeto.html





 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése