2012. június 10., vasárnap

Erőviszonyok a Fény és Sötétség erői között

És akkor íme a harmadik, kérdéseket letisztázó üzenet, a végén Benedictus megjegyzésével:


Erőviszonyok a Fény és a Sötétség erői között

Írta: Cobra
Fordította: Benedictus&FehérVándor
Forrás:http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_09.html
Eredetileg megjelent: 2012. június 9
Ezen írás célja, hogy magyarázatot adjon a Fény és Sötétség erőinek egyensúlyáról a bolygón, így választ adva több kérdésre, amely a kommentek közt merült fel. További hozzászólásokat és kérdéseket szívesen fogadok, de kérlek benneteket, higgadt, tisztességes hangnemben tegyétek fel  a kérdéseket, érzelmi kitörések nélkül( ez a Cobra blogjára vonatkozik, nálunk ugye alapból az összes komment megválaszolásra kerül. szerk megj.).

A Fény és Sötétség egyenlő, egymással szemben álló erők, ebből ered a jelenlegi status quo.

A Sötétség erői meg vannak akadályozva, hogy az embereket FEMA koncentrációs táborokba(http://www.boldognapot.hu/cikkek/209/fema-taborok) zárják és III.világháborút robbantsanak ki...mert a Fény szemben áll velük.

A Fény erői akadályozva vannak, hogy bevezessék a NESARA-t és az ingyenes energián alapuló technológiákat... mert a Sötétség szemben áll velük.

 Ez a helyzet  egy bizonyos pontig állhat fenn, egészen addig, míg a kompressziós áttörés (COBRA) megtörténik, a Fény erői győzedelmeskednek és a Sötétség megadja magát/ legyőzik őket.

A Pozitív földönkívülieknek megvan a technológiájuk, hogy az atombombákat hatástalanítsák a távolból – a legtöbb esetben. Az ok, amiért nem minden egyes esetben tudnának közbeavatkozni, az a kvantumanomália ezen a bolygón, ami néha üzemzavart okozhat a technológiájukban (mint például a roswelli UFO lezuhanásánál). Ezért a fennmaradó atomrakétáiktól az Ellenállás  tagjainak kellett elvágni a háttérhatalmat.

A Rothschild és Rockefeller frakcióknak 2011 decemberéig teljes hozzáférése volt a nukleáris fegyverekhez. Csak miután 2012 januárban megoldódott ez a probléma, lehetett előrelépést tenni a tömeges letartóztatások irányába.

Egészen néhány nappal ezelőttig, a Jezsuita frakciónak  hozzáférése volt  atomfegyverekhez. Mivel ez a probléma is megoldódott és a továbbiakban ez a veszély sem fenyeget, a tényleges béketárgyalások most kezdődhettek meg.

Meg vannak jelentősen gyengítve, de nem vesztették el minden hatalmukat. Még mindig van hozzáférésük hagyományos ill. biológiai és vegyi fegyverekhez. (Tudatlanságból vagy tudatosan. szerk. megj.) a katonaság 20 a lakosság 40%-a támogatja őket.

Még mindig teljes uralmuk van a tömegmédia felett és a ’Rothschild  kaszinók’(a bankok szerk. megj.) még mindig nyitva állnak. Még ha a galaktikus rokonaink be is avatkoznának, akkor sem tudnának minden támadó akciót meghiúsítani a lakosság ellen. Elképzelhetitek, hogy egyetlen vegyi fegyveres támadás milyen pusztítást végezne.

A bolygó felszabadítása sokkal könnyebb lenne, ha a lakosság túlnyomó többsége nem lenne olyan súlyosan programozva, mint amennyire sajnos programozva van, a manipuláció nélkül szinte mindenki együttműködne a Terv végrehajtásában.

 A kulcs jelen esetben az, hogy a tömegmédia uralmát elvegyük a háttérhatalomtól. Ez az első feltétele a megadásuknak.

Jelenleg a tömegmédia hatására azzal az illúzióval kell az embereknek szembesülni, hogy nem történik semmi, ezáltal elkedvtelenítik az embereket attól, hogy bármit is tegyenek a változások felgyorsításának érdekében. Az igazság az, hogy rengeteg minden történik a háttérben, ahogy Drake,Wilcock,Fulford és én is beszámolunk róla.

További magyarázat az ezen és más oldalakon található szavazásról: ennek célja nem az emberiség jövőjének eldöntése néhány ezer ember voksa alapján, hanem, hogy a Fény erőinek tárgyalási alapként és támpontként szolgáljanak.


Szerkesztői megjegyzés:
Az előző meditáció sikeressége és a nukleáris fegyverektől való elvágásuk arra késztette a háttérhatalmat, hogy elkezdjen tárgyalni a megadásról..
A tárgyalások tényét Fulford is megerősítette a legutóbbi bejegyzésében, idézem az első sort: "A háttérhatalom(Cabal), amely magához ragadta a hatalmat a Nyugati világban és kísérletet tett egy fasiszta globális diktatúra létrehozására, amelyet úgy ismerünk, mint az Új Világrend, jelenleg tárgyalásokat kezdeményezett a békés átmenet érdekében."

Indult egy szavazás Drake kezdeményezésére több internetes oldalon is, hogy megkérdezzék az emberek véleményét néhány kérdésben: elsősorban arról, hogy adja-e meg magát a hátérhatalom  békésen, vagy harcoljunk ellenük tárgyalás nélkül, egészen a tömeges letartóztatásokig, megkockáztatva, hogy az események véres fordulatot vesznek(ez aztán kiegészült a fenti 6 kérdéssel). Az utóbbi esetben garantálják a háttérhatalom tagjai, hogy – mivel az egész világ ellenük (fog) fordult(ni) és a büntetés garantált – nincs vesztenivalóják már, így szándékosan még több kárt és káoszt teremtenek mielőtt legyőzik őket.
Természetesen mi is, mint nagyjából mindenki más is (a szavazás végeredménye Cobra oldalán 95%-5% lett a békés megoldás javára) a békés megoldást támogatjuk, senki nem akar már több háborút és veszteséget.

Az emberek békére vágynak, de akkor miért propagálták eddig ennyire a tömeges letartóztatásokat, mint egyetlen megoldást az érzelmekre képtelen, javarészt javíthatatlan szociopaták ellen? Maga Cobra mondta, hogy egy részük menthetetlen és csak ártani akar...és másképp nem lehet megoldani a helyzetet. Azt láthattuk már, hogy a háttérhatalomnál a szép szó nem ér semmit. A világtörténelem során rengetegszer rúgtak már fel szerződéseket, megállapodásokat, melyeket kizárólag azért kötöttek, hogy időt nyerjenek, eltereljék a másik fél figyelmét, majd hátbatámadják. Előfordulhat, hogy újabb időhúzásról van szó pillanatnyi előnyök elérése végett, és megint nem fogják tartani a szavukat...
Benedictus

Kérünk mindenkit aki teheti, hogy vegyen részt az esti meditációban! A legjobb az lenne szerintünk, hogy így a cikk végére érve, újraolvasnátok a meditációról szóló részt, kis felüdülésképp a sok információ után.

A jóslatokkal összhangban, nagyon intenzív időszak elé nézünk. Amint van fejlemény, munkához látunk és fordítunk, természetesen ha valami nagyon rendkívüli történik, akkor összefoglalva az eseményeket, azonnal beszámolunk róla.
FehérVándor&Benedictus


U.i: A témához és a jelenlegi események nagyságához illő, fantasztikus zene:


Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/

.....................................
 Megjegyzem ismét: A világmeditációk azt a célt is szolgálják, hogy eltakarítsuk az arkhónokat mind fizikai, mind éteri szintről. Az Ellenállási Mozgalom valószínűleg ebben bízott. Úgy látszik nem voltunk eddig elég koncentráltak és erősek ehhez. Ma este kapjuk össze magunkat!
DK




1 megjegyzés:

  1. hello. tudom hogy ez a blogger 2012 es de 2016 van es hiszrk benne hogy véget ér a sötétség kora mert volt csomoszor tapasztalatom a tàmadásaikba es kényelmetlen nemcsak pszhijé alapon hanem direkt betegséggel is akartak meg akarnak es vannak borzalmabb terveik is hogy látványos pusztulàsra tegyenek szerz hogy bekovetkezzen a sötétek teljes kora. de a rossz főldönkivulieknek van ebbe teljes iranyitasa és az ördögneknodalentről mivel màr évezrede tart a harc az iszlam es a kereszteny harcok arra utalhat hogy a kerrszteny is meg az iszlam is lehet bunkok ennyi. túl álomba kerult az igazi emberiség es kevés a tudatos ébredő nem vagyunk fölenyben de az lesz ha megjon Ashtar serege es az egesz galaxys fellázad a rosszak ellen remeljuk. :-) ennyi most igy tart a harc.

    VálaszTörlés