2012. május 27., vasárnap

Újra világmeditáció - Május 27-én este


A háló újrahangolása 2

Írta: Cobra
Fordította: Benedictus
 Eredetileg megjelent: 2012.május 25.


 MEDITÁCIÓ

 2012.május 27.

Habár a háló újrahangolása nagyon sikeres volt, egy fontos része az Arkhónok negatív hálójának az éterikus és asztrális síkon még mindig sértetlen.

Ez az a  háló amely irányítja és manipulálja az emberi kapcsolatokat már évezredek óta. Ez a háló okozza a legtöbb konfliktust az emberek között, és egyben a Fény végső, teljes bolygóra kiterjedő győzelmének fő késleltető oka is egyben. A háló fenntartói az Arkhónok és az ők éterikus és asztrális síkon lévő alattvalóik,  egy a Föld felszínéhez közeli vékony rétegben.

A háló fizikai megfelelője a jezsuita hálózatba mélyen beágyazódott személyekből áll. Az igazság az, hogy a valós hatalom, nem a 300-ak tanácsának a kezében van( itt http://www.boldognapot.hu/cikkek/152/london-es-a-titkos-tarsasagokés itt található róluk információ http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0212.htm szerzői megj.). A jezsuita Arkhónok még mindig nagyon veszélyesek, és az Esemény addig nem  indulhat meg, amíg ezek a személyek nincsenek elvágva a forrásaiktól. Az Ellenállás jelenleg rajta van az ügyön, és további részleteket fogok közölni erről, amint már felhatalmazásom lesz beszélni róla.

Grid1.jpg

Ideje tovább gyengíteni az Arkhón-hálót az éterikus és asztrális síkokon egy újabb közös szinkronmeditációval most május 27-én, vasárnap.
Kérlek pontosan ugyanazokat az instrukciókat kövesd, mint amiket megadtunk a háló újrahangolásának meditációjánál, hogy tudatossági energiánk együttes erővel hasson.

Hogyan csináld:

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.
2. Képzeld el magad előtt, hogy a Galaktikus Központi Napból egy kék színű elektromos Fényoszlop árad ki, keresztülhatolván a testeden egészen a Föld középpontjáig hatolva..Tartsd meg aktívan ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd vizualizáld az asztrális- és éterikus sík minden negatív entitásának eltávolítását együtt az ártó szándékú spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel  az egész Földről, majd azt, hogy a fizikai testet nem öltött, magasabb dimenziókban létező Fényharcosok elvezetik őket a Fénybe. Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Képzeld azt, hogy végül a világ felszabadul a lelki [spirituális] rabszolgaság alól, megszabadul minden gonosz arkhóntól, reptoidtól, démontól, elementáltól, és egyéb negatív test nélküli lénytől.. Képzeld el, hogy az éterikus- és asztrális síkok  rezgésszintje (vibrációja) egyre magasabbá, fényesebbé, és ragyogóbbá válik, míg nem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad hátra.
3. Képzelj el egy ragyogó, fényes  jövőt az emberiség számára, ahol angyalok, lelki(spirituális) vezetők és a Fény más lényei népesítik be az éterikus és asztrális síkokat. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe begyógyul, mindenki inspirálva és segítve van az átalakulásban és mindenki megtalálja a kapcsolatát a saját Lelkével és a Forrással.

Pontos időpontok világszerte:

Magyarországon 21:00kor kezdődik

9:00 HAST május 27. (Hawaii)
11:00 AKDT május 27. (Alaszka)
0.00 PDT május 27. (Los Angeles)
13:00 MDT május 27. (Denver)
14:00 CDT május 27. (Houston)
15:00 EDT május 27. (New York)
16:00 BRT május 27. (Rio de Janeiro)
20:00 BST május 27. (London)
21:00 CEST május 27. (Párizs)
21:00 CEST május 27. (Budapest)
21:00 SAST május 27. (Dél-Afrika)
22:00 EEST május 27. (Bulgária)
23:00 MSK május 27. (Moszkva)
12:30 IST május 28. (India)
3:00 CST május 28. (Beijing)
4:00 JST május 28. (Tokió)
5:00 AEST május 28. (Sydney)
A meditáció  Facebook-csoportja: http://www.facebook.com/events/412702698762344/



Sikerült a háló újrahangolása 

 Írta: Cobra
 Fordította: Benedictus,Cz. Miklós
 Forrás: http://2012portal.blogspot.com/2012/05/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html
 Eredetileg megjelent: 2012.május 22-én

 Együttes erőfeszítésünket siker koronázta. Elértük a kritikus tömeget, vagyis elegendően csinálták a meditációt ahhoz, hogy eredményes legyen. Annak ellenére, hogy nem mindenki végezte pontosan a megadott módon a vizualizációt, elegendően koncentrálták tudatosságukat szinkronban ahhoz, hogy a Fény erőinek lehetővé váljon bejuttatni egy "számítógépes vírust" a Mátrix mesterséges intelligencia által működtetett programjába az éterikus és asztrális síkon.

Ez azt jelenti, hogy a Mátrix igen bonyolult logikai programja most egy zárt hurokba került, és képtelen visszaállítani önmagát ill. újratölteni a feltört tér-idő struktúra réseket a Mátrix eltorzított éterikus,asztrális elektromágneses terében. A réseket a mi tudatos erőfeszítésünk hozta létre május 20-án. Ezeket a lyukakat többé nem tudják befoltozni, és a Fény innentől keresztülragyog rajtuk.

A Mátrix most lassan bomlásnak indul. Egyre kevesebb és kevesebb sötét entitás fog maradni az éterikus és asztrális síkon, és a Fény napról-napra erősebben ragyogja majd át.

 Grid2.jpg

Az újrahangoláskor a pozitív éterikus háló a bolygó körül sikeresen újra lett aktiválva. Ezáltal néhány nagyon erős földrengést sikerült megelőzni, amelyekre másként sor került volna. Emellett lehetővé tette a bolygó gyorsabb átalakulási folyamatát, hogy magasabb vibrációs frekvenciákat érjen el.

Az újrahangolás pillanatában megkezdődött az eseményeknek egy olyan idővonala, ami végül majd a Felfedéshez (Disclosure, földönkívüliek létezésének elismerése) és az Első Kapcsolatfelvételhez vezet.

 Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/

Megjegyzésem:  Az eredeti bejegyzés részletét közöltem csak. A többi részét a Felemelkedés blogon, vagy a másik blogomon lehet elolvasni.  http://ufo-sirius.blogspot.com/2012/05/ujra-vilagmeditacio-majus-27-en-este.html
 Ezt elővigyázatosságból tettem. A pozitív energiánkra, szeretetteljes vizualizációra van szükség a meditációban. Tudnillik a többi részben a sötét erők hatalmának, működésének eddig ismeretlen részletei találhatóak. Csak az olvassa el, aki nem kezd el félni, vagyis  a pozitív energiáját, stabilitását megőrizve tud segíteni a negatív háló újrahangolásában. Minél több segítőre van most szükség!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése