2012. május 5., szombat

Szép Jövőt, vagy mást akarunk?


Ez igaz! Ez lehetséges!


Bejegyzéseimben sokmindent olvashatunk Világunk megtisztulásáról és a Szép Jövőről szóló hírekről és tanításokról.. 

Ugye nem követjük a még alvó tömeget a tudatlanságban és a hitetlenségben?  Izgulni, félni, aggódni, rémüldözni? Ezzel csak még mélyebbre süllyesztjük magunkat. A vészmadarak rikácsolását sem nem hisszük el ugye? 

Inkább csatlakozzunk a derűlátókhoz, és  segítsünk másoknak is, hogy megértsék, mi zajlik Világunkban hogy ne féljenek ők sem. Az ilyen embereket hívják Fénymunkásoknak. Terjesztik a Tudást és a Fényt.

Az összeomlás tény, és a Sötét oldal üzelmei is tények. De nem mindegy, hogy hogyan tovább, és mi lesz utána. Jó, ha tisztában vagyunk azzal, mi történik. 
A tényeket úgy lenne érdemes tálalni, hogy ne keltsünk vele pánikot, különösen, ha ismertek a jó irányú szervezések is.

Tanulságképp ideteszek egy cikket, annak ellenére, hogy nem értek egyet a negatív hangulatkeltésével. Hiányosak is az értesüléseik. Vagy nem hisznek benne? Lásd nálam: Tömeges letartóztatások. 

Kérdezzük meg szívünket, hogy mit szól mindehhez. Igaznak véli a riogatást, vagy inkább a pozitív fejlemények híreiben bízik?  

Most nagy szükség van a tiszta tudatra, a helyes megkülönböztető képességre! 



Mit választunk? 
Pusztulásunkat, vagy újjászületésünket? 

 Melyikben akarunk hinni? 
Melyiket akarjuk segíteni az energiánkkal?

 Egyre inkább nem mindegy. 

Az Univerzum azt erősíti,
 amit akarunk, 
és amire erősen gondolunk mély érzéseinkkel. 


 A Sötét Háttérhatalom  ideje lejárt, ezért - amit nekünk építettek-  a FEM táborokat  most nekik készítik  és a katonaságot is! Tény, hogy az amerikai állampolgároknak elegük lett, de óriási erők fogtak össze az érdekükben, szintén a háttérben dolgozva, hogy idő előtt ne derüljön ki a szervezkedésük a Sötétek ellen.

Összeomlik az eddigi  pénzrendszer, mert nem szolgálja az emberiséget... jobb lesz helyette... Egész földi életünk szebb lesz, mert megszűnik a kizsákmányolás és a rabszolgamunka, a szegénység, a nyomor! Mindenkinek lesz ennivalója, lakása. Ingyen lesz az energia. Eddig is volt, de nem nekünk, csak a Sötét  Elitnek. A pórnépnek nem járt. Nem kell majd fizetni az áramért!

El tudjuk ezeket képzelni ....és hinni?? Vagy inkább a sok helyen olvasható és hallható  félelemkeltésben akarunk hinni?

 Hogyan akarunk élni ezentúl? 
Szűkölve, félve? 

Vagy boldog várakozással telve, 
bízva a Szép Jövőben??


Figyeljük csak meg ezt a hangulatkeltési technikát, de ne engedjük be! Legyünk csak külső szemlélők. Tanulságos.

Aki nem akarja ne olvassa el, csak nézzen bele picit, aztán lent talál egy szép képet és videót.... azt már mindenkinek érdemes megnézni!



******************


Masszív polgárháborúra készül a Nemzetbiztonsági Hivatal (DHS) az USA-ban !



Egy lebilincselő szerdai interjúban a TruNews Radio műsorában Doug Hagman magánnyomozó elmondta, hogy a magas rangú forrásai figyelmeztették: az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal /U.S. Department of Homeland Security (DHS)/ masszív polgárháborúra készül fel az USA-ban. 

"Emberek, mi egy hatalmas gazdasági összeomlásra készülhetünk" - mondta Rick Wiles műsorvezetőnek.

"Problémáink vannak.... a szövetségi kormány civil felkelésekre készül - tette hozzá -, tehát minden alkalommal, amikor csapatmozgásokról, hatalmas katonai felszerelések mozgatásáról, a rendőrség militarizálásáról, fegyverkészletek, töltények vásárlásáról hallasz, az mind ezekre a felkelésekre való felkészülésnek a jele." 

Hagmann hozzáteszi forrásaira hivatkozva, hogy az aggodalmak a DHS-nél abból fakadnak, hogy a dollár összeomlása, a hiperinfláció, ami majd elindul és a tartalékvaluta megszűnése egy olyan országban fog bekövetkezni, ahol a lakosság, mintegy 311 millió amerikai jelentős része éles lőfegyverekkel rendelkezik. 


A felkelések Görögországban is valós gondot jelentenek, de a felfegyverzett amerikai polgárok fellázadása már komoly nemztebiztonsági problémát jelent - ahogy a Pentagon egy nemrégiben elkészített jelentésében is taglalta. És ez a Védelmi Minisztérium jelentése szerint is komoly támadást és sérülékenységet hordoz magában a majd elinduló háborús események közepette. Erről már írt a védelmi minisztérium szakértője is. /Jim Rickards, author of Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis./ 

Hagmann forrásai is megerősítették Rickards elméletét, hogy az US Dollár össze fog omlani a kínaiak kezében, akik már most is jelentős részét birtokolják (közel 1 Trillió $) illetve az oroszok miatt, akik egy arany fedezettel rendelkező vonzó alternatív megoldást fognak bedobni a dollár helyettesítésére. És főleg megtorlásul az agresszív amerikai külpolitikára lesz válasz, mely Kína ellen és Oroszország stratégiai szövetségesei, Irán és Szíria ellen irányul.

"Az egyetlen forrásunk, akit 1979 óta ismerek, még egykori rendőrként kezdte, ma egy szövetségi ügynökségnek dolgozik a Nemzetbiztonság védőernyője alatt. Olyan pozícióban van, hogy tud minden tervezett és már elindított intézkedésről. Ő mondja, hogy "nézd, amit látunk, az csak a jéghegy csúcsa..." , "mi felkészülünk...."mi" a kormányzatot jelenti... mi egy hatalmas polgárháborúra készülünk ebben az országban."

"És ebben semmi túlzás nincs"...teszi hozzá megismételve Gerard Celente /Trends Research Institute’ alapítója/ által tavalyi évben tett előrejelzését, amiben szintén a dollár összeomlását és lázadásokat mutattak a trendek erre az évre.

Azóta elnöki rendeletek keretében beiktatásra került az NDAA (határozatlan idejű fogvatartásról szóló, minden állampolgárra kiterjesztett) törvény. 

A DHS által rendelt több száz millió adag lőszer és rengeteg üzemanyag is mind arra utal, hogy valami nagyon tragikus esemény várható amerikai földön. Sokkoló események lesznek ráadásul egy választási évben. 

"A DHS által a Patriot Act törvény bevezetése óta egy évtized alatt tett előkészületek, a civil szabadságjogok felszámolását eredményező megannyi elnöki rendelet mind csak a közelgő rémálom kezdetét jelentik", teszi hozzá Hagmann.

Majd folytatja: "Annyi sok rossz dolog fog történni a választások közeledtével, hogy jómagam abban sem vagyok biztos, hogy a végén tényleg lesznek választások." 
Egy másik különleges forrásom még azt mondta: "Nem, Te nem érted, ez mennyire rossz..." Ez az egész valós és ezek a DHS-nél felkészültek, hogy az amerikai emberek ellen harcoljanak.

A TruNews műsorvezető megkérdezte:
"De a Védelmi Minisztérium, miért elsősorban harcra készül fel? Egy újabb Észak-Dél konfliktus, Jenkik a konföderáció-pártiak ellen ?
De Hagmann szerint messze rosszabb a helyzet bármely két frakció közti harcnál. Egy egész nemzetre kiterjedő vészterhes esemény fog bekövetkezni, melynek középpontjában a dollár áll. 

Amire a DHS számít: "az amerikai dollár fenntarthatatlansága, a tény, hogy tovább nem vagyunk képesek az adósságot finanszírozni. Ebben az időszakban hiperinfláció lesz, a dollár értéktelenné válik, a gazdaság összeomlik. Ez az összeomlás olyan súlyos lesz, amire az emberek egyáltalán nincsenek felkészülve."


Forrás: TruNews és Beacon Equity Research
A forgatókönyvről már többször is írtunk... Legyen szó az "Angol-Szász Misszió"-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik. Az a 800 FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet.
(FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
0 megjegyzés




**************** 



 Új Föld


Feloldásnak javaslom, hallgassuk meg Ady Endre gyönyörű versét Szabó Gyula  egyedülállóan szép tolmácsolásában.


  


Ajánlom még: http://szepjovot.blogspot.com/2012/05/szeretet-bearamlasa.html  A szeretet beáramlása






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése