2012. május 19., szombat

Interjú Cobrával 1 -Ellenállási Mozgalom (új infók lent)




Írta: Stephen Cook



Fordította: Benedictus



Forrás: http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/stephen-cook-interviews-cobra-

part-1-of.html




Eredetileg megjelent: 2012.május 18-án

A szöveget úgy fordítottuk le, hogy természetesen meghagytuk azt E/1-ben(egyes szám/első személy), tehát innentől Stephen Cook a www.the2012scenario.com szerkesztőjének a gondolatait olvashatjátok. FehérVándor

Stephen Cook interjúja Cobrával

1 rész


Bár legtöbbször ismerjük a nevét, arcát, nemét, és személyes adatait azoknak, akikről itt (www.the2012scenario.com) írásokat jelentetünk meg, és akiket örömmel olvastok rendszeresen – vagy legalább annyit, hogy ki az ő földi csatornázójuk – az év egyik legújabb és legérdekesebb forrásának kilétét továbbra is titok övezi.

Amióta elindult a 2012 Portal nevű blog – amelyet a A Fény 2012-es Győzelmének Hírszerzési Központja alnévvel illettek – ez év március 31-én, a magát Cobrának nevező illető,  legyen férfi vagy nő, igencsak nagy hatással volt ránk.

Ez főként a 2012 Portal érdekesen sokrétű, rendkívül szerteágazó tudható be – mely magába foglalja hozzám és hozzád hasonló olvasóknak szóló informatív írások szokatlan keverékét, valamint kódolt üzeneteket pl. Pandora és Phoenix kódnév alatt, mely Cobra állítása szerint az Ellenállási Mozgalomnak nevezett szervezet tagjainak számára jelent kódolt üzeneteket(pl: Request Phoenix APR, vagy RL Pandora operational, JH Pandora Clear,stb aki követi az oldalt eredeti nyelven is, azok láthatják ezeket időről-időre. FehérVándor), és amit egy általa csak Michaelnek nevezett illető vezet.

De az óriási népszerűség amiatt is van minden bizonnyal, hogy valószínűleg te is hozzám hasonló vagy, és olyan új információk után kutatsz, melyek elvezetnek, segítenek megérteni, vagy adnak valamiféle időzítést ennek a  hihetetlen évnek a várható izgalmas eseményeiről.
Azonban még a Cobra saját blogján, a Portal 2012-n található „Mi az a Cobra?”, „Kicsoda Cobra?” 2012.április 8-ai, és az „Ellenállási Mozgalom” című 2012.április 6-ai írását leszámítva, ami leírást ad az  Ellenállási Mozgalomról , és amiben leírja, hogy ő a szervezet szóvivője, semmi más publikusat nem tudunk. Vagy legalábbis amiről én tudok.

Személy szerint nekem  kíváncsiságom – és valószínűleg a gyanakvásom is – támad az iránt, aki névtelen akar maradni. Néha ennek komoly oka van. Megértem, ha olyan titkos tevékenységet végzel, mely nem tudódhat ki. De azok után, hogy újságíróként, marketing- és PR-területen dolgoztam egész életemben, tisztában vagyok vele, hogy a rejtélyes körítés és titkolózás egy igencsak jó módszer a további érdeklődés növelésére.

Mindezek után úgy döntöttem, továbbra is szeretnék többet megtudni Cobráról, arról hogy mi a motivációja, és hogy honnan szerzi az információit. Különösképp az utóbbi Archonokról szóló írásainak fényében, mely olyan információkat – vagy személyes filozofálgatásokat - tartalmazott, melyek eltértek valamennyire más források információitól és terminológiájától.. (Ezt még nem fordítottuk le. FehérVándor)

Így, az elmúlt hét folyamán, kizárólag email-en keresztül kommunikálva kapcsolatba kerültem Cobrával, hogy végre többet megtudhassak róla. Megegyeztünk, hogy feltehetek egy sor bevezető kérdést, melyekre ő lehetőség szerint  választ fog adni. És adott is.
Nem módosítottam semmit Cobra válaszain. Csupán átrendeztem a kérdéseket és a válaszokat egy átláthatóbb, igényesebb formába, mivel a beszélgetés email-eken keresztül zajlott több napon át.
Ma Cobra elárulja:
• hogy részt vett néhány igen magas beosztású háttérhatalmi tag visszavonulásáról, megadásáról szóló tárgyaláson
• hogy az ő kilétének titokban kell maradnia egyelőre, mert már megfenyegették, fizikailag bántalmazták, és kihallgatták, valamint közeli hozzátartozóit is  durván megkínozták.
• hogy a Portal 2012 blogbejegyzései részben közvetlen (nem csatornázott) Plejádiaktól származó információkra támaszkodnak,másrészt pedig  az Ellenállás híreire és az "okkult, titkos gazdaságban" jelen lévő és a különböző titkosügynökségekhez beépített ügynökeik információn alapszik (pl. MI-6, FBI, CIA, NSA, stb. - a szerk. megj.)


Mielőtt tovább olvasnál, arra kérlek, mint minden másnál, amit nem tudunk igazolni, használd a saját belső megérzésedet és ítélőképességed vele kapcsolatban.

Cobra  elmondta az interjú mai, első részében, hogy : „Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy hiteles forrásokból adjak információt. Azonban fontos, hogy te is mind a megérzéseiddel, mind elméd ítélőképességével megvizsgáld mindazt, amit közreadok. Mindez fontos a szándékos félreinformálás elkerülésének érdekében."

És végül még annyi, hogy máig nem tudom, ki is Cobra. Máig nem tudom se a nemét, se a nemzetiségét, se azt, hogy hol lakik, hol található, vagy bármi hasonló. Csak annyit, ami itt található az alábbi kérdéseimre adott válaszaiban. 

Portal-2012-main-image-small.jpg
Interjú  -  Cobra 
 1. rész

Stephen: Cobra, 2012 márciusának utolsó napján léptél színre a Portal 2012 blogoddal, ezelőtt mivel foglalkoztál, és mi sarkallt arra, hogy elindítsd a blogot?

Cobra: Alapvetően ugyanúgy éltem az életem a Földön, mint minden más ember, és ezzel egy időben harcoltam ennek a bolygónak a felszabadításáért azáltal, hogy részese voltam Különleges Küldetéseknek( Special Operations). Késő márciusában kaptam utasítást az Ellenállástól, hogy indítsak egy blogot a széles közönség informálásának céljából, hogy mi is várható az elkövetkező időkben.

Stephen: Miért pont 2012.március 31-én indítottad a blogot? Volt ennek valami kifejezett oka?

Cobra: Ez néhány nappal a 4-4 kapu nyílása előtt történt( a Fény győzelme-Kaland a kvantumgizika villágában c. cikk végén,ott van az erre vonatkozó információ.http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/07/a_feny_gyozelme) és a tudatossági szint a bolygón kezdett elérni arra a szintre, hogy nyíltan kiálhassak az információimmal.

Stephen: Legelső bejegyzésedben azt írtad, idézem: „Különleges időket élünk, korszakváltás zajlik. A pénzügyi rendszer majd újjáépíti önmagát, a mátrix darabokra fog hullani és új társadalom fog születni. A valóságunk olyan változások előtt áll, amely mindenkit érinteni fog. Ez a világ hamarosan belép egy teljesen új dimenzióba, egy új valóságba, mely a lineáris idő végét is jelenti egyben. Készen állsz? Ez az utazás nem csak egy felkészítés az eseménykere ...ez maga a teljes felkészülés erre a rendkívül különleges időszakra. Olyan információkat és útmutatást tartalmaz a 2012 körüli időkről és a bolygószintű dimenzióváltásról, melyeket még soha eddig nem fedtek fel ezen a bolygón.” Mit értettél az „utazás” szó alatt? És hogyan készít fel a blogod bennünket erre az „útra”?

Cobra: Az utazás egy metafora amely a harmadiknál magasabb dimenziókba való átlépésre utal. Az információ hatalom. És én szeretném hatalommal felruházni az embereket.

Stephen: Megírtad, hogy a Cobra a Kompressziós Áttörés (Compression Breakthrough) rövidítése( arra utal, hogy a Fény erői mind fentről, mind pedig alulról egy nyomás alá helyezik a Sötét erőket a Földön,és ez végül az Eseményben kulminálódik. FehérVándor), és a blogodon meg is magyaráztad, hogy mi is ez. De miért is választottad ezt a nevet? Mint ahogy egyet is értenél vele, van benne egy kis félelemkeltés, hisz egyszerre jelent egy veszélyes és mérgező kígyót, és egyben az Illuminátusok egyik erős szimbólumát is, már ha volt ilyen...

Compression.jpg

Cobra:  A kobra a kundalini szimbóluma is egyben, ami a megvilágosodás, felszabadulás, és szabadság erejét jelenti. Igen, EZ veszélyes az Illuminátusoknak. Egy kis aggodalmat kelt bennük, hisz most minden okuk megvan, hogy rettegjenek.


human energy field_1.jpg




 Stephen: Miért fontos, hogy továbbra is titok fedje kilétedet?

Cobra:  A küldetésem miatt már megfenyegették, fizikálisan bántalmaztak és kihallgattak. Számomra kedves embereket  kínoztak meg brutálisan. Úgy gondolom ez elég jó indok arra, hogy továbbra is titokban maradjon, ki is vagyok. Miután a háttérhatalmat eltávolították, felfedem kilétemet. De egyelőre semmi részletet nem árulok el ezt illetően.

Stephen: Elárulhatod nekem, hogy milyen nemzetiségű vagy és hány éves?

Cobra:  Nem.

Stephen: Említetted, hogy az üzenet a fontos, nem pedig a hírnök személye, de az embereknek továbbra is hinniük kell a hírnöknek. Szeretik a valós neveket és vezetékneveket. Továbbá, nem tudunk rólad semmit, azon kívül, amiket az előző hetekben közöltél. Szóval mivel tudnád hitelesíteni magad az emberek szemében, hogy te egy megbízható, valós forrás vagy, és el lehet hinni mindazt, amit mondasz?

Cobra:  A legtöbb ember számára ez a szabadságharc olyan, mint egy videó játék vagy jófajta sci-fi regény, amiről olvasgathat az interneten. De azoknak, akik közvetlenül részt vesznek benne a színfalak mögött, ez bizony nagyon valós és veszélyes. Tehát semmivel nem kívánom igazolni és hitelesíteni önmagam. Híreket közlök, és az emberek majd eldöntik maguk, mi a véleményük róla.

Továbbá az állandó igazolás, bizonyító dokumentumok követelése az elme csapdája is lehet. Számos magas rangú Illuminátus-tagnak kiváló akadémiai papírjai, és vállalati világbeli múltja ,egyesek közülük köztiszteletnek örvendenek és nézzétek meg, mit tettek a bolygóval.

Stephen: Szóval miért is te lettél kiválasztva hírnöknek?

Cobra:  Először is, személyes jó barátja vagyok Michaelnek, és további magas rangú vezetőknek az Ellenálláson belül. Másodszor, szakértő vagyok az információháborúban, ezért alkalmas vagyok arra, hogy segítsek a tudásommal ezen a téren, így járulva hozzá a Fény győzelmének a bekövetkeztében.

Stephen: De azt mondtad, hogy „Michaellel” csak egyszer találkoztál, még 1977-ben, nem?

Cobra:  Későbbi együttműködésem Michaellel bizalmas információ.

Stephen: És mit értesz az információs háború alatt?

Cobra:  Az információs háború a Fény és Sötétség erőinek harca a hírszerzés és annak zavarása területén.

Stephen: Honnan tudhatjuk, hogy nem szándékosan félrevezetsz bennünket? Néhány dolog, amiről írtál, nem mindig esik egybe avval, amit más mások korábban olvastak vagy tudtak. Honnan van ilyen átfogóan nagy rálátásod az egész dologra?

Cobra:  Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy hiteles forrásokból adjak információt. Azonban fontos, hogy te is mind a megérzéseiddel, mind elméd ítélőképességével megvizsgáld mindazt, amit közreadok. Mindez fontos a szándékos félreinformálás elkerülésében. Gyakorlással hamar bele lehet jönni.

A forrásaim: közvetlen, direkt kommunikáció (nem csatornázás) a Plejádiakkal, közvetlen, direkt információ az Ellenállástól, illetve informátorok jelentése a "titkos, okkult gazdaságból" valamint a különféle titkosügynökségektől.( MI-6, FBI, CIA, NSA, stb)

Stephen: Mesélj kicsit a Portal 2012 névről, miért is választottad és mit jelent ez számodra?

Cobra:  A Portal régen Michael weboldala volt az Ellenállási Mozgalom belső intranetes rendszerében. Az ő tiszteletére én is ugyanezt a nevet adtam neki.

Stephen: Miért vannak titkos kódok a blogodon? Mármint, ez kissé nyilvánvaló a sötétségnek, nemde?

Cobra:  Ez egy praktikus módja annak, hogy az Ellenállás számos tagjának egyszerre üzenjünk. Szimplán azáltal, hogy megnézik a blogomat, naprakész infokat kaphatnak. Természetesen a nagyon bizalmas információkat más módon továbbítjuk.

A sötétség tagjai sosem fogják tudni feltörni a kódot, és ha mégis sikerülne, nem sokat tudnának kezdeni vele. Tulajdonképp csak még jobban retteghetnének, mert saját bukásuk bizonyítékai vannak benne.

Stephen: Eközben a széles közönséghez is szólsz. Furcsa és nem könnyű, hogy egyszerre két olvasóközönséget is megszólítasz: az egyiket nagyon publikus információkkal, a másikat titkos információkkal. Kissé fura kombináció ez egy blogon, nem gondolod?

Cobra:  Ideje, hogy a közvélemény is tudomást szerezzen az Ellenállási Mozgalomról.

Stephen: Mi tudsz elmondani a jelenlegi és korábbi életfeladataidról/munkáidról, esetleges karrieredről vagy másról, ami segítene eldönteni az embereknek, hogy hiteles forrássá vagy-e?

Cobra:  Semmit.

Stephen: Kijelentetted, hogy nem  kötődsz a katonasághoz, ennélfogva mivel tudod támogatni, illetve miért is lehetsz tagja az Ellenállási Mozgalomnak?

Cobra: Már évek óta együttműködöm velük, és alaposan letesztelték a tudásomat a Különleges Küldetések során.. Például részt vettem néhány magas beosztású háttérhatalmi vezető megadási tárgyalásán.

Stephen: Azt mondtad, hogy az Ellenállási Mozgalom földalatti alagútrendszerekben tartózkodik a föld kéreg felső rétegeiben a Himalájában, Kongka-La-hoz közel Ladakh keleti részén, valamint a Bora Bora szigetek alatt, és állandó fizikai kapcsolatban állnak a közelben lévő Plejádi bázisokkal. Mást még elmondhatsz ezen kívül?

Cobra:  A helyek amiket említettél Plejádi földalatti bázisok.Az Ellenállás fő bázisai néhány nagyobb metropolisz alatt vannak.

Stephen: Beszéltél „Michaelről” és az Ellenállási Mozgalom megalakulásáról 1977-ben. Úgy mondtad, mintha ott lettél volna. Ott voltál?

Cobra:  Igen ,találkoztam Michaellel egyszer 1977-ben egy New York alatti földalatti bázison.

Stephen: És azt is mondtad, hogy jó barátod, ugye?

Cobra:  Sajnos ezt nem tudom részletesebben kifejteni.

Stephen: Most is Michael az Ellenállás vezetője?

Cobra:  Igen.

Stephen: Ha igen, ez azt jelenti, hogy immár több, mint 35 éve neki és az Ellenállási Mozgalomnak dolgozol, igaz? Ha mégse, mióta veszel részt ebben? És hogyan kerültél bele?

Cobra: Nem nekik dolgozom. Mi együtt dolgozunk.

Miután felvettem velük a kapcsolatot, évekig nem vontak be a dolgokba. Az utóbbi két évtizedben lettem aktívabb. Az aktív tagságom akkor kezdődött, mikor az Ellenállás védelmet ajánlott nekem, ugyanis a háttérhatalom képviselői megtámadtak, miután néhány őket érintő igen kényes információt nyilvánosságra hoztam.

Stephen: Eredetileg milyen munkára vállalkoztál az Ellenállási Mozgalomban?

Cobra:  Erre nem válaszolhatok.

Stephen: Jelenleg mi a szereped azon túl, hogy hivatalos szóvivőjük vagy? Fizikai harcokban is részt veszel  vagy csak a fő kommunikációs csatorna vagy számukra?

Cobra: Nem veszek és sose vettem részt fizikai harcban, tehát nem vagyok az Ellenállás harcosának nevezhető. Sokkal inkább részt veszek a hírszerzésben, illetve a hírszerzés zavarásában, a háttérhatalmi tagok megadási tárgyalásaiban és más Különleges Küldetésekben.

Stephen: Milyen kommunikációs vagy hírközlési múlttal rendelkezel? Telekommunikációs területen dolgoztál? Média és PR? Újságíró?

Cobra: Erre nem válaszolhatok.

Stephen:  Esetleg ügynök is vagy valamely  nemzet katonai vagy kormányzati szervében?

Cobra:  Nem vagyok tagja semmilyen nemzet katonaságának vagy kormányzatának, viszont néhány forrásomnak vannak ilyen jellegű magas szintű kapcsolatai.





Újabb infók: Látogatás az ellenállási Mozgalomnál  
http://ufo-sirius.blogspot.com/2012/05/latogatas-az-ellenallasi-mozgalomnal.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése