2012. május 14., hétfő

Tudatosság a függönyön túl

Tudatosság a függönyön túl


by Morgó Sapiens - Posted on 14 június 2011
 
A dualitás világában élő emberi lelkek útját a mai kor hivatalos paradigmája olyan módon kondicionálta, hogy a tudat megfelelően befogadóvá és teremtőjévé váljon a mai látszatvilágnak. Teljesen mindegy hogy teista vagy ateista, evolucionista vagy kreacionista, ista vagy nemista, a LÉNY-EG-hez közelebb kerülni soha nem fog tudni.

 Az izmusok és az eszmék tüneményvilágában az ember hasonlatossá vált a bothoz kötözött kecskéhez: mindegy melyik irányban fog körben járni, csak ugyanazt a füvet legelheti le és böfögheti vissza. Előregyártott világképek, tudományosan bebetonozott dogmák semmivel sem jobbak és nem is rosszabbak a hit dogmáiban megcsontosodott vallásoknál. Az önmaga farkába harapó kígyó esete ez, mely elvesztette saját identitását, elvesztette a teremtett világ megértésének a kulcsát, és ily módon örök keresésére kényszerült önmagának, képtelen a MIÉRT megválaszolására, csak és kizárólag a HOGYAN kérdésével van elfoglalva.

Ha egy gyermek tiszta tudatával és szemével tudnánk újból, felnőtt fejjel tekinteni a világba, a világ újból felragyogna és megVILÁGosulna lényünk számára. (Legyetek olyanok mint a gyermekek- mondotta Jézus) Mi az ami mégis sokunkat még visszatart ettől a betekintéstől, mely mindnyájunk számára elérhető, pusztán csak döntés kérdése? Az a globális paradigma-halmaz amiben az összemberi tudat szenved. Leegyszerűsítve: a FÉL-Elem ben élő emberi tudat.

Aki képes felfedezni önMAGában a FÉNYt, az viszont azonnal óriási ajándékot talál. A bölcsek köve itt van minden emberi lélekben elrejtve. A gyermeki vágy, Önvalónk megismerésére. Nemrég több napon át figyelhettem egy három éves gyermek minden megnyilvánulását. Az ITT és a MOST az, amiben az Ő élete megkérdőjelezhetetlenül zajlott. A múlt hamuja és a jövő hamis reménye még nem alakult ki tiszta tudatában. A világhoz való viszonyulását nem a hogyan, hanem a MI-ÉRT határozta meg. Benne még nem jött létre az a programozott tudathasadás, melyet a felnőttek világa oly szorgalmasan próbál elültetni a „jövő reménységeiben”. A MIÉRT az a kérdés ugyanis amire a legfontosabb megtalálnunk a választ. A „Hogyan?”-ok ugyanis nem vezetnek el önmagunk belső Fény-szikrájához. Önvalónk tisztánlátásához. Létünk és lényünk megértésének lényege nem az, hogy hogyan kerültünk ide, hanem hogy MIÉRT vagyunk ITT és MOST? Az anyagba ragasztásra remekül alkalmas a milliónyi hogyan, a kozmosz és a makrokozmoszunk megértéséhez azonban teljesen felesleges kérdés. A hogyan nem ad választ a miértekre.
Mi van a függönyön túl? A kollektív illúziók olyan súlyosnak és kizárólagosnak tűnő valóságának leplein túl, melyekkel korunk embere azonosítja a megkérdőjelezhetetlen valóságot?

A függönyön túl ott rejtőzik a tudatosság Fénye. A MAGunkban hordott teremtő tudat-szikra. Közvetlen hozzáférés a Teremtéshez. Válasz a MIÉRTekre. A paradigma-halmaz mentes valódi ÉLET. Az origó, a nullpont, a végtelen egyetlen pontban összesűrűsödő kiterjedés nélküli Isteni Esszenciája. A dualitások világán túli osztatlan EGYsÉG. Ahol a VilágEGYetemmel újra EGY vagyok, aki vagyok. Mert mindig az is voltam, csak az idősíkok materiális illúziója tudatom elhomályosította. Ez az a pont, ahol az EGYsÉG élménye valósággá válik, az EGYedüli, EGYsÉGes valósággá, melyet MAGom teremtek meg, s melyet EGYütt teremthetek mindnyájunkkal, kik eljutottak a MOSTba.

A függönyön túl ott van a valódi SZABADsÁG. A teremtés hatalmas törzséből fakadó ÉN-ed. A teremtés SzÍVében élő ÉN-ek, a végtelen lüktető, élő TUDat mindenségben zengő ÉNEK. Az Isten dallama, melyben minden hangjegy EGY Ének, és minden hangjegyben ott lapul a dallam egésze. A kollektív tudatosság éledése.


ÉN-EK

Áradó szépség
kistályfény-patak
SZERetetben folyó
sorsfonat-utak
Erdők zöldjében
lüktető Élet
patakok vizében csobogó
SZÍV énekében dobogó
MAGunk Fényéből áradó
Isteni tudat éled
Tudatunk ragyogása
Fényünk áradása
EGY-MÁSba olvadó
hangok dalolása
Földanyánk ölén
a végtelen EGY Egén
találkozunk
TE-MAG-ÉN
így EGY-esül az
Isteni EGY-ÉN
a Teremtés újabb lépcsőjén
A Teremtő FÉNYe
felragyog tudatunkban
EGY-MÁSra találunk
ÉGi ittHONunkban
Mennyek kapuit
többé be nem zárjuk
Emberi Lényünk
ölelésre tárjuk
TEST-VÉRei az EGYségnek
EGYségei a SZENTsÉGnek
Révészei a tudat
Isteni TeremTŐ bölcsesség-vizének
Többé nem szomjazó
Többé nem lázadó
Többé nem hazudó
Többé nem sodródó
Többé nem szenvedő
Többé nem gyűlölő
Többé nem irigylő
Többé nem kerső, éhez-Ő
A MINDENsÉGbe
visszatalál-Ó
ŐS örök isteni Fényszikrák
Teremtő tündöklése
Önön ISTEN-MAGunk
SZÍVárvány Fénye
SZERetet-dallam
lüktető ÉLET
KI nem volt
KI nem lesz
KI öröktől létező kezdetlen: VAN.




Forrás:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése