2012. május 19., szombat

Cobra: A félelmek eloszlatása

 

 

A Cobra-cikkhez előszó:

2012.05.13. 04:30 Benedictus89

Kedves Olvasók,
úgy vélem ez egy rendkívül fontos fordítás, hiszen megválaszol rengeteg indokolatlan félelemet, amelyet sokan hordoznak magukban. Hadd tegyek még annyit hozzá, hogy habár valóban tervbe volt véve III. világháború( emlékezhetünk mennyire a levegőben lógott Irán megtámadása még néhány hónapja, és a szokásos módon, ahogy Iraknál is láthattuk, mesterséges félelem és hazugságok áradatával próbáltak meggyőzni mindenkit a támadások jogosságáról) de hiába, ugyanis földi és földönkívüli eredetű pozitív tömörülések, egészen egyszerűen ezt megakadályozzák, illetve az ébredő tömegekkel már nem lehet akármit elhitetni, ahogy azt lehettt mondjuk 10 éve.

Daivd Wilcock(aki elképesztő alaposságú kutatómunkában tárta fel a háttérhatalom valós természetét, terveit, cselekedeteit, felépítését a fantasztikus Financial Tyranny/Pénzügyi Zsarnokság cikkeiben, aki tud angolul, feltétlenül olvassa végig, szinte minden kérdést megválaszol:http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny) is a  fordítás alatt lévő Divine Intervention 1 és 2 cikkeiben: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1054-divineintervention számtalan alkalmat említ, hogy megpróbálnak elkezdeni például az izraeli és palesztin erők egy nyílt harctéri összecsapást  és egyszerűen nem működnek a fegyvereik, besülnek, vagy az észak-koreai rakéta röviddel az indítás után megsemmisül, atomfegyverek kerülnek hatástalanításra, földalatti katonai bunkerek pedig az elmúlt fél-egy évben véglegesen meg lettek semmisítve(a furcsa,világszerte hallható hangok közül is több ehhez kapcsolódott).

Lehet, hogy ez sci-finek, fantáziálásnak hangzik, de véleményem szerint nagyon is igaz. Nem vagyunk magunkra hagyva. Valóban terve volt véve, hogy drasztikusan lecsökkentsék a népességet, hogy végül egy orwelli rabszolgatársadalmat hozzanak létre, Új Világrendet  totális kontroll alatt. Igen lettek építve FEMA táborok, mindenkibe chippet akartak ültetni, a londoni olimpia alatt egy hatalmas támadást terveztek, de mindezek egyszerűen nem számítanak, mert sarokba vannak szorítva. Nincs hová menekülniük és ezt pontosan tudják, folyamatos megfigyelés alatt állnak, azonban nem akarják elfogadni, és utolsó kétségbeesett próbálkozásokat tesznek, hogy legalább valamit megőrizzenek a vagyonukból, hatalmukból,befolyásukból, azonban ahogy azt a példátlan, szeptember óta 611 magas beosztású bankár, pénzügyi szektorban dolgozó lemondása mutatja, sokan hagyják el a süllyedő hajót: http://americankabuki.blogspot.co.uk/p/131-resignations-from-world-banks.html

A segítség amit föntről kapunk, nem jelenti azt, hogy ne nekünk embereknek kéne véghezvinni a megtisztulási folyamatot. December óta legalább 3 különálló keresetről tudni, amely súlyos, több száz oldalas dokumentációval bizonyítja, hogy a pénzügyi zsarnokság milyen méreteket öltött, sok billió dolláros csalások kerülnek leleplezésre, 22 teherautónyi évtizedek alatt összegyűjtött dokumentáció bizonyítja majd a háttérhatalom őrült terveit és a valóságot, amely a színfalak mögött történt. A tömeges, világszintű letartóztatások remélhetőleg még június 5-ig elkezdődnek, hiszen most, ahogy a Lehetőség Kapuja cikkben is olvasható volt, egyedülálló esély van ennek sikeres lebonyolítására. http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/10/a_lehetoseg_kapuja

Mint egyének, úgy segíthetjük az átalakulást, hogy nem a félelmekre fókuszálunk és várjuk mikor jön el a  világvége, hanem tájékozódunk, és  a pozitívumokra koncentrálva, mindennapi életünkben magunkból fényt és szeretetet árasztva emeljük a saját és bolygónk rezgésszintjét, hiszen ezek a fantasztikus energiák, amelyeket képesek vagyunk megteremteni összeadódnak és talán nem is tudunk róla, de előkészítik a terepet a változásokra, ennek volt egy igencsak fontos eleme a május 5-6-i Globális Meditáció. Szóval mindenki hozzáteheti a magáét az átalakulás segítéséhez és aktív alakítója és résztvevője lehet ennek a valóban történelmi transzformációnak. Remek meditációként szeretném ajánlani Alaje 4. és 10. videóit, azonban ha megérezzük a bölcsességet, ami árad belőlük(legalábbis én így voltam vele), könnyen azon kapja magát az ember, hogy már a 18.,utolsó videóját hallgatja, vagy az átiratát olvassa az ember.
4. videó: http://www.youtube.com/watch?v=Xz_6U6a2ejQ&feature=player_profilepage 

Itt megtalálható az összes PDF,Word,hang és videó formátumban:http://alaje.hu/videok.php
Ami mások felvilágosítását illeti, könnyű beleesni abba a hibába, hogy agresszívan próbáljuk "megmenteni" őket, és nem értjük, hogyan nem fogják fel, hogyan nem látják azt, amit mi oly tisztán megértettünk. Idézet Morpheustól a Mátrix c. korszakalkotó filmből: "Meg kell értened, a legtöbb közülük, nem érett meg a valóságra és sokuk úgy megszokta, oly gyógyíthatatlanul függ a rendszertől, hogy foggal-körömmel védeni fogja." Szerencsére az elmúlt években, hála a válságnak és milliók globális ébredésének, a helyzet sokat javult és számtalan ember kezdte el keresni, hogy vajon mi is az igazság, hiszen érzik valami nagyon nincs rendben a körülöttük lévő világgal.

Én azt javaslom, hogy mint ahogy a jó földműves, gondosan hintsünk el magokat, nem kell rögtön arról beszélni, hogy itt vannak a galaktikus testvéreink és hamarosan, ahogy évezredekkel ezelőtt is ,megtanítva az embereket az isteni tudásra,piramisokat építve világszerte mint Toth-Hermész Triszmegisztosz,Quetzalkoatl és a többiek, újra a Földünkön fognak járni és a velük lévő Felemelkedett Mesterek, mint Jézus, Buddha, Saint-Germain,Sai Baba, Krishna, Yogananda, Konfúciusz, Quan Yin, Zarathustra és még sokan mások végre tisztán és torzításmentesen fogják átadni köztünk járva tudásukat az Univerzum működéséről, a szeretetről, megbocsájtásról, együttérzésről és számtalan érdekességről. (Ezeknek morzsái ma is megtalálhatók a nagy világvallások többségében, de az évezredek alatt a manipulációknak, ferdítéseknek, sötét erőknek hála jelentősen el lettek torzítva.) Mutassuk meg nekik a Thrive c. dokumentumfilmet vagy a Pénz mint adósságot és jegyezzük meg, hogy legyenek tisztában azzal, hogy hetetken-hónapokon belül hatalmas változások kezdődnek, és biztosítsuk őket, hogy ha nem értik majd mi folyik körülöttük, tudják ,hogy van valaki, aki utat mutat tud mutatni a zűrzavarban. 

Amit eddig leírtam, az nem fantáziálgatás, hanem legjobb tudásom szerint igyekeztem összegezni hosszú évek kutatómunkájának és tanulásának eredményét.
 FehérVándor

ascended.jpg

U.i: Valószínűsíthető, hogy a letartóztatások előtt egy nappal előzetes figyelmeztetés lesz kiadva, mi az eseményeket állandóan követve, ezt természetesen közölni fogjuk.



A félelmek eloszlatása

 

Írta: Cobra
Fordította: Benedictus,FehérVándor
 Eredetileg megjelent: 2012. április 22-én

 (Ha kérdésed, véleményed van kérlek írd meg kommentben vagy emailben, mindenképpen válaszolunk.)


2012-es pólusváltás: erre nem fog sor kerülni. Az igaz, hogy már sokszor előfordult a múltban, de az ez évre jósoltra semmi tudományos vagy spirituális bizonyíték nincs. Az egyetlen dolog, ami igaz belőle, hogy a mágneses (nem a fizikai!) tengelye a bolygónak igen gyorsan mozdul el, kb. 25 mérföldet évente. Ez csupán annyit jelent, hogy az iránytű hegye kicsit másabb irányba mutat minden évben.

2012-es apokalipszis: nem lesz semmilyen óriási katasztrófa, világvége ebben az évben. A Fénymunkások szüntelen erőfeszítései és számos Mennyei Beavatkozás biztosítja ezt. Ami azt illeti, az apokalipszis egy görög szó, ami eredeti jelentése szerint felfedezést, kinyilatkoztatást jelent, nem katasztrófát. Igen, a kinyilatkoztatás meg fog történni, amikor majd fellebben a fátyol és újra csatlakozunk a Forráshoz.

Ellenséges földönkívüliek invázója: ez nem fog megtörténni azon egyszerű oknál fogva, hogy már réges-rég megtörtént és senkinek nem tűnt fel. A háttérhatalom tagjai olyan lelkek, akik már régóta megszállták a Földet más naprendszerekből, csillagrendszerekből érkezve, és folyamatosan itt reinkarnálódtak egészen mostanáig.

Minden fizikai és nem-fizikai Reptoid, Drakóniai, Arkhón(*egy későbbi posztban foglalkozunk velük) teljes mértékben el lett távolítva az egész univerzumból, galaxisból és a mi Naprendszerünkből, kivéve a Földet.
A Galaxisból a Galaktikus Konföderáció, a Naprendszerből az Ellenállási Mozgalom söpörte ki őket.Továbbá a mélyen földalatti katonai bázisokon sem maradt már egy sem. Néhány ilyen bázis azt a célt szolgálta,  hogy biztos menedék legyen a háttérhatalom számára vészhelyzet esetén.

Nincsenek reptoidok vagy más ellenséges csoportok ott, csupán számítógépeket, felszereléseket, és néhány csúcstechnológiájú fegyvert találni ezeken a helyeken – ha még egyáltalán megmaradt azokból valami. A pozitív hadsereg (az USA katonaságának a változások mellett elkötelezett része - a szerző megj.) majd gondoskodik ezekről a fennmaradt bázisokról az Esemény idején. Támogatva lesznek az Ellenállási Mozgalom által, ami majd csak akkor avatkozik be közvetlenül a földalatti bázisok tisztogatási akciójába, ha a pozitív hadseregnek segítségre van szüksége.

A sötét erők tagjait, két helyen lehet ma megtalálni:
Elsőként az éterikus és az alacsonyabb asztrális síkokon(4. dimenzió) egy vékony rétegben a föld felszíne fölött vagy alatt, legfeljebb kb. 14km-re mindkét irányban . A nagy része ezeknek a láthatatlan sötét lényeknek közvetlenül a felszín közelében van, amely nem több mint 20 métert jelent lefelé vagy fölfelé. A többségük a sűrűn lakott területeknél koncentrálódik, nagyon kevés található az érintetlen, gyéren lakott térségeknél. Ezek a sötét lények néhány Arkhónból(*), egy nagyobb csoport Drakóniaiból, egy még nagyobb csoport Reptoidból, és számtalan amőbaszerű parazita entitásból állnak.

 Az éterikus és az alacsony asztrális síkokon egy háborúnak az utolsó szakasza folyik, amelynek keretében a sötét lényeket eltávolítják a Föld közeléből, nem-fizikai formában tevékenykedő Fényharcosok(például ők: http://www.silverlegion.org/. szerzői megj.). Ez a küldetés Pandora kódnév alatt fut.

Másod és egyben utolsósorban, ahol ezek a sötét entitások megtalálhatóak, az a Föld fizikai felszíne. A sötét erőket néhány tucat Arkhón(legtöbbjük a jezsuita körökben található), néhány száz Drakóniai( legtöbbjük az Illumintáus bankár kartell köreiben) és néhány ezer Reptoid( megtalálhatóak a magán zsoldoshadseregekben mint a KBR vagy a Blackwater,amelyet később Xe-nek kereszteltek, jelenleg Academi néven fut) alkotja. Ezek a lények el lesznek távolítva a hamarosan kezdődő tömeges letartóztatások folyamán.

Niburu: nem létezik. Az egész Zecharia Sitchintől ered, aki pontatlanul fordított le sumér ékírásos táblákat. Nincs ilyen bolygó, ezért nem is fog belecsapódni a Földbe, sem annyira megközelíteni azt, hogy megzavarja a keringési pályáját.

Az igaz, hogy létezik egy  X-bolygó, amelyet eddig még „hivatalosan” nem fedeztek fel, és azt gyakran összekeverik a Niburuval. De a valóságban az X-bolygó a keringési pályája folytán sosem fog közelebb kerülni a Plútónál, így semmilyen fenyegetést nem jelent a Földre.
Továbbá nincs semmilyen üstökös vagy aszteroida, ami a Földbe fog csapódni a közeljövőben. A Galaktikus Föderáció állandó megfigyelés alatt tart minden objektumot a Naprendszerben, ezért semmi nem csapódhat a Földnek.

Negatív idővonalak: az idővonalak nem többek, mint lehetséges jövébeli kimenetelei a Földön zajló eseményeknek. Egy adott eseménynek több különböző lehetséges kimenetele van és, ahogy közeledünk a beteljesüléséhez egyre több ilyen potenciál omlik össze és amikor végül megtörténik az esemény már csak egy kimenetel marad. 2011 november 11-ig az összes negatív idővonal a Föld számára már megszűnt létezni, és a bolygó pozitív jövője immáron biztos.

Aurora3.jpg

Nem fognak alternatív, párhuzamos Földek létezni, a fényes jövő garantált a bolygó számára Ez igaz az emberiség döntő többségére is, azon háttérhatalmi tagokat leszámítva, akik nem hajlandóak együttműködni és jóvátenni a bűneiket..

Klónozás: a háttérhatalom összes klónozó laborja meg lett semmisítve évekkel ezelőtt az Ellenállási Mozgalom által. Tisztáznunk kell, hogy két fajta klón létezett : robot klón és olyan klón, amibe lélek inkarnálódott. A lélekkel rendelkező klónokat a mélyen a földalatt lévő katonai bázisokon hozták létre. Laborokban növesztett testükbe a lelket erős elektromágneses mezőkkel helyezték bele az éterikus dimenzióból (asztrális síkokból -a szerző megj.). Ennek már vége.
Tehát nincs klónja sem Bushnak, sem Rockefellernek. (van aki azt állítja, hogy még ma is rengeteg befolyásos embernek van klónja. szerzői megj.) Sem Benjamin Fulfordnak, David Wilcocknak, sem Drake-nek. Ők mind valódi emberek, akik szerepet játszanak a dualitás eme kozmikus drámájának utolsó fejezetében.

Chemtrailek/(repülőkről szándékosan permetezett ártalmas vegyianyagok – a szerző megj.),
kondenzcsíkok: a többsége azoknak, melyeket manapság chemtrailnek néznek, valójában csak kondenzcsík. A kondenzcsíkok a repülők hajtóműveiből kiáramló vízgőz felhővé sűrűsödései a sztratoszférában, ahol ezek a gépek repülnek. Nem valami szépek, de nem jelentenek veszélyt.
Igen, egy kis százalékuk chemtrail, vagyis a kiáramló vízgőzhöz vegyi anyagokat adnak hozzá. Az esetek túlnyomó többségében a pilóták, akik a gépeket vezetik, nem tudnak róla, hogy részt vesznek a mérgek permetezésében.
(Szerk: csak tudnám, hogy miért nincs most kondenzcsík, legföljebb csak rövid és gyorsan eltűnő- de hát sok dolog van itt Égen és Földön, amit nem tudunk még))

A chemtrailek nem olyan veszélyesek, mint gondolnád.  A légkör hatalmas méreteiből adódóan a permetezett mérgek hamar eloszlanak, és annyira lecsökken a koncentrációjuk, hogy az már nem ártalmas az emberre. Nagyobb riadalomra adhatna okot a csapvíz minősége és az élelmiszerek, amiket az áruházakból veszel.

Illuminátus szimbolika: ez valójában az ősi misztériumiskolák szimbolikája. A szimbólumok az Egyetemes Igazság archeotípusainak megjelenési formái. Egyszerre lehet jó és rossz értelemben venni őket. Azért használják ezeket a szimbólumokat, mert az Illuminátus csoportok ősi misztériumiskolákból származnak, csak épp azok tanításait eltorzították az évezredek folyamán és a szimbólumok eredeti jelentései így elvesztek.

Tehát ha következő alkalommal látsz egy napszimbólumot, ne úgy tekints rá, mint az Illuminátusok jelképére, hanem mint az örök élet szimbólumára. Ha legközelebb látsz egy kígyószimbólumot, ne a reptoid faj jelképét lásd benne, hanem inkább a kundalini szimbólumát, amely a megvilágosodás rejtélyét jelképezi.
Most, hogy eloszlattuk a félelmek egy részét, koncentrálhatunk a fontosabb dolgokra.

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése