2012. május 14., hétfő

Benjamin Fulford - Titkos manőverek


2012. május 13., vasárnap

Benjamin Fulford:

A White Dragon Family

Európában Zajlanak Az Események 

Plusz Belsős Riport Titkos Pénzügyi Alkukról!



A múlt hétvégén lezajlott európai választások elkerülhetetlen széleskörű ellenreakciót mutattak a kormányzatok takarékossági programjai ellen. 
A probléma az, hogy az új kormányok szintén üres zsebbel fogják kezdeni kormányzati ciklusuk kezdetét, ha csak nem kezdenek el kommunikálni a White Dragon Family-vel!  
Ezúttal szükséges, hogy a nagykövetség hivatalos képviselőit érvényes személyi igazoló okmányokkal küldjék el, nem pedig ismeretlen ügynököket hamis papírokkal! Mikor az új pénzügyi rendszer elindul, és a bűnözőket eltávolították a nyugati pénzügyi rendszer csúcsáról, addigra a pénz már folyni fog Európában, mint az eső!

 
 Az új pénzügyi rendszer alapjai a következők: 
A külföldiek által birtokolt amerikai dollárnak arany, különböző árukosarak, és egyéb valuta lesz a fedezete. Egy idő után ez lesz a nemzetközi dollár és így lesz előmozdítva a kereskedelem. Az Euró ketté lesz választva a megerősített Német Márkára, melyen az északi országok fognak megosztozni, míg a déli államok visszaállítják a saját korábbi fizetőeszközeiket és azok le lesznek értékelve mindaddig, amíg a saját reálgazdaságuk nem lesz elég erős. Ezt fogja követni egy masszív adósságleírás.

Az új pénzügyi rendszer felállítása mögötti manőverek összehoznak néhány korábbi gyanús üzleti partnert, a CIA-t és annak titkos ázsiai ellentársaságát az arany háromszög napokból. Ezúttal a heroin helyett fekete arannyal fognak kereskedni. Ez biztosítani fogja a titkos hadiipari komplexum folyamatos finanszírozását amíg képesek lesznek újrastruktúrálni a szervezeteiket és önfinanszírozók nem lesznek. A Szabadkőművesek, a Thule Társaság, és egyéb titkos csoportosulások csatlakozhatnak a szervezethez azáltal, hogy felveszik a kapcsolatot a White Dragon Family-vel.

A csatolt
feltétel egy megállapodás, mely szerint részt vesznek egy masszív kampányban, hogy véget vessenek a szegénységnek, a környezet pusztításának és felfedik az eltitkolt technológiákat.

A régi világrend emberei a tervek szerint terrorista akciót terveztek Japánban!
 Vannak olyan hitelt érdemlő riportok, melyek arról szólnak, hogy hatalmas méretű terrorista támadás érné Tokiót Május 22-én! A támadás terve háttérhatalmi erőkhöz köthető, melyben 40 millió japánt kényszerítenének arra, hogy Koreába és Kínába evakuáljanak! A háttérerők ezután egy új pénzügyi zónát terveztek nyitni  a koreai Pusan-hoz közel. Terveik szerint könnyen manipulálták volna a koreai keresztényeket, akiket ütközőként használtak volna a Kazári uralkodók és az ő új ázsiai alárendeltjeik között.
Az emelkedő sugárzás hisztéria és félelemkeltés természetesen a régi világrend rendezésével lett volna hangszerelve!

Akárhogy is nézzük, a Háttérhatalom nem fog elbújni és csöndben maradni, így szeretnénk megkérni az amerikai fegyveres erőket, ha komolyan gondolják a védelmi szerződést Japánnal, hogy szedjék össze az ismert háttérhatalmi figurákat, mielőtt azok több kárt okoznának!

Szintén tisztul a kép, amely azt mutatja, hogy  kínai ügynökök
kapcsolódnak  Bo Xilai-hoz, aki pénzzel vesztegette meg  az írót (egy ismeretlen személy, akire Fulford hivatkozik) . Az ajánlat az volt, hogy indítson egy vegyesvállalatot a Dalianban alapított kínai vállalat és a Fireside Stoves között, amely egy kandalló importáló cég. Az ötlet az volt, hogy felhasználják a Japán tűzhely kereskedők széles hálózatát és tetőtéri építőmunkásokat, hogy felszereljék a tetőkön szerte Japánban a legyártott kombinált Nap és - szélenergia generátorokat. A kínai vállalat felajánlotta, hogy felrakja a hongkongi tőzsde listájára ezt a tervezett 50/50%-os vegyesvállalatot, hogy előteremtse a szükséges 100 millió dollárt. Az így megerősödött vállalat képes lenne harcolni a Cabal energialobbija ellen.
A kínai ügynök később azzal tért vissza, hogy az üzlet semmisnek tekinthető, mert Bo Xilai-t letartóztatták.

Az a sejtésünk,hogy Bo Xilai-nak köze van a Rothschild-családhoz és a szabadkőművesekhez! Szükségtelen mondani, számos spekuláció lát napvilágot az üggyel kapcsolatban, de a kínaiak alaposan kivizsgálják az ügyet és hamarosan lerántják a leplet az igazságról! Valószínűleg Xilai be volt szervezve és az utasításokat az amerikai követségtől kapta!

Amit szeretnénk látni az elkövetkezendő hetekben, az az, hogy amerikai hadsereg és az ügynökségek tényleg a jó oldalon állnak és visszatérnek eredeti szerepükhöz, mint a Föld szuperhősei és védelmezői! Ha azok, biztosíthatják maguknak a bőkezű pénzügyi finanszírozást, hogy átrendezzék soraikat a globális jólét és béke időszakában.

Van egy fickó, akinek a neve mostanság sokat merül fel a letartóztatásokkal kapcsolatban, ő Drake, aki szerint ígéretes Pentagon- akciók és tömeges letartóztatások várhatók Június folyamán! Neil Keenan megerősítette, hogy Drake egy valódi, létező katonai személy, aki engedéllyel beszélhet, korlátozott körülmények között! Ha ő hiteles személy és a katonaságnak komolyak a szándékai, kényszeríteni kell a médiát, hogy az igazságot mondják és fel kell függeszteniük a Háttérhatalom által megvesztegetett politikusokat! Ami azt jelenti, hogy a legtöbb politikust!
Benjamin Fulford

Fordította és bejegyezte:Magellán


Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése