2012. május 22., kedd

Interjú Cobrával 2 - Az Eseményről (új infók lent)

E bejegyzés olvasását az 1. rész után javaslom.
http://szepjovot.blogspot.com/2012/05/interju-cobraval-az-ellenallasi.html 1. rész

Stephen Cook interjúja Cobrával

 2. rész


Írta: Stephen Cook
Fordította: Benedictus&Fehér Vándor
Forrás: http://the2012scenario.com/2012/05/the-2012s-interview-cobra-part-2-of-2/

Eredetileg megjelent: 2012.május 19-én



Ma Cobra elárulja:

• hogy van egy terv a Felemelkedésre, de hozzáteszi, hogy „a pontos terv, hogy hogyan is fog ez lezajlani, a háttérhatalom a játékból való kivonásáig titokban marad”

• hogy volt már személyes találkozása a Plejádiakkal, és ő maga is Plejádi, emberi testbe inkarnálódva.

• hogy néhány háttérhatalmi tag már most házi őrizetben van.

• hogy ez a hétvége, a május 20-ai napfogyatkozás környékén, nagyon intenzív lesz

Újra hangsúlyoznám, hogy nem módosítottam semmit Cobra válaszain. Csupán átrendeztem a kérdéseket és a válaszokat egy átláthatóbb, igényesebb formába, mivel a beszélgetés email-eken keresztül zajlott több napon át.

Mielőtt tovább olvasnál, megint arra kérlek, mint minden másnál, amit nem tudunk igazolni/megerősíteni, használd a saját belső iránytűdet/ ítélőképességed vele kapcsolatban.

Mint ahogy azt Cobra a tegnapi első részben is említette: „Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy hiteles forrásokból adjak információt. Azonban fontos, hogy mind az én információmat,mind pedig másokét leellenőrizd a belső iránytűddel/ítélőképességeddel, amely az intuíciód és a racionális elméd kombinációja. Ez a kombináció a kulcs a dezinformáció kiszűréséhez.”

Végül még annyi, hogy máig nem tudom, ki is Cobra. Máig nem tudom se a nemét, se a nemzetiségét, se azt, hogy hol lakik, hol található, vagy bármi hasonló. Csak annyit, ami itt található az alábbi kérdéseimre adott válaszaiban.

2. rész

Stephen: Fénymunkásnak,  Fényharcosnak, esetleg valami másnak neveznéd magadat?

Cobra: Fénymunkás,  Fényharcos, számít ez egyáltalán valamit? Az a fontos, mit teszek azért, hogy felszabadítsam a bolygót.

Stephen: Inkább úgy írnád le magad, mint Földi Szövetséges?

Cobra: Igen.

Stephen: Úgy tűnik,összekötő kapcsot alkotsz a Galaktikusok és a Föld Szövetségeseik között, egyetértesz? 

Cobra: Igen, teljes mértékben.

Stephen:És hogy vagy képes – vagy életed mely területei teszik lehetővé számodra - hogy ezt csináld? 

Cobra: Volt már személyes találkozásom a Plejádiakkal, és személyes kapcsolatban állok az Ellenállással. 

Stephen:Azt is mondtad, hogy „utasítottak”, hogy tegyél közzé bizonyos üzeneteket. Ez a kérés csak az Ellenállási Mozgalomtól jött?

C: Az Ellenállási Mozgalomtól és a Plejádiaktól.

Stephen:És sok üzenet a Plejádiaktól származik? 

Cobra: Igen, egy részük.

Stephen:Földi ember vagy, esetleg Plejádi ember?
Cobra: Plejádi, földi emberi testbe inkarnálódva.

Stephen:Említetted, hogy hamarosan (nem csatornázott)direkt üzeneteket fogsz közvetíteni a Plejádiaktól. El tudnád ezt kicsit részletesebben is magyarázni, hogy mit takar a személyes kapcsolat a Plejádiakkal? 

Cobra: Van egy terv a Felemelkedésre, de a pontos terv, hogy hogyan is fog ez zajlani, egyelőre a háttérhatalom eltörléséig titkos marad. Ezen oknál fogva a pozitív földönkívüliek nem árulnak el részleteket erről. Ez megzavarta a legtöbb közvetítőt/csatornázót. Kapcsolódnak, érzik a pozitív energiáját a közvetítendő entitásnak, de általános üzeneteket leszámítva nem jön át érdemi információ. Így a tudatalattijuk pótolja ki ezt kitalált, pontatlan üzenetekkel. Ez a fő oka, amiért a legtöbb csatornázás nem megbízható. Néhány közülük az, de nem árulhatom el, melyek azok.
A kapcsolatom a Plejádiakkal nem csatornázás. Amint a háttérhatalmi erők eltávolításra kerülnek, elárulom  a nagyközönségnek a Felemelkedés tervének a részleteit.

Stephen: Állandó jelleggel kódok jelennek meg az oldaladon, amelyek leginkább egy bizonyos Operation Pandorához(Pandora {had}művelet)  és Operation Phoenixhez(Phoenix {had}művelet) kötődnek. Mit jelentenek ezek?

Cobra: Operation Pandora: a nem a fizikai síkon lévő Arkhónok eltávolítása.*
Operation Phoenix: egyelőre bizalmas információ. Erről a műveletről csak annyit mondhatok: Valami csodálatos esemény fog hamarosan történni.

Stephen: Azt írtad az Esemény egyben az ún. Kompressziós Áttörés (A Fény erőinek áttörése. szerzői megj.) pillanata és hogy ez magában foglalja, de nem korlátozódik a tömeges letartóztatásokra. Tudnál nekem erről egy kicsit többet mondani?

Cobra: Minden valószínűség szerint a tömeges letartóztatások egyben az összes nem fizikai síkon létező negatív entitás eltávolítását is jelentik. Ezzel a sötétség utolsó maradványai is eltűnnek az Univerzumból. Egy kozmikus jelentőségű győzelme lesz ez a Fénynek.

Stephen: Azt is említetted, hogy közvetlenül az Esemény előtt a „ Forrás egy fénycsóvát fog küldeni a Galaktikus Konföderáción keresztül és a Plejádiak ebben a pillanatban utasítani fogják az Ellenállási Mozgalmat, hogy a felszínen tevékenykedő 300 ügynökük lépjen kapcsolatba a kulcsfontosságú emberekkel a katonaságon és a különböző erőszakszervezeteken belül, és ekkor a művelet megkezdődik.” Van bármi ötleted, hogy ez körülbelül mikor fog megtörténni?

Cobra: Remélhetőleg a Lehetőség Kapuján belül. (május 5 és június 6 között.)

Stephen: De azért gondolom, több mint 300 ember van egy ilyen volumenű akció kivitelezésére?

Cobra: Az a 300 ember csak az Ellenállásnak a földfelszínen lévő műveleti egysége. Ők nem fognak részt venni a tényleges letartóztatásokban. Ez a katonaság pozitív részének és a hatóságoknak a dolga. Az Ellenállás csak támogatást nyújt hírszerzési információk biztosításával és taktikai tanácsokkal.

Stephen: Ugye említetted a Lehetőség Kapuját, a május 5.-e és június 6.-a közötti időszakot, de sokan már rendkívül türelmetlenekké váltak a hosszú várakozásban. Mit mondanál nekik?

Cobra: Ne várj a sült galambra. Aktivizáld magad. Terjeszd az információt. Vegyél részt a tömeges meditációkban. Tégy meg mindent amit tudsz.

Stephen:Alkalomadtán idéztél másoktól a honlapodon és Benjamin Fulfordot, David Wilcockot és Drake-et mint hiteles forrásokat jelölted meg. Honnan tudod, hogy valóban hitelesek?

Cobra: Kitűnő információs csatornáim vannak, amelyek egyöntetűen megerősítették a megbízhatóságukat.

Stephen: Hogyan használod a belső iránytűdet/ítélőképességedet és döntöd el mi igaz és mi nem? Honnan tudod?

Cobra: Mély, kitűnő spirituális kapcsolatban állok a Forrással.

Stephen: Miért fordultál egy nyílt levéllel ezen a héten Drakehez, Ben Fulfordhoz, David Wilcockhoz, Kerry Cassidyhez és Bill Brockbraderhez? Mi az indok? Van valamiféle dezinformációs kampány ellened, amiről nincsen tudomásunk?
 
Cobra: Nem. Néhányuk között nézeteltérés támadt az utóbbi időben. Szerettem volna, ha átbeszélve a problémákat ezeken felülemelkednek, megbocsájtanak egymásnak, és a továbbiakban újult erővel együttműködnek és megosztják egymással az információikat, erőforrásaikat.

Stephen: Miért ők? Miért csak ők? Nyilvánvalóan nem csak ők azok, akik igyekeznek informálni az embereket és segíteni a változást, amelyre mindannyian annyira vágyunk?!

Cobra: Igen, ez igaz. Javasolhatsz bárkit, akiről úgy gondolod, érdemes volna bevonni a megbeszélésekbe.

Stephen:  Hasonlóképp felhívást tettél közzé a blogodon, hogy aki rendelkezik értékes információval, az vegye fel a kapcsolatot veled. Miért? Ha valaki küld valami érdekesnek tűnőt, hogyan fogod megállapítani a hitelességét?

Cobra: Senki sincs mindennel tisztában, engem is beleértve, sosem árt több információra szert tenni és új értékes kapcsolatokat kialakítani.

Stephen: Sztorik keringenek bizonyos lövöldözésekről Washingtonban az elmúlt napokból – nem vagyok biztos a hitelességükben – és pletykálnak arról, hogy ezek folytatódni fognak a NATO találkozó alatt. Mit tudsz ezekről?

Cobra: Mindkét sztori igaz. A háttérhatalom tagjai „házi őrizet” alatt kezdenek kissé „idegessé” válni. Ez a hétvége(május 19-20) nagyon intenzív lesz.

Stephen: Hasonlóképp pletykálnak a G8 találkozóról. Tudsz valamit arról, hogy miért helyezték át Camp Davidbe?

Cobra: A háttérhatalom kicsit tart attól, hogy mindenki egy helyen legyen..

Stephen: Van információd arról, hogy Obama esetleg a „jófiúk” egyike?

Cobra: Obamáról bizalmas információm vannak, amelyeket egyelőre nem hozhatok nyilvánosságra. Mindazonáltal ha az összképet nézzük, ez az egész dráma Obama körül, hogy most jó vagy rossz fiú, nem változtat sok mindenen.

Stephen: Nyilván tudatában  vagy, hogy többen kritizálták az Arkhónokkal foglalkozó cikked tartalmát, különösképpen a Karma Urai tett megjegyzéseidet, miszerint az asztrális síkon élnek, amely a többség felfogása szerint a 4. dimenziót jelöli( nem magasabb dimenziókra céloztál?) Emellett, azt állítottad, hogy a Felemelkedett Mesterek tanainak nem volt eleme a karmáról szóló tanítás( sokan úgy vélik, hogy része volt). Szóval, mit tudnál mondani azoknak, akik vitába szálltak veled, kétségbe vonták a verziódat ezekkel a bizonyos állításokkal kapcsolatban?

Cobra: A Földön jelenleg nem található torzításmentes, tiszta tanítása egy Felemelkedett Mesternek sem(ez a fogalom az általánosan elterjed nézet szerint többek között Jézust, Buddhát, Krisnát, Saint Germaint, Sanat Kumarát, Konfuciuszt, Pió atyát, Hermész Triszmegiszotszt, stb takarja. szerzői megj.). Tanításaik egy része, amely elméletben tőlük származik( beleértve a csatornázott üzeneteket), valójában a tanítványaiké. A tanítványok NEM voltak teljesen megvilágosodottak, ergo bizonyos mértékben alkalmassá váltak a háttérhatalom elmeprogramozására.
Egy tiszta Felemelkedett Mester tanítás az volna, ha valamelyikük materializálódna egy csoport előtt és spirituális igazságokról kezdené őket tanítani. Ez mint tudjuk jelenleg nem történik meg. Erre az Első Kapcsolatfelvételt követően fog sor kerülni.

Stephen: Amellett, hogy pozitív gondolatokkal átitatva éljük napjainkat, a vágyott világot vizualizálva, mi egyebet tudnánk a változás előidézésében segíteni? 

Cobra: Terjesztheted az információkat. Alkothatsz egy értékes kapcsolatokból álló hálózatot magad körül.

Stephen: Milyen tanácsot adnál azoknak a Fénymunkásoknak, akik egész életükben erre a tudatossági változásra vártak?

Cobra: Légy aktív részese a változásnak. Éld meg az álmaid.

Stephen: Van bármi egyéb amit szeretnél velem megosztani?

Cobra: A Fény győzedelmeskedni fog, és ami azt illeti nagyon közel vagyunk ehhez a győzelemhez.


 Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/




Újabb infók: Látogatás az Ellenállási Mozgalomnál
 http://ufo-sirius.blogspot.com/2012/05/latogatas-az-ellenallasi-mozgalomnal.html
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése