2012. április 17., kedd

A Pentagon azt kívánja


Tömeges letartóztatások


A PENTAGON AZT KÍVÁNJA, HOGY AZ ALÁBBI INFORMÁCIÓK VÍRUSSZERŰEN TERJEDJENEK EL!

Az ILLUMINATI elleni háború - D. Wilcock interjú

a tömeges letartóztatásokról magyarul


  világhelyzete.com

VÉGRE MAGYARUL! Előre elnézést kérek a több helyen hányaveti fordításért !
Mivel nagyon sokan érdeklődtetek, mit is jelentenek a felröppent hírek tömeges letartóztatásokról, több száz vezető bankár tényszerű lemondásáról, ezért a Fulfordtól kapott információk után David Wilcock oldalán megjelent legfrissebb információkat is közzé teszem magyar nyelvű fordításban.
(ahonnan a Trillió Dolláros Botrány is elindult) 

Ezen kívül a "DRAKE"-kel készített interjút is hallhatjátok majd olvashatjátok. 

Tudom, hogy sokan közületek kételkedtek minden ilyesmiben, de éppen ezért minden kommentár nélkül hozom nektek David Wilcock írását. A feldolgozását, meg majd ki-ki magában lerendezi, illetve FB-on "kibeszéljük".Kérlek, a belefektetett rengeteg munkát tartsátok tiszteletben azzal, hogy a VilagHelyzete blogot, mint forrást mindig megjelölitek, ha másoljátok. Köszönöm! (Írta és Szerkesztette: O.László, fordította FERENC)

A Trillió-dolláros sztorit is tabuk nélkül hoztam ide nektek és csodálkoztam, mennyire nem kap publicitást egy ilyen volumenű botrány és a világ vezetői ellen folyó eljárás, per. Gyakorlatilag Magyarországon egyedül a Világ Helyzete hozta le kizárólag. 
De örülök neki, hogy foglalkozott vele az Enigma és a HunTV is műsoraiban, mert így sokakhoz eljutottak "a föld alatt", illetve magasan a "felszín felett" folyó dolgok. A teljes dokumentáció rendelkezésre állt, olvashattátok a peranyagot. Aki nem, annak, itt az összes bejegyzés... Ide próbálnám kötni a legfrissebb fejleményeket:


A PENTAGON AZT KÍVÁNJA, HOGY AZ ALÁBBI INFORMÁCIÓK VÍRUSSZERŰEN TERJEDJENEK EL
Háttér információ -  Nancy B. Detweiler, M.Ed., M.Div.
Mint már sokan hallottatok a kivételesen nagyszámú letartóztatásokról és lemondásokról a banktisztviselők, pénzügyi alapok, befektetési házak, biztosítási társaságok, és a világ kormányainak hivatalnokai között, ami végbement 2011 szeptembere óta.

Amit az amerikaiak még nem tudnak, hogy egy hatalmas akcióra kerül sor hamarosan az Egyesült Államokban. Annak érdekében, hogy megértsék azt, hogy miért nem hallottak semmit ezekről az eseményekről, meg kell értenünk, hogy a főbb hírújságok és televíziók nagyon erősen kontrol alatt vannak az Illuminati és a Sötét összeesküvők által. 

Ez az az Illuminati, akinek szándékában állt megakadályozni az Új Világrend létrejöttét úgy, hogy a bolygónk lakosságának egy hatalmas szegmensét kiírtja, és a maradékot rabszolgává teszi. Ezek az emberek le lesznek tartóztatva és el lesznek távolítva egy bizonyos helyre, ahol már nem tudnak többé ártani.
Mielőtt felhagyna az olvasással és elutasítaná, hogy 3 óra időt szánjon arra, hogy meghallgassa a hanganyagot, ami alább van listázva, muszáj átgondolnia, a következőket:
Tudni akarom-e, hogy mi történik most? Én, mint szülő, miniszter, hírriporter, tanár, vagy állampolgár akarom-e, hogy tudatlanul maradjak, hogy mi készül éppen, ami hatással lesz az életemre, a családomra és közösségem életének minden fázisára?

Sok előkészület van folyamatban és ment már végbe a színfalak mögött, hogy felkészüljünk a kormányzati és vállalatok vezető tisztségviselőinek elkövetkezendő tömeges letartóztatására. 
 Ahogy hallani fogják a hanganyagon, a Pentagon már elkészítette a Tervet egy ilyen eseményre még 1979-re. A jogi előkészület a helyén van. Rendkívül részletes tervezésnek az a célja, hogy a lehető legkevésbé zavarja meg a nagyközönséget és a mindennapi életünket. Azonban lesz néhány nap, remélhetőleg nem hetek, melyben a szolgáltatások talán megszakadnak.

A tömeges letartóztatások alatt, akár 72 órán keresztül, a határok le lesznek zárva, és a műholdas szolgáltatás le lesz állítva. Ez azért szükséges, hogy megakadályozzuk letartóztatásra ítélt személyek szökését. Ez az az időszak, amire szükségünk van, hogy felkészüljünk.

24 óra lesz számunkra, hogy a sajtót értesítsük. Azért, hogy felkészítsük az amerikai embereket, a Pentagon mostanában felkért egy korábbi vietnámi veteránt, aki be lett vonva a jogi előkészületekbe, hogy menjen a rádióba és az internet elé, és magyarázza el valójában mi is történik.
Ez a veterán a „Drake” név alatt fut.

Az alábbi YouTube video egy interjú Drake-kel, amit David Wilcock készített, aki szintén magas szintű információkkal beavatott. 
 Az interjúban, Drake elmagyarázza az államok többségében átlagos állampolgárok által végrehajtott jogi előkészületeket, amelyek lehetővé teszik, hogy ezek az események megtörténjenek a nemzeti alapító okiratok szellemében. Ezek az események eltávolítják a főbb akadályokat egy sokkal jobb élethez az amerikaiak számára, végül pedig mindenki számára az egész bolygón.


Frissítés – 2012 április 5. – David készített mostanra egy átíratot az interjúról, amit gyorsabbnak találhattok a meghallgatásnál: http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1043-massarrests


Ön tartozik magának, a családjának, és azoknak, akiket segít annyival, hogy figyelmesen végighallgatja mind a 3 óra értékes információt. Emberek, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi történik Amerikában, sokkolva és dühösek lesznek, ahogy hallják, mit tettek velük. Ahányan csak lehet közülünk, úgy tudják nagyban enyhíteni ezt a sokkot, hogy tudatják velük ezeket az eseményeket, és azt, hogy a végeredmény egy sokkal jobb világ lesz számunkra.

A Pentagon szintén kér mindenkit ezen a hanganyagon, hogy segítsen, közzétenni az információkat. A nyilvános pánik meg fogja hosszabbítani az eljárást, és bármilyen erőszak ugyanezt teszi. Nekünk, embereknek szükségünk van arra, hogy tájékoztatást kapjunk és békésen segítsünk, ahogy csak tudunk – terjesztve a szót, a legnagyobb sugárútja a segítségnek. A cél, hogy ez egy békés esemény legyen, erőszak nélkül.

Kérlek, küld az alábbi cikket mindenkinek, akit ismersz, és a helyi médiának. Lelkipásztorok, önök nagyon sok emberrel vannak kapcsolatban. Mi a nemzetünk újjászületéséről beszélünk. Kérem, hallgassák meg, és segítsenek felkészülni a gyülekezetüknek. 

További információk:
http://www.divinecosmos.com/  -  David Wilcock’ weblapja –  Itt találhatsz nagyon fontos cikkek sorozatát, amelyek az interjúban említve vannak. Ezek az interjúk  Ezek a cikkek kinálnak nagyon kiválló háttéranyagot a történtekhez.
http://www.freedomreigns.us/  -  Drake’weblapja


Az eredeti 13. módosítás
Az interjúban említve:
„Ha az Egyesült Államok bármely polgára elfogadja, követeli, megkapja, vagy megtart bármilyen nemesi címet, becsületrendet, vagy a Kongresszus hozzájárulása nélkül elfogad, vagy megtart bármely ajándékot, nyugdíjjáradékot, bármilyen hivatali állást vagy járandóságot bármilyen uralkodótól, királytól, hercegtől, vagy idegen hatalomtól, akkor az ilyen személy felfüggeszti állampolgárságát az Egyesült Államokban, és nem tarthatja meg semmilyen bizalmi vagy képviselői hivatali működését mindez idő alatt.”

Quote from the Senate Journal via The TONA Research Committee –http://www.amendment-13.org/   The Corporation of the USA is also mentioned in the interview.


Következzen most a DRAKE-kel készült Wilcock interjú magyar nyelvű átirata
(,illetve a lényeg belőle) 
David Wilcock interjújának fontos momentumai , amelyet a bennfentes „Drake”-kel folytatott 2012. március 28.-án.

„Drake” egy bennfentes által használt név, aki beavatott abba a tervbe, amiben rosszfiúk ezreit fogják letartoztatni az Egyesült Államokban, akik felelősek számos bűntényért, amit a köznép ellen követtek el.
Ez az ember, „Drake” fel lett kérve a Pentagon által, hogy tájékoztassa az embereket, hogy mit várnak el tőlük mikor ezek a tömeges letartoztatások elkezdődnek, és a média által közvetítve lesznek.

"Drake" kapott egy hatalmas kupac papírköteget, amely teljesen részletez egy tervet egészen 1979-ig visszamenőleg. Azt mondta, hogy nem olvasta az összeset, de néhányat belőle igen és ez az alapja az összes magas szintű gazfickó letartoztatási tervének. Sok munka lett elvégezve az évek során, hogy meg lehessen tenni ezt törvényesen és békés módon. Kutatással, amelyet Drake is végzett a törvények eredetén visszamenve több ezer évet.

A lényeg az, hogy a jó fiúknak van papírmunkájuk, hogy a hadseregnek polgári felhatalmazást adjanak, hogy felvegyék a kapcsolatot a Szövetségi Marshal-okkal, akik másfelől kapcsolatba lépnek a helyi törvény végrehajtóival, akik valójában megteszik a letartóztatásokat. Fontos dolog tudni, hogy ez NEM egy katonai akció, vagy katonai puccs, vagy statárium. Talán lesznek állomásozó csapatok, hogy biztosítsák a helyi végrehajtók akcióit, és a Szövetségi Marshalok velük lesznek. A Hadsereg azért lesz csak ott, hogy támogatást nyújtsanak, ha szükséges.

David Wilcock és Drake értresítve lesznek a letartóztatásokról egy nappal előtte vagy még előbb, így fel lehet tenni az internetre, hogy vírusszerűen terjedjen.

A terv NEM teremt káoszt, vagy erőszakot. Mikor Drake emberei megkapják a zöld lámpást (zöld utat), hogy minden el van végezve, az vírusszerűen terjeszti majd a letartoztatások hírét, beleértve a kapcsolatot a mainstream (elsődleges) médiához.

Emellett vannak tervek és emberek jó helyen, hogy biztosítsák az elektromos ellátást, a telefont, az internetet, csatorna (szennyvíz) szolgáltatást, amíg ez lezajlik. Vannak taktikai helyezkedések jelenleg ennek okáért.

A legfontosabb elem itt, hogy a rossz fiúk pénzügyi hatalmát súlyosan korlátozzák. Többé ne legyen tőkéjük lefizetni senkit, hogy elvégezze az ő piszkos munkájukat. Dokumentumok és papírmunka van a jó fiúk kezében, ami hatálytalanít bármit az eredeti 1812. évi 13-as módosítás után. Bármely -- végrehajtási rendeleteket, szabályokat, szabályzásokat, stb. amelyek törvénytelenek és alkotmányellenesek, semmisé téve, ha egyszer lezajlik minden! Ez érint minden törvényt és rendelet, amely ellentétes az eredeti Alkotmánnyal. A hadsereg nagy többsége már támogatja ezt a tömeges letartoztatást.

Drake utasítva lett, hogy lépjen kapcsolatba annyi földalatti hadsereggel, amennyivel lehetséges, tartalmazva a szabadság csoportokat és bárkit, aki fegyverrel rendelkezik, hogy mondja el nekik mi fog történni, és hívja őket segítségül, ha szükséges.
Az összes FEMA tábor az egész országban, amit a rosszfiúk nekünk szántak, fel lesz használva, hogy elhelyezzék ŐKET (rossz fiúk) helyettünk.

Mi fog történni a szigorítások alatt az Egyesült Államokban:
• A műholdas rendszer nem fog működni, így nem lehet nemzetközi hívásokat indítani, és a kimenő és bejövő forgalom le lesz TILTVA!
• A nemzeti határok lezárása katonai ellenőrzés alatt lesznek a „rendkívüli körülmények alatt”.
Ezek a rendkívüli körülmények megoldják a hazánk, az Egyesült Államok SZABADSÁGÁT, mikor a „rosszfiúk” úgy döntenek, hogy elszaladnak.

A 2008-as tözsdei zuhanáskor dollárok ezermilliárdjait küldték ki elektronikusan az országból, amely kiváltott egy riasztást, és le lett állítva a „jó fiúk” által, akik elvágták a kommunikációt. Különben egy 1930-as évekbeli hatalmas tőzsdei összeomlás lett volna mindenütt újra.

Emiatt a műholdas kapcsolatok le lesznek kapcsolva, amikor megtörténik, hogy védjen minket a pénzalapok elektronikus kiutalásától az országból.

Az ok, hogy miért lesznek a nemzetközi utazások letiltva, hogy a bankárokkal megtömött magánrepülők ne szállhassanak fel. Ha megpróbálnák, le lesznek lőve!

A teljes szigorítások 72 óráig fognak tartani, ha szükséges.

Az idővonal:
- 24 órát vesz igénybe az első iram
, hogy megtegyék a tömeges letartóztatásokat;
- a második hullám másik 5-6 óra, hogy meggyőződjenek, hogy megvan minden szükséges irat, hogy elítéljék ezeket az embereket. Másrészről, bizonyos érzékeny területek, mint az erőművek és térségei, amiről nyilvántartás van, védve lesznek, hogy megakadályozzák azok felrobbantását.

Amikor minden világos, és a katonai műveletek végre lettek hajtva, akkor ez felkerül az internetre és virusszerűen terjedni fog. Drake elmondja, hogy ezek video-anyaggal lesznek ellátva. Szintén lesz egy speciális oktató csatorna, ami elmondja a rosszfiúk történetét- hogyan kerültek hatalomra, hogyan működtek, ami néhány hónapig közvetíti majd ezt.

A fő dolog, amire emlékezzetek: NE ESSETEK PÁNIKBA !!! Ne aggódjatok mikor ez történik. Ez mind gondosan meg van tervezve évek óta, és minden el lesz magyarázva mikor megtörténik.

Nagyon sok ember hivatala megüresedik, ezért egy rendkívüli szükséglet lesz emberekre ideiglenesen, hogy betöltsék ezeket a pozíciókat. Hangsúlyozva lesz, hogy ez csak IDEIGLENES.
A 72 órás, vagy rövidebb, periódus végén, nyilvános bejelentés lesz a Fehér Ház sajtószóbájából.

Ezek a nagy változások előre lettek jelezve az ősi próféciákban a világ minden táján több ezer évvel ezelőtt. Az Aranykor meg lett jósolva nagyon régen, a gonosz teljes pusztulásával együtt.

Új technológiák ezrei lettek eltitkolva évtizedek óta, amelyek most nyilvánosságra kerülnek, Ezek közt van a Csillagkapu és a táplálék replikátor (másolók), amelyeket már régóta használnak. A Replikátor az elme által működik, és élelmet teremt az anyagból, amely átalakul tiszta élelmiszerré, amit megeszünk.
Sok média el fog tűnni, mivel ők is bűnrészesek ebben az egész rendszerben, eltitkolva az igazságot előlünk.
A kifogás, „Én csak követtem a parancsokat”,vagy „Csak a munkámat végeztem” nem fog működni! 
Végül mindenki a Pentagonban, tudatában lesz, hogy mi történik.

Korábbi kapcsolódó cikk:
BEINDULT ! Galaktikus fordulat...zajlik AZ IDŐK VÉGÉNEK HÁBORÚJA az Illuminati ellen
Ázsiaiak az Elit és a FED lefejezését, ÚJ PÉNZRENDSZERT terveznek
Az évszázad botránya lehetne 1.rész - 1,1 trillió dolláros rést ütöttek az ILLUMINATI pajzsán?






********