2012. április 9., hétfő

Fulford hír és egyéb hírek


Google fordítóval a Fulford hír. Egyéb lejjebb magyarul.

 

Eredeti angol szöveg:  http://benjaminfulford.net/

Annyit értek belőle, hogy egyesek azok közül, akik sok bűnt követtek el az emberiség ellen, most úgy rohangálnak, mint pók a falon, hogy megpróbálják menteni magukat vagy a pénzüket. (Úgy látszik kiengedték az őrizetből Geithnert.) Nem egyszerű dolog ez. Kemény a dió. A legnagyobb segítség világunk tisztításának  felgyorsításában a minél nagyobb nyilvánosság lenne, de mivel a média is a Cabal hatalom kezében van, ezért csak így az interneten és személyes kapcsolatban lehet terjeszteni a híreket.

Csapnivaló a Google fordítás, ezért jobb eredetiben olvasni annak, aki tud angolul.

Pedig nagyon fontos dolog, amit említ Fulford. A humanitárius projekt arról szól, hogy a sötét háttérhatalom által elrabolt pénz szét lesz osztva az emberek között az egész Földön! Sok-sok milliárdról van szó. Legelőször a legszegényebbek kapnak belőle. Meg lesz szüntetve az éhezés, a nyomor. Ezt az összeget a népektől elrabolt és visszaszerzett  iszonyú mennyiségű elrabolt aranyak fedezetével fogják biztosítani .
 Lásd még: http://szepjovot.blogspot.com/2012/03/elkezdodott-vegre.html

 Gyúljon világosság mindenütt!
 

 Bernanke és Geithner még mindig próbálnak készpénzt rossz ellenőrzések

Úgy tűnik, hogy mind az úgynevezett "sárkány család" és a "harmonikus világ bankrendszerét," csak az ugyanazon büntetendő keresztapja, hogy Ben Bernanke és Timothy Geithner mindig dolgozott. Ők rohangálnak most azt állítva, hogy már 600000000000000 dollárt belül a Federal Reserve Board számítógép használatra készen áll a "humanitárius projekteket világszerte." Valóban mindkét Eijiro Katsu, top bürokrata a japán pénzügyminisztérium és a Bank of Japan kormányzója, Masaaki Shirakawa megerősítették A pénz ott ül benne a Federal Reserve Board számítógépek. 

 A probléma az, hogy ugyanaz a bűnözők, akik már terjed a biológiai fegyverek és a tömeggyilkosság végző számtalan más megfoghatatlanul szerteágazó gonosz cselekedetek most mondván, hogy majd jót. Az a tény, a kérdés az, hogy a tulajdonosok a Fed egy rakás gengszter gyilkosát, megvesztegették, és hazudott az utat a tetején a planetáris villamosenergia-rendszer csak elnököl az a legnagyobb tömeges kihalási esemény (beleértve az ember és természet) mivel a dinoszauruszok kimerültem. Itt van, amit a világ mond neked bűnözők meggyilkolása: "Te vagy rúgva."




Most felteszek ide egy linket, mert a szöveget bemásolni nem lehet, de nagyon fontosnak tartom, hogy minél többen tudjanak ezekről a hírekről. Még akkor is, ha egyesek őrültségnek tartják. Remélem a többség másképp gondolja, mert
"Az ufók már a spájzban vannak!" 
Sokkoló hatású lesz hirtelen a semmitnemtudásból hirtelen egy másik valóságba csöppenni! Jobb ha felkészítünk minél több embert a várható fejleményekre. Nehogy pszichiáterre legyen majd szükségük.


(Köszönöm én jól vagyok)


Üzenet 2012. április 3. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése