2012. április 24., kedd

Az orrunknál fogva






Mi az emberiség nagy családja vagyunk. Egyénenként éljük a kis életünket, de hat ránk minden és mindenki aki körülvesz bennünket. Miért is volt ilyen a sorsunk? Miért ilyen most az életünk? 


Minden pontosan terv szerint zajlott? Semmi sem véletlenül alakult így az emberiség életében?

Egy lehetséges választ  hallhatunk Alan Wattól. Érdemes a film megnézése közben nagyokat lélegezni. Izgalmas, pedig végig csak egy ember beszél.
Alan Watt hihetetlen dolgokat mond. Ezek alapján logikusnak tűnik minden életünk alakulásában. Jó, ha elgondolkodunk rajta. Ha mégsem úgy volt, ahogy itt elhangzik, az eredmény mégis az, hogy most az orrunknál fogva vezetnek minket.....ha hagyjuk...





 [MAGYAR SZINKRON]


A jó hírem az, hogy ennek a világnak az ideje most lejárt. Tehát ne aggódjunk.
Ezért is készülhetett el ez a film. 

A másik jó hírem pedig az, hogy amit most rossznak ítélünk meg, arról kiderülhet a jövőben, hogy jó volt tanulni belőle, hogy megnyíljon a tudatunk és a szívünk, felébredjünk. Ezért a fejlődésünket szolgálja. Sok jel utal arra, hogy  az emberiség ébredőben van és lerázza láncait, és egy szép világot szándékozik felépíteni. 

Bár minden, amit mi ezen a téren elérünk, azt is igyekeznek ellenünk fordítani. Össze akarnak zavarni bennünket. Alan Watt azt mondja, hogy ezért a dolgok megbeszélése, vagyis a kommunikáció, az igazság megismerése, a tudás és az összefogás segít kivezetni bennünket a hatalom fogságából. 

Igaza van?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése