2012. április 9., hétfő

Aranykor, gyarapodás...film


 Hagyd abba, amit éppen csinálsz, ülj le és nézd meg ezt a filmet! Nem....tényleg komolyan mondom..... Ez az egyik legfontosabb film, melyben össze van gyűjtve a lényeg. A "THRIVE" összehozza, amit tudni kell szabad és ingyen energiákról, az Occupy mozgalmakról....stb" (Mark Heley)


2012. április 8., vasárnap

THRIVE - Teljes film végre magyar felirattal




 "Follow the money" - Kövesd a pénz útját és meglátod, hogyan épül fel az egész világra kiterjedő hatalmi struktúra, mely mindent áthat. Lehet, hogy egyike vagy azoknak, akiknek eddig fogalma sem volt erről vagy éppen Te nevetted ki azokat, akik bármiféle háttérhatalomról, irányítókról vagy Illuminati-ról beszéltek Neked. Ez a film valamiféle megoldást is próbál kínálni.
 

"Hagyd abba, amit éppen csinálsz, ülj le és nézd meg ezt a filmet! Nem....tényleg komolyan mondom..... Ez az egyik legfontosabb film, melyben össze van gyűjtve a lényeg. A "THRIVE" összehozza, amit tudni kell szabad és ingyen energiákról, az Occupy mozgalmakról....stb" (Mark Heley) 


Itt az idő, hogy tanulj Te is és bővítsd az ismereteidet !
Jó gondolkodást és szórakozást kívánok hozzá!

Kapcsold be a képaláírást, ha kéred.


Ez a kép jó mutatja, hogyan épül fel világunk. Kövesd a pénz útját és megtalálod az igazságot magad is ! Hogyan tartja ellenőrzés és kizsákmányolás alatt az Irányító Elit a világot korporáló vállalatóriásokon és bankok hálózatán keresztül.

A kormányok mind ezen erők szolgálatában kell, hogy álljanak, másképp létezésük sem lenne legitim. 

Ahogy ebből bármelyik nemzet próbál kiszakadni, ezen erők támadásba lendülnek, külső és belső bomlasztással, feszültség szításával, pénzügyi majd katonai eszközökkel összeroppantják a "rebellis" vezetőket és nemzeteket.... (Még több ilyen kép itt)
Forrás:http://vilaghelyzete.blogspot.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése