2012. március 19., hétfő

Tavaszi napéjegyenlőség -Jézus üzenete

Nem vagyok semmilyen vallás követője, mégis hiszek a nagy Kozmikus Örök Lényben, Istenben. Hiszek abban, hogy világunk a Legfelsőbb Tudat által irányítottan jól tervezett és tökéletes műalkotás. Hiszek azokban a magasrendű Fénylényekben, akik emberi testet öltve leszületnek a Földre, hogy tanítsák és vezessék az emberiséget egy emelkedettebb tudatosság útjára. Hiszek abban, hogy van egy másik világ is, a mi 3 dimenziósunkon kívül, amit még legtöbben nem látunk. Végtelen változatosságban léteznek ott lények. Fizikai testünk csak egy ruha, amire itt most szükségünk van. Igazi önvalónk belül van. Láthatatlan és halhatatlan. Jézus jelenlétét megtapasztaltam többször is, és beszélt hozzám, mert beültem egy templomba és áhítattal fordultam feléje.

Jézus magasrendű isteni megtestesülése a Krisztus Tudatnak. Teljesen függetlenül tőlünk és az egyházainktól létezik a Krisztus Tudat. Ez a kozmoszban mindenütt jelenlévő feltétel nélküli Istentudat, Végtelen Szeretet, mellyel azonosulni, vagyis EGY-nek lenni csak nagyon magas rezgésszintre érve lehet.

Az emberiség 2012-es évben lehetőséget kapott arra, hogy elérje, megvalósítsa ezt a magasrendű tudatállapotot. A Földből és a kozmoszból érkező Fényenergiák emelik a rezgésszintünket.Telepatikus úton pedig közvetlenül az égiektől kapunk üzeneteket tudatunk felemelésének segítéséhez. Ily módon üzent nekünk 2009-ben Jézus is a tavaszi napéjegyenlőség alkalmából. Ez a kiemelt dátum komoly jelentőséggel bír életünkben, mivel befogadóképességünktől  függően óriási kegyelemben részesülhetünk e napon. Idén március 20-ra esik, a szökőév miatt.

Az alábbi Jézus üzenet mindenkire vonatkozik, felekezeti hovatartozástól függetlenül. Ő mindenkit egyformán gyermekének tartott és tart most is..





 Jézus üzenete a tavaszi napfordulóra

 Gyermekek! 
Szükség van most rátok! 
Kell, hogy szíveteket a Fénynek kitárjátok. 

Figyeljetek magatokba, szívetek közepébe, s találjátok ott meg Lényeteket – Igaz, isteni mivoltotok Szent fénylő Magját, miből táplálkozik lelketek, s mihez csatlakozik szellemetek.
 
Gyermekek! A felkészülés időszaka lassan lezárul, s eljön az Újjászületés Bennetek! 
 
A tavaszi Napforduló napján olyan fényenergiák érkeznek, melyek felkészítik lelketeket az Újjászületés Energiáinak befogadására, s arra a Fényre, mely titeket hivatott vezetni az Egységre.
 
Gyermekek! Ne zárkózzatok el, s a Fény elől szemetek el ne takarjátok, hisz minden születés feltétele maga a Fény!
 
A virág a fényre nyitja ki szirmait és kitárul neki, hogy melengesse és táplálja. A ti lelketek is óhajtja a Fényt, s bár testetek néha ellenáll s gondolataitok zavaros sokaságában nem halljátok a halk lágy suttogást: 
Ébredjetek!
Újjászületés – Új Tavasz jő – Isteni Fénnyel! Lelketek tisztaságával – az Egységgel. Istenember létetek magatokhoz úgy vehetitek, ha a z Újjászületés energiáinak megnyíltok és az Isteni Fényt befogadjátok, mit árasztok reátok.
Atyátok kegyelme, az Én megváltó Fényem, Anyátok imáinak ereje és megbocsátó Szeretete – Egyként most leárad a Földre és összekapcsolódik Föld Anyátok gondviselő és védelmező erejével.
 
És így az Újjászületés Szent energiái fogják át Földeteket, s rezegnek minden energiatérben: a Föld Magjában – a Föld légterében – és a Föld feletti Krisztus-háló Szent fényében.
 
Ezek az energiák megújítanak benneteket, s ha megnyitjátok Előttem Magatokat – Szíveteket, belétek költözik, s meglátjátok, életetek vele megváltozik.
 
Lelketek felfrissül s megtisztul véle, hisz az Újjászületést most Én hozom el Néktek. Krisztusi Szent Fényemmel átsugározlak Benneteket! Megmutatom, mit kell tennetek, hogy Újjászülessetek.
 
De magatokkal szembenéznetek, a ti feladatotok – s jobbá válnotok, azt nektek kell akarnotok. Ha van bennetek Hit, Bölcsesség és Szeretet, az Isteni Akarat Fénye vezet akkor benneteket.
 
A Megújulás, Új Tavasz jő el, s a tavaszi Napforduló napján, ha megnyitjátok magatokat – az Újjászületés Energiái megtisztítanak benneteket, átmossák lelketek – és ha felajánljátok életetek, az isteni Kegyelem felemel benneteket.
 
Gyermekek! Szükség van rátok, hogy az Egységet magatokban, s egymásban meglássátok. Hogy megtaláljátok utatok, mi vezet a Fénybe – melynek végén ott állok, s várlak Benneteket! Kitárt karomban ott van Lelketek Fénye. Hát lássátok s kövessétek! 
 
Gyermekek! A tavaszi Napforduló napján mind ott állunk mellettetek!
Anyám és Én átölelünk titeket. Érezzétek meg, hogy ott vagyunk, s Fényünk körbeölel.
 
Merítsetek Erőt a mi Erőnkből, hogy megnyílhassatok! Merítsetek Fényt a mi Fényünkből, hogy ragyoghassatok!  Atyátok Kaput nyit az Égben, hogy az Ő kegyelmében megfürödhessetek itt az emberi létben! 
 
Gyermekek! Szíveteket a Tavasznak megnyissátok! Mint a napfényre növekvő színpompás virágok – nyíljatok! Fogadjátok be a kegyelmet és a Fényt! Az Újjászületés érkezik – a felkészülés lezárul.
 
Gyermekek! Magatokat felismerjétek, s mit vállaltatok, szívvel szeretettel teljesítsétek.
 
Krisztus vagyok Bennetek, Szívetek Lángjában, s vezetlek titeket Lelketek Oltárában. Ott van Fényem, s ha magatokban mind meglátjátok: az Újjászületés lesz tavaszi ajándékotok.
 
Megáldalak benneteket az Újjászületés Lelkével, hogy befogadjátok és Magatokban megértsétek.
 
Áldottak vagytok, Gyermekek! Jézus szóltam Veletek!  

  2009.03.20.


 
írta: lendvaykati, 2009. márc. 21. Forrás: http://ahimre.freeblog.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése