2012. március 30., péntek

A hírek megerősítése más oladlról

 Közel a nagy tudatváltás ideje.


Megjelent megint egy írás, ami ugyanazt mondja a társadalmi, pénzügyi és tudati átalakulásról, mint ahogy az előző bejegyzéseimben olvasható. 

Csak még egyéb különleges infókat is megtudunk belőle...Javaslom, hogy próbálja meg mindenki előítéletek nélkül elolvasni, és elfogadni azt, hogy most számunkra teljesen szokatlan, ismeretlen dolgok  történnek világunkban. Nincs okunk félelemre. Az égiek, a Fény velünk vanak. Az emberi egónkat pedig érdemes félretenni és örülni annak, ami most történik velünk.

Ahhoz, hogy magasabb tudatszintre emelkedjenek több milliárdan még az idén, meg kell szűnnie a félelemnek és az elnyomatásnak. Most ezért van felgyorsítva világunk átalakítása.

 Itt van két kis részlet az írásból:

"Jelenleg épp most jutunk keresztül annak az ultimátumnak a végső napjain, ami a sötét összeesküvést és annak kőkemény követőit arra kényszeríti, hogy feladják köztisztviselői és miniszteri pozícióikat. Ezek a közelgő hivatali lemondások fogják jelezni, a sötétségtől a Fény ügynökei számára való hatalmas hatalomátadási procedúra kezdetét. Ez az eljárás párhuzamosan történik egy pénzáthelyezéssel  világotokon. Ez idő alatt sok bank fog átváltani az összeesküvéssel való együttműködésről a Fény küldötteivel való együttműködésre....Valójában egy új pénzügyi rendszer fog kiemelkedni a banktulajdonosi váltásból, és ez új, arany-hátterű pénznemeken fog alapulni. Amint ezek az eljárások végbemennek, az új kormányok megteszik híradásaikat." 

"A Fény munkája juttatott titeket abba a momentumba, amikor egy nagy jólét söpör végig társadalmaitokon. Ez a jólét harangoz be egy sor kormányváltást, ami sok dolog mellett életbe lépteti törvényes alapú szabadságotokat, és egyéni szuverénitásotokat, amit ennek egy hivatalos kiáltványa kísér."

 Bemásolni sajnos nem lehet, ezért a további részletek az alábbi linken olvashatóak.



További link magyarázatképpen: http://szepjovot.blogspot.com/2012/03/felemelkedett-mesterek.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése