2012. március 15., csütörtök

Felemelkedett Mesterek

Spirituális Hierarchia

A Földön van kb 2 tucat olyan ember, akik azért mások mint mi, mert megtették már azt, ami nekünk még hátravan. Felemelkedtek.Vagyis olyan rezgéssel rendelkeznek és olyan magas tudatszinten vannak, hogy rájuk már nem úgy hat a földi 3 dimenziós élet, mint miránk. Valójában átjutottak egy másfajta létezésmódba, de miattunk vállalták, hogy  most továbbra is jelen lesznek, hogy segíteni tudjanak a többi embernek a felemelkedésben. Felemelkedett, vagy Legfelsőbb Mestereknek hívják őket.

Ők azok, akik vezetni tudnak minket a számunkra még  ismeretlen úton, mert tudásban, tapasztalatban, és képességekben jóval felettünk állnak. Ezért hívják a csoportjukat Spirituális Hierarchiának. Most összefogtak egymással és más pozitív csoportokkal, hogy az új világ kialakításában segédkezzenek. Állandó kapcsolatban állnak  magasszintű földönkívüli civilizációkkal. Például a Galaktikus Föderáció és az Ashtar Parancsnokság hosszú évek óta figyeli és segíti a Földön élőket. Most a többi csoporttal együtt végre beindították azt a folyamatot, ami az emberiség életének megkönnyítését szolgálja. Mert kiérdemeltük.....

A médiumi közvetítésekkor, csatornázásokkor sokszor a Felemelkedett Mestereink is üzennek nekünk. Például itt az egyik legújabb üzenetben.


Példának itt egy nem valódi személy képét teszem föl. Azzal a céllal, hogy azok is megértsék körülbelül milyen is lehet egy Felemelkedett Mester, akik eddig még nem találkoztak ezzel a fogalommal. Tudniillik a Mátrix film főszereplőjének fotóját választottam. Persze ez a filmhős sok mindenben más. Ami hiányzik belőle, az az Isteni bölcsesség, a tudatának egysége az Univerzummal, a Teremtéssel. Mégis  hasonlít az igaziakra annyiban, hogy rendkívüli képességekkel rendelkezik, és az emberiség felszabadításáért dolgozik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése