2012. március 30., péntek

Érdekes tények a szívről

 Szívből  élni

                                                                                       
2012. január 18.

Living from the Heart

© Kylie Brown
http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche


 

Ahogy egyre közelebb haladunk az ötödik dimenzióhoz, megtanuljuk, hogy a Szívből érkezzünk inkább, mint az Elméből. 

Ez egy kihívást jelentő átmenet lehet, hiszen gyermekkortól arra programoztak, hogy az elmére számítsunk. Mégis a szív az, mely belső igazságunkat és lélek vágyainkat szólja. A szív mutatja az utat igaz célunk és beteljesülésünk felé. Megtanuljuk, hogy az elme a káprázat [illúzió], az ego, az anyagelvűség [materializmus] és az üres vágyak csapdája lehet. 

Természetesen az elme igenis egy nagy célt szolgál, hiszen az elemzés és az ego ténylegesen szükséges – elvégre hogyan másképpen tennénk szert a magabiztosságra, hogy nagy tetteket hajtsunk végre, új dolgokat tegyünk, és kockázatot vállaljunk? 

Az elme és a szív egyensúlyban történő együttműködése a végső célunk. Milyen csodákat fogunk megalkotni a világban, amikor ezt elérjük!

A következőkben néhány érdekes tény van a szívvel kapcsolatosan:


* A szív elektromágneses mezeje a leghathatósabb, melyet a test teremt, és ötezerszer erősebb, mint amit az agy hoz létre.


* A szív a legerősebb biológiai rezgéskeltő [oszcillátor] a testben, következésképpen hajlamos hatást gyakorolni minden más testi rendszerre [szervezetre].
 
* A szív energiamezeje két-három méterre sugárzik ki.
 
* Nehéz megtörni a régi stressz mintákat és reakciókat, mivel hajlamosak mélyen lenyomatot hagyni az idegi kapcsolódási sémákon. Az a terápia, mely csupán az elmével foglalkozik, talán megkönnyebbülést nyújthat a betekintésen keresztül, azonban nem mindig gyógyítja meg a mély sebeket.
 
* Azok a gyakorlatok a legsikeresebbek az aggodalom, stressz, félelem, düh és bánat átalakításában, melyek hozzáférnek a szív bölcsességéhez és gyógyító erejéhez / hatalmához.

Érdekes, ugye? Oly sokkal több felfedeznivaló van még a szív energiájával kapcsolatosan, azonban egyelőre, ez csupán egy rövid [ismeret] megosztás.


Mindnyájatoknak küldöm szeretetem, és nyílt szívet kívánok mindegyikőtöknek!


© Kylie Brown

Cosmic/Earth Channel & Healer
http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche
Forrás: http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche/apps/blog/tag/ascension


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

http://fenyvilag.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése