2012. március 31., szombat

Valóban új pénzügyi rendszer

Benjamin Fulford blog

 -Olvasói megjegyzés és válasz

BRICS - március 31, 2012

 
Szia Ben,
Nemrég láttam egy konferencián Alfredo Jalife-Rahme (tanára politikai és Társadalomtudományi Universidad Nacional a Autonoma de Mexico (UNAM)), ahol kifejti, hogy a BRICS létrehoz egy új nemzetközi bank és egy új pénzügyi rendszer elleni küzdelem a hatalom FMI és a Világbank.  
Tehát a kérdésem a következő: Ez az új pénzügyi rendszer akkor már beszélünk? Ha a válasz igen, akkor lehet tisztázni, ami a szerepet, amelyet Japánban megy, hogy minden ezt a cuccot, és hogyan BRICS segít a szabad emberiséget az összeesküvés?
Előre is köszönöm,
PD. Ahogy tudom, van egy jó spanyol, hozzáteszem a konferencia linket meg véleményét: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IWF3IkyG2j4
-----------

Fulford válasza:
Helló, Igaz, a BRICS már dolgoznak egy új pénzügyi rendszer. Jelenleg 134 ország támogatja ezt a tervet. 

 Egy másik csoport 54 országban (Brit) szintén rendelkezik egy tervet, amely összhangban áll a 134 ország. Az akadály a kormányok az Egyesült Államokban, Németországban, Japánban, Franciaországban és Olaszországban megmaradt rabszolgatartó álla. A japán kormány a közeljövőben a bejelentette, hogy támogatja az új pénzügyi rendszer. 

 A japán kormány már jelezte, elvileg, hogy támogatja a létrehozása egy új nemzetközi gazdasági tervezés hivatal székhelye Japánban és a kezdeti költségvetéssel 10000000000000 $ vagy esetleg ¥ 1000000000000000. Ez a szervezet fogja végezni nagyszabású fejlesztési tervekben, mint fordult a zöld sivatagok és feltöltsék az óceánok hal. Ez azonban semmilyen módon ellent munka ellen a meglévő terveket a kormányok, vállalatok és fejlesztési szervezetekkel. Ez összhangban dolgoznak velük.  

Az 5 nemzetek, amelyek a korábbi ellenőrzött pénzügyi rendszer és a családok futtatni azokat a nemzeteket, tárgyalnak egy átmeneti, és most remélhetőleg valamilyen kölcsönösen elfogadható megállapodás születik hamarosan.
Benjamin Fulford
-----------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése