2012. március 6., kedd

Barátaimnak



Barátaim!

Van néhány kérdésem hozzátok. Ne vegyétek zaklatásnak. Azért teszem, mert a barátaimnak tudlak titeket. Olyan világban élünk, amely hatalmas változásra készül. Közben gondolkodásunk gyakran ragaszkodik a megszokotthoz, de vajon alapvetően újat lehet-e létrehozni a régi módokon?

Érzitek, hogy valami nagy változás lóg a levegőben? Valami várakozás. Vihar előtti csend. Mégsem ijesztőnek tű
nik, hanem más érzés. "Na biztosan lesz valami...talán nemsokára jobb lesz... muszáj, hogy valami változzon, mert így nem mehet tovább. Valami történik a háttérben, de vajon mi?"
Várakozunk. Igaz? Ezt érzitek ti is?

Hogyan reagálnátok most, váratlan, nagyon szokatlan világméretű eseményekre?


Mit szólnátok hozzá például, ha arra ébrednétek holnap reggel, vagy holnapután, hogy a tévé és rádió ilyen híreket közöl:

"Eddig ismeretlen szervezet tagjai őrizetbe vették a háttérhatalom irányítóit különböző országokban, és bíróság elé állítják őket. Az eljárás megkezdődött, mert a nyomázás és bizonyítási eljárás már régóta folyamatban van. A kormány lemondott, addig ideiglenes vezetőket neveznek ki."

Mit szólnátok hozzá, ha bemondanák a következőket is?

"A sötét erőket a földi csoport a Galaktikus Föderáció nevű földönkívüli szervezettel karöltve fegyverezte le. Akik védelmünk érdekében már többször megakadályozták a mesterkedéseket a 3. világháború kirobbantására. E földönkívüliek űrhajóikkal már hosszú ideje védenek minket, és segítenek most is, hogy megakadályozhassuk az emberiség rabszolgasorba döntését. Nemsokára be fognak mutatkozni nyilvánosan, és arra kérnek minket, engedjük meg, hogy továbbra is testvéri módon segíthessenek bennünket."

Örülnétek, félnétek, vagy haragudnátok? Jól gondoljátok át! Nem mindegy.

Gondolatainkkal teremtjük a jövőnket. Szokatlan a szituáció, és az egónkat is nagyon birizgálja. Tudnod kell, hogy eddig szándékosan tudatlanságban voltunk tartva. Az elnyomó háttérhatalom már régóta eltitkol előlünk minden ezzel kapcsolatos információt, és hazugságnak mond ki minden hírt a földönkívüliekről és UFO-król. Érdekes módon, a sötét erőkkel szövetkezett földönkívüli társaság üzelmeiről elég sok hír kiszivárgott. Ezért félnek az emberek, ha ufóról hallanak, mert azt hiszik elrabolnak, leigáznak minket. Pedig ez csak a másik csapat. Ők is sarokba vannak már szorítva. Hiába álltak szövetségre a háttérhatommal.

Egyébként, ha nagyon nem akarjuk, a barátaink nem jönnek segíteni. Csak a beleegyezésünkkel.

Milyen jövőt szeretnénk? Szebbet, jobbat?Hogyan? Gondolom a sültgalambra nem érdemes várni. Mi, a Föld népe, mit tudunk tenni egyedül, egy kemény rendszerrel szemben? Tüntetünk, lázadunk, vagy imádkozunk, meditálunk? Azt is lehet. Eddig is így tettünk. Volt is eredménye, de úgy tűnik a saját képességeink, eszközeink egyelőre végesek.

Mit is szeretnénk valójában? Végre föllélegezni, felszabadulni az elnyomatás, a kihasználtság, a becsapottság alól? Vagy még egy kicsit szeretne igát húzni valaki? Megkaphatja azt is. Ki mit szeretne?

Tudjátok jól, a mostani rendszer olyan ügyes a butításban, hogy nem valószínű, hogy rövid időn belül az emberek tömegei képesek lennének önmagukat felszabadítani. Legföljebb néhányan tudták ezt megtenni idáig a fény oldalán. Sokmilllióan viszont ráébredtek az igazságra, de mégsem tudták magukról levetni az igát! Nem tudták levetni a külső, belső béklyókat. Kénytelenek tovább húzni a szekeret, mert különben a hátukon csattan az ostor, vagy fedél nélküliek lesznek családjukkal együtt. Társadalmi rendünk még tartja magát, bár düledezik, és jó lenne, ha nem temetne maga alá minket, és jó lenne elkerülni a még rosszabbat is.

Rövid az időnk, és egyre gyorsul! Tehát, ha valaki ebben a helyzetben segítő kezet nyújt nekünk, és ráadásul, olyan világban él, amilyet mi is mindig szerettünk volna, akkor azt gondolom, érdemes elfogadni. A minket védelmező földönkívüliek a Fény követei. Különböző bolygókról jöttek, és azért lehettek a Fény Galaktikus Szövetségének a tagjai, mert az ő társadalmukban a szabadság, a testvériség az úr. A szeretet. Magas szintű tudattal rendelkeznek és olyan fejlett technológiákkal, melyeket szívesen átadnak nekünk életünk megkönnyítésére.

Vagy talán várjunk még jópár évszázadot? Még nagyobb rabszolgaságot hagynál gyermekeinkre és unokáinkra? Vagy széna, vagy szalma. Középút nincs!

Legtöbb embernek fogalma sincs róla, hogy milyen veszélyek leselkedtek ránk az utóbbi időkben. Nemsokára ezek is nyilvánosságra kerülnek.
Meg fogunk rökönyödni rajta.

Részemről szabadságot akarok! Itt és Most. Fel akarok szabadulni az igazságtalan, embertelen rendszer alól!

Mindent megteszek, hogy magamat megtisztítsam a külső, belső béklyóktól, és hogy segíteni tudjak ebben embertársaimnak is. Elfogadom ezért a Fény küldötteinek, a földönkívüli barátainknak a segítségét. És Te?

Ha gondolod, értesítsd társaidat, barátaidat, hogy számukra se legyen sokkoló az elkövetkező napok eseménysorozata.

Legyen öröm és megkönnyebbülés az emberekben!

Szeretettel, Egy
a sok-sok Fénymunkás közül,
akik már régóta dolgoznak az emberiség érdekében



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése