2012. február 2., csütörtök

2012-ről/ Máté üzenetei 3.

„MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, 
AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN”


MÁTÉ/Matthew Ward 2012. JANUÁR 4.





Ez itt Máté szerető üzenete!!!

Az utóbbi negyedévtől kezdve (2011 októberétől) az energiahullámok megállíthatatlan áramlással, folyamatosan hömpölyögnek felénk, és szédületes ingamozgásokkal érezhetjük hatásaikat. Ezek a mozgások a fény erőinek céltudatos tevékenységét és a sötét erők őrületes ellenállását mutatják, egyaránt tükrözik. Az utóbbiaknak már csak egy talpalatnyi helyük maradt, és az egykori bázisaik feletti ellenőrzés kicsúszott a kezeikből.

A Föld lakosságának legnagyobb részének fogalmi sincsen arról, hogy miért ilyen szélsőségesen élik meg az energiaáradást. A rövid és hosszú távú meglátásaik, kilátásaik eredményeként, reménytelenségben és kétségbeesésben vergődnek, vagy kincstári optimizmusban néznek a jövő elé. A kilátásokat, reményeket erősen befolyásolják a gazdasági szakértők és elemzők, a gazdasági, a bel- és külügyek és nemzetközi kapcsolatok, hadi készülődés, a választások és vallási ideológiák, területein, de az előrejelzéseik a már írott történelmen alapszanak. De semmi sem érvényes, igazi abból, amit a mai írott történelemként közreadnak.

Ezért sem az elemzők, sem a tömegek nem rendelkezhetnek megfelelő ismeretekkel, hogy értékelni tudják azt, mi következik, még kevésbé ismerik és tudják a változások köreit és sebességét előre jelezni, MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN. Nem tudják azt, amit mi tudunk, hogy 2012 varázslatos évének végén a Föld átlép egy küszöböt és belép a 4. sűrűségbe (dimenzióba), ahová semmi olyan sötétség, amely alacsonyabb rezgéssel rendelkezik, nem léphet be.

Éppen ezért is az elkövetkező hónapokban a Fénymunkások hatalma kihívások előtt fognak állni. Foglalkozniuk kell majd mások zavarodottságával, amint a monumentális változások egyre-másra váltják egymást, hogy ki tudják kapcsolni ezeket az embereket a saját félelmeikből, és egy kis friss levegőhöz, lélegzethez jutathassák őket, és asszimilálni tudják az energiákat. Mivel a Fénymunkások az útmutatók saját példájukon keresztül az egyszerű embereknek, azáltal amit tesznek, az majd kölcsönöz egyfajta bizalmat és nyugalmat. Megosztják azokkal boldogan, amit tudnak, azt, amiről a szellemi világoktól megtudtak, akikkel beszélgettek.

Mégis néhány Fénymunkásban felmerülnek a kételyek, abból, amit Máté mond, hogy hova is lehet jutni 2012év végére. Még akkor is fenntartják a kételkedésüket, amikor a Fény más létezői is azt állítják, hogy nagyon közeleg az az idő, amikor a Föld az Aranykorába belép, és ennek létezik egy meghatározható folyamata, és ők tisztában is vannak ezzel. De addig, amíg a 3. sűrűségben vagyunk, addig van egy lineáris idő is, és az emberek csak az erre vonatkozó keretekben tudnak erre következtetni, számolgatni arra, hogy mennyi életváltással tudnak fejlődni, hogy mit kell még megtenni ezért és mennyi idő van még erre.
„Hagyjátok a múltat békén, ahová tartozik, a múltba! És akkor nem fogtok kételkedni a jelenbe, ahol minden, ami szükséges számotokra, az meg fog valósulni.”

A Föld elérkezett abba a sorsába, amikor elhagyja a 3. sűrűségét, amikor egy egyetemes ciklus megnyit egy asztrális ablakot 2012 év végén, és akkor akik sötét elmével és szívvel állnak elé, azok közül egy sem maradhat tovább a bolygón, el kell hagyniuk azt. Ez egy valamiféle durva, önkéntes és megkérdőjelezhető ítélkezésnek tűnhet, hogy el kell tűnniük innen, de valójában nem az. Vannak, olyan személyek, akik tisztességtelen úton hatalmas vagyonokat halmoztak fel és konokul, és könyörtelenül megtagadták a fényt. Ami számukra elérhető lesz majd, hogy a lelkük és a testük „meg fogja fizetni mindennek az árát.”
Ez a Fény, ami érkezik, a testek sejtszerkezeteit alakítja át, a szén-alapúból, kristályos formába, és ez lehetővé fogja tenni, azt hogy a testek élni tudjanak egy magasabb energiarezgésben, akkor is, amikor a bolygó túllép a 3. sűrűségén. A régi időkben, az erősebb civilizációk sötétség központjai szándékosan megváltoztatták a kevésbé erős civilizációk DNS-t, lecsökkentették az ezeket alkotó emberek intelligencia képességét és elnyomták spirituális tudatosságukat. Ez érintette a testük szerkezetét is, és így az addigi kristályos sejtszerkezetek leromlottak szén alapúra, melyekbe ráadásul bele is programozták a sérülékenységet, a betegség mindenféle formáját és lecsökkentették az élettartalmat is, ami egykor elég hosszan tartott, legalább is az emberiség időfogalma szerint.

A Fény Infúzió 70 évvel ezelőtt, lehetővé tette azt, hogy a Föld túlélje haláltusáját, helyreállította az ellopott DNS-t, a Fényt magukba fogadni kívánó egyének számára, de nem mindenkinek. A Fény nélküli test, hiába van szikra benne, nem fog tudni életbe maradni, el fog pusztulni, amikor a Föld a 4. sűrűségbe kerül, így a klónozott testek is, melyekre vannak filmbéli utalások. A kevés fénnyel rendelkezők még egy kicsit tovább élhetnek majd, de ők is kiadják a rezgésüket, ahogy a Föld egyre megközelíti a 4. sűrűség kapuját.

És mi történik ezekkel a lényekkel, az egy másik kérdés. Amíg a Nirvana volt a Föld spirituális világa, a személyes életerő energiákat itt tartották nyilván. Amikor elszólíttattak azok, akik a sötétség útját jártak, akkor automatikusan a Nirvana legalacsonyabb energiarétegébe kerültek. A legsötétebb tudatossággal rendelkező lények, akik nem hajlandók elfogadni a Fényt, egy apró (asztrál) égitestre, gömbre kerülnek, amely közel van a bolygónk Holdjához, és ez az, amit több vallási irányzat is a pokolnak nevez (asztrál pokol), ahol a sűrűség megegyezik a lelkek életidejének gerjesztett sűrűségével, főleg azok, akik rettegnek attól, hogy egy gyönyörű Fény is rájuk vetheti sugarait. Kaphatnak persze Fényt, ha úgy döntenek, a Nirvana alacsonyabb rétegeiből, ahol erősebb már a Fény, mint azon a kisbolygón, persze ha fogadják azt, és akkor megtehetik a következő lépéseiket felfelé vissza, az intelligencia és a spirituális tudatosság létráján.

Sok millióan fogják majd kérni életszerződésük módosítását, hogy már a mostani életükben is lehetőségük legyen az élettartamuk idejének meghosszabbítására, és hogy ekkor így véget vethessenek mostani szenvedéseiknek. Így meg tudják haladni áldozati tudatosságukat, és ezzel végül is csökkenteni tudják majd a bolygó negativítását, amely valójában a szenvedéseik okait hordozzák. Fény fognak kapni a Nirvánából, a bolygón keresztül, ahol újabb szerződéseiket hitelesítették, és így tovább haladhatnak a lelkük fejlődésével.

Sokan viszont a vallási, vagy tudományos hiedelmeik miatt úgy fognak dönteni, hogy elmennek, elhagyják a bolygót, mert nem tudják elfogadni a közelgő igazságot, mert ez eltér attól, amit tanítottak nekik. Azok az emberek, akiknek a régi rendszerek alatt jött létre a vagyonuk és attól rettegnek, hogy elveszítenek mindent, amikor a globális gazdaság összeomlik, elindulnak, szintén elindulnak majd a bolygóról, mielőtt bármit is megtudhatnának a következő világ rendszereiről, zavartalan, korlátoktól mentes működéséről, melyet jóindulatú, erkölcsi lelki egészséggel telt vezetők fognak majd irányítani.

Nem lesz tömeges eltávozás 2012-ben, de sokkal több ember fog eltávozni, mint a szokásos, és valószínű, hogy lesz közöttük nekünk oly kedves, rokon, családtag, barát vagy munkatárs, vagy szomszéd. Megvigasztalhat bennünk az a tudat, hogy a 4. sűrűségből az 5.-be tartó Felemelkedés ösvényén örömmel fognak majd találkozni velünk, megújult, egészséges testükkel, így a többi lélekkel is a bolygón és a Nirvában.
„Biztosítunk benneteket arról, hogy minden sötétség a bolyón el fog tűnni egy év múlva. Azok az emberek, akik még itt maradnak a Földön, fénnyel teli lelkületükkel lesznek jelen, békességben egyesülve, kölcsönös tisztelettel lesznek egymással, és életüket összhangba hozzák a Természettel.

Földönkívüli és a Naprendszeren kívüli, külső bolygókon élő egyetemes, univerzumbéli családjaink, egy másik olyan segítő tényező, melyek segítségével, hatalmas iramú változást fogunk tudni elérni, nagyon, de nagyon gyorsan. Az ő technológiájuknak és megjelenésüknek köszönhetően, valamennyi forrását megszüntetik annak, amit az Illuminátusok elrejtettek előttünk. Így a környezet-szennyezés helyreállítását, a tápláló ételek termesztési módjait, a betegségek azonnali megszüntetését, az éghajlat globális szintű szabályozását. Az új hatalom formái, szállítási, közlekedési, építőipari és gyógyítás módozatai fognak megjelenni. Ezek az ajándékok, már láthatóan közelednek és már itt is vannak ebben az évben, úgy ahogy egyszer már az Aranykorszakunkban volt. Ezekkel az ajándékokkal tovább tudjuk folytatni a tudatosságunk kiterjesztését és megnyilvánító képességünket az év elkövetkezendő napjaiban. December végén a fent említettek tekintetében, fejlődésében meglepetésekre számíthatunk.

Meg kell tudnunk azt, hogy a bolygónk miért lett melegágya a korrupciónak, csalásnak és vérrontásnak, és azt is miért érte el a Föld a halála közeli pontját 70 évvel ezelőtt, mert ezért kiáltott segítségért a bolygó más civilizációkhoz, akik szeretettel válaszoltak erre, és miért lett megtervezve a Föld számára az Aranykorszaka. „Mindent meg kell tudnotok  erről, azt is miért volt ez így, és miért vagytok itt, és miért ott ahol éppen vagytok!”

Szeretet és Béke: Suzanne Ward

Matthew Ward — January 4, 2012

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése