2012. január 14., szombat

Kulturális Kreatívok




Üj gondolkodású emberek tömegei léteznek már!


Az alábbiakban linkelem a Kulturális Kreatívok honlapját, ahol nagyon érdekes dolgokat olvashatunk és filmet is nézhetünk erről a témáról.  Komoly munka volt az elkészítése, és sokat tanulhatunk belőle..

 Itt van Fogl Frigyes bejegyzése a facebookon. (2012.01.15.)

Magyarországon az elmúlt három napban, az adminisztrátori adatok szerint még az oldalon jelzettnél is több, közel 20,000 nézője volt a „Kulturális Kreatívok 1.0 – A forradalom” című nemzetközi dokumentumfilmünknek. 

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, és az annak nyomán keletkezett pozitív reakcióktól, visszajelzésektől indíttatva, illetve az utóbbi hetekben hazánkat ért nemzetközi politikai és gazdasági támadások által szított vészjósló hangulatban különösen fontosnak érezzük, hogy a film mindezeken túl is betölthesse küldetését, és újabb tömegekhez eljutva segítsen az embereknek feladatuk felismerésében.

Arra a felismerésre jutottunk, nem lenne helyes, ha a lehetőséget megtagadnánk azoktól, akik a hétvégén esetleg nem értek rá, ezért elhatároztuk, a filmhez a jövő hét során is biztosítjuk a feltétel nélküli hozzáférést.

Az első film visszhangját, és a Magyarországon már akkor egyre növekvő Kulturális Kreatív életérzést ismerve, az elmúlt három napban a tapasztaltakhoz hasonló fogadtatást reméltünk a film megjelenésekor, s úgy éreztük, hogy az 1 eurós adománnyal előre megszavazott bizalom ennek nem lesz gátló feltétele. 

Csütörtök óta megmutattátok nekünk, hogy a bizalom működhet másként is, amit köszönünk Nektek! Ezen az úton továbbhaladva most arra kérünk benneteket, hogy levelező listákon, Facebook oldalakon, Twitteren vagy élőszóban, továbbítsátok a hírt barátaitoknak, ismerőseiteknek, hogy együtt minél több embernek választ és reménysugarat adhassunk továbbra is a filmmel! 

Visszajelzéseteket, támogatásotokat és segítségeteket egyaránt nagyon köszönjük! Üdvözlettel: Fogel Frigyes



Kulturális Kreatívok - A Forradalom 1.0 (Fogel Frigyes dokumentum filmje)
http://vimeo.com/30212973

A későbbiekben több infót is fogok írni, de ez most sürgős volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése