2012. január 9., hétfő

Bevezetés

Hogyan lesz szép jövőnk?  

Ez a kérdés merülhet fel bennünk, ha a jövőnkre gondolunk





Egyáltalán lehetséges? 

Ez a másik kérdés. Kételkednek sokszor még azok is, akik pedig már teljes szívükből kívánják. Hogy miért? 

Szerintem azért, mert az egyetlen módszer amivel mi változtatni tudunk a világunkon, az a saját magunk megváltoztatása. 
Csak van egy kis gond. Még abban sem mindig tudunk bízni, hogy mi magunk megváltozzunk, de legfőképpen azt nem tudjuk elhinni, hogy mások képesek rá.
Itt álljunk meg egy pillanatra!

Vajon tudjuk-e a teljes igazságot világunkról, és saját magunkról? 

 Kik vagyunk valójában? Egy biológiai rendszer? Egy félresikerült valami? Vagy tán egy csodálatos teremtmény? Hogy kerültünk ide, és honnan? Miért élünk itt? Mitől kerültünk ilyen válságos helyzetbe? Mit hibáztunk, min és hogyan lehet javítani?

Megpróbáltunk már alaposan utánajárni ezeknek a dolgoknak? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Lehet hogy csak a gürcölés  tölti ki a napjainkat, a pénzért az anyagiakért.... Lehet, hogy a legfontosabb a szórakozás, vagy a család, vagy a hivatás, mindegy akármi, biztosan szeretnénk a jelenlegi  dolgok mélyére is  látni, megismerni az igazságot, az összefüggéseket. Ez lehet az alap. Erre lehet tervezni.

Tehát hogyan lesz szép jövőnk, ez volt a kérdés. Így, ahogy most élünk, gondolkodunk, nem lehetséges, ezt talán mindenki látja .

Ebből az következik, hogy  megújulásra, változásra van szükségünk. Ezért érdemes életünk minden területét áttekinteni, hogy megtaláljuk a kiutat a nehéz helyzetünkből.

Továbbá itt az idő, hogy elképzeljük pontosan, milyen jövőt is szeretnénk. Hittel, bizalommal beleélve magunkat, segítjük annak megvalósulást.

Egyre több az olyan  információ a neten, amit a média elhallgat. Ezeket szelektálom és  átadom, mivel tudom, hogy nem mindenkinek van erre lehetősége, vagy képessége. A válogatás elve az, amit a szívem jónak érez.

"Jól csak a szívével lát az ember"

Szeretettel ajánlom olvasásra a bejegyzéseimet! 




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése